Komentari na vest

Ćabijevom ludom nizu nema kraja! Bajer ima devet života i polufinale Lige Evrope (VIDEO)

N

Nikola 1818

pre 12 dana

Fantasticno igra Lever ove sezone, u dosta utakmica ih je pogledala sreca, ali sto se kaze sreca prati hrabre, kada se ovako osvoji titula kljucno pitanje je kako uci u narednu sezonu, recimo Napoli je takodje na dominantan nacin prosle sezone uzeo titulu, ali su po meni pogresili sto nisu prodali Osimena i Kvarackeliu jer je gotovo nemoguce bilo da ce ponoviti zajedno sa ostatkom ekipe proslogodisnji uspeh. Ne kazem da sada Lever treba da proda sve sto se moze prodati, ali ocekujem neki odlazak sigurno, uz to moraju se pojacati za LS ako misle da pod Alonsom naprave sistem gde ce redovno biti konkurencija Bajernu i Dortmundu a ne da posle ove sezone odlutaju, uvek su mi bili gotivan klub ali su imali te periode gde su u samom vrhu pa potom nestanu, takodje kada je Wolfsburg uzeo prvu titulu ne secam se da je ponovo nekada bio blizu, Stutgart takodje kada je uzeo sa onom generacijom Kakau i Mario Gomez. Sve u svemu prelepa prica i nadam se da ce klub sada ici samo uzlaznom putanjom.
h

harald finehair

pre 12 dana

bolje se bez k... rodit nego bez sreće

Kalčopolista®

pre 13 dana

Svaka cast! Kakav niz, kao klark kent u ling longu samo na posten nacin! Bravo!
M

MiskoR

pre 12 dana

Jel si to ti postenjacino slabo se vidi na slici ??? Aj polako u subotu da proslavimo titulu na najsladji nacin na nasoj Mari ,a kako drugacije nego kad razvalis komsinicu
@

@@@@

pre 13 dana

Koliko ih ove sezone hoće ne bih se iznenadio da ih naredne ne bude htelo.
N

Nanas

pre 13 dana

Sledece godine 5,6 mesto u ligi max....zivi bili pa videli...
Ж

Живојин

pre 13 dana

Треће или четврто.
L

Lično ja

pre 13 dana

Nije isključeno, a nekako je i učestalo kod takvih ekipa. Da izbore učešće u LŠ, eventualno u istoj prođu grupu, i puna kapa. Bar bih ja bio zadovoljan, da sam vlasnik kluba :)
T

Tako je

pre 13 dana

Bas su mi dragi ovi momci iz Leverkuzena zajedno sa Alonsom i volio bih da zavrse sezonu bez poraza svi su zasluzni tu gde su ali moram stvarno da pohvalin Xhaku momak zreo , igra , djeli pasove ove sezone kao nikad pod palicom Alonsa je ne prikosnoven ove sezone nema crvenih itd itd i naravno svaki gol mu je pravi XhakaBoom znam da ovde ga ne vole ali sta je tu je sa istinom se mora covjek pomiriti Srecno !
L

Lično ja

pre 13 dana

Kako si ovo slučajno sasvim napisao, i spontano. Ali lepo što nas pratiš. Ovaj ptarši dobar igrač, daleko od vrhunskog, ali razumem da mislite da je Maradona lično.
N

Nanas

pre 13 dana

Meni je najveci utisak ovaj psihopata od sudije, i u spanskoj ligi i u evropi kad sudi,covek unisti svaku utakmicu,kojom forom ga delegiraju nije mi jasno,covek se ceo mec dere na igrace,glumi neku strogocu,mlatara kartonima,lose procenjuje faule, par auta i kornera nije video,covek bukvalno se gubi na terenu uvek...
d

dadobob

pre 13 dana

Preležerno i vjerojatno mamurno odigrana utakmica, no Bayer neće mariti. Bojao sam se da West Ham ne bi utrpao drugi gol i odveo utakmicu u produžetke. Grimaldo i Wirtz katastrofa odigrali, ali i uz sve to nekako se održao taj niz, svakako najveći favoriti za podići trofej.
V

Veljko9

pre 13 dana

Trenercina!
B

B04

pre 13 dana

Može li neko onom komentatoru sa ArenaSportHR reći da se "Moyes" ne izgovara "MOIZ" 🤣
S

Simicmacan

pre 13 dana

Jao ćuti, a kad Halanda izgovaraju kao Holand, dodje mi da se koknem. Za nevericu koliko Srbija ima bolje komentare u svim sportovima. Ne znam da li si gledao Formulu 1 ili MotoGP, pored njihovih komentator ti dodje da zaspiš
b

bgcz

pre 13 dana

Holand je ispravno.
m

miile

pre 13 dana

brale,da li si nekada slušao Aba ligu na b92....suicid
H

Haxer

pre 13 dana

Idemo Lever do triplete i to bez ijednog poraza!!
L

Lclc

pre 13 dana

Bilo bi ludilo😁
H

Haxer

pre 13 dana

Bas to...Lever da uzme tripletu sto niko nije ni sanjao, jos bez poraza cele sezone, nema dalje..
L

Lever?!!!

pre 12 dana

Šta je Lever?Nova skraćenica za Leverkuzen?!Ma Boru je super a tek Hajde,Franki,Frajbo.....manite se tog njasra sa izmišljanjem imena da ne bi ova mlađa deca upamtila i izgovarala pogrešno u budućnosti!