Čekamo... Na Banovom brdu napadalo kao na Kopaoniku, u Zemunu čisti 80 ljudi, najbolje u Subotici i Novom Sadu

Vreme čitanja: 3min | ned. 16.12.18. | 10:31

Utakmica Mladost - Rad pomerena za sutra

Superliga još jednom u centru pažnje. Saopštenja, pretnje, ucene... Priča se i piše, ali ništa lepo. Ovoga puta krivac je ni manje ni više do sneg, odnosno ako pitate ljude iz Partizana čelnici Zajednice koji su njih naterali da igraju u petak po užasnim uslovima, a dan kasnije odložili skoro sve utakmice - igralo se samo Surdulici - za 24 sata. 

Izabrane vesti

Prema tom odlaganju danas bi na teren trebalo da istrče fudbaleri Mladosti, Rada, Spartaka, Zemuna, Dinama, Čukaričkog i Crvene zvezde, Vojvodine i Proletera... A kakva je trenutno situacija "na terenu" pokušali smo da doznamo od prvog čoveka takmičenja Vladmira Bulatovića
"Evo od jutros obilazimo stadiona. Gledamo šta se može... Najgora situacija je na Banovom Brdu i u Zemunu. Na Brdu je problem to što sneg nema gde da se odlaže, a napadalo kao na Kopaoniku. Znate već kako je u Košutnjaku i okolo. Radimo ono što je do nas. Protiv vremema ne možemo", počeo je Bulatović.  

Vazura: Laž je da nas je neko nešto pitao, utakmica neregularna

Bili ste i u Zemunu?
"Da. Eno angažovali su 80 ljudi. Rade, čiste. Ali sneg i dalje pada. Imaju ljudi pravo da se ljute. I navijači i svi, ali šta je tu je". 

Jedno je sigurno, danas se neće igrati u Lučanima, gde bi trebalo da gostuje Rad...
"Čuli smo se sa ljudima iz Lučana. Oni će da očiste teren, igraće se sutra. I Rad se složio. To je ono što je definitivno". 

Novi Sad, Subotica?  
"Tamo je situacija najbolja za sada. Kako trenutno stoje stvari. Trebalo bi da sve bude u redu", objasnio je Bulatović pa zaključio: "Znate kako, teško je u ovakvim uslovima, zaista teško. Teško je bilo šta predvideti, a još teže kontrolisati. Klubovi nemaju potrebnu mehanizaciju, da ne govorimo i grejačima terena ili nečem sličnom"

Treba pomenuti da su u Vojvodini razmišljali unapred, pa su u četvrtak pokrili teren najlonom. Zbog toga im je bilo dosta lakše da reaguju adekvatno...

Bulatović i dalje ne može ništa konkretno da kaže o tome da li će igrati mečevi Čukarički - Crvena zvezda, odnosno Zemun - Dinamo. Vrlo moguće da će tamo na licu mesta o svemu odlučiti delagat, eventualno sudija ako utakmica počne. Ni odlaganje ovih utakmica za proleće nije nerealna varijanta, sve u zavisnosti vremenske prognoze.   

Odgovor iz Superlige: I Partizan je bio da utakmica počne, samo sudija odlučuje o prekidu, nema novog meča

A ona za nedelju 16. decembar kaže: Oblačno, na zapadu i severozapadu Srbije ujutru prestanak padavina, u ostalim krajevima sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Na jugoistoku Srbije i u Timočkoj krajini mešovite padavine (kiša i sneg), ponegde uz poledicu. Posle podne i uveče slabljenje i postepen prestanak padavina uz kratkotrajno razvedravanje sa severozapada. Najniža temperatura od -3 do 1, najviša od -1 do 3 stepena. Dalje povećanje visine snežnog pokrivača ≥ 5 cm za 6h, verovatnoća 95%.


SUPERLIGA - 21. KOLO

Petak
Partizan - Mačva 0:0

Subota
Radnik - OFK Bačka 3:2 (2:1)
/Zlatanović 10, Stojanović 38, Danoski 51 – Mićić 15, Grabež 70/

Nedelja:
13.00 (1,38) Mladost (4,40) Rad (7,75)
13.00 (2,00) Spartak (3,20) Voždovac (3,70)
13.00 (1,55) Zemun (3,80) Dinamo (5,90)
15.00 (8,50) Čukarički (4,50) Crvena zvezda (1,35)

15.00 (2,25) Vojvodina (3,00) Proleter (3,30)
19.00 (3,70) Napredak (3,25) Radnički N (2,00)


tagovi

Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara