Komentari na vest

Čelsi traži „devetku“: Petorica su kandidata, među njima i Vlahović

z

zanima me

pre 4 meseca

šta natera novinara da pored toliko slika izabere i postavi sliku igrača kako pljuje
c

ccccccc

pre 4 meseca

Kakav Vlahovic.. decko je najveci promasaj u istoriji fudbala
D

DidierDrogba11

pre 4 meseca

Bolje da dovedu trenera koji ima mu*a.

lpool

pre 4 meseca

Ako dovedes igraca i das mu ugovor na 7+ godina i dobru platu, sta mislis koliko ce mu trebati da skapira da je u mnogo jacoj poziciji od bilo kog trenera koga klub ima na klupi ? I tako sada Celsi ima 5,6,7 igraca sa takvim ugovorima - ako im dosadi trener svojim igrama mogu da ga smene u roku od 3 meseca. Kriza rezultata, mnogo novca potroseno, navijaci nezadovoljni, ko prvi leti ? Jedan trener ili 5,6,7 igraca koji apsolutno nece da menjaju klub ?

Bibras Natcho

pre 4 meseca

Čelzi ima šanse da ove sezone preko kupa (ako osvoji) igra ligu konferencija sledece sezone. To znači da treba da dodje neko od ove prve trojice (osimen, bonifejs, vlahovic) sve ostalo je užas...
S

Skafiskafnjak

pre 4 meseca

Iako Everton nikad nisam volio, sramno je da taj klub kaznjavaju za neki nepostojeci fer-plej, a ovi likovi svake sezone prosipaju bogatsvo bez ikakvih rezultata.
S

Slanina

pre 4 meseca

Zato Celzi daje ugovore na 6,7 godina da u finansijama taj trosak razvuku i valjda na taj nacin ispeglaju trosak.
N

Ne opet

pre 4 meseca

Opet da predje u klub sa velikim ambicijama koji je u nekom prelaznom rezimu, sa gomilom poluigraca u veznom redu. Opet kao u Juventusu da deli minutazu i da ga svi pljuju sto ne daje golove a tim mu stvori jednu sansu za utakmicu. Izgubise sad u Liga kupu od Midlzbroa, smesno..
S

Sf

pre 4 meseca

A ko Miliku stvara šanse. Vlhović drvo obično i prevara od igrača. To su vaša opravdanja. Fiorentina je živnula od kada je sebični prepotenko otišao. Igraće LŠ. Neće Vlahović u Čelsi mogu da se kladim ko hoće. Sve laž do laži kao i za sve one klubove pre. Pa pre par dana ste ga selili u Arsenal. Ajde bre.
K

Kosta11

pre 4 meseca

Verovatno osimen,bonifejs i djekeres ce isto biti vrhunski napadaci ako ostanu u svojim klubovima jos 1-2 sezone.
R

Redom

pre 4 meseca

1. Osimen 2. Bonifejs 3. Vlahović 4. Đokereš 5. Ferguson
O

Oto

pre 4 meseca

Od svih ovde Osimen bi dobro dosao, ima najvise iskustva.Ma da ni cena nece biti mala
K

Komunisticka ljiga

pre 4 meseca

Ko veliki navijac, Juventusa. Daj boze , celzi da uzme nase egocentric o nabedeno Devo, Dusan 'stcna do dupe krenata" Vlaovic , a dok Kiki Dzunti uzme majstor Boniface iz Levers. To bi bilo posao decrnije.
S

Sf

pre 4 meseca

Nemojte više da spinujete sramno je. Koji Vlahović. Pre neki dan ste ga slali u Arsenal a onda pročitamo da ljudi nemaju pojma o tome. Gde ga sve niste slali i sve laži obične. Po koji put on ide navodno u Čelsi. Pre će da ide Milik tamo nego ovaj panj i prevara od igrača koga Juve ne može da se otarasi. Slaviće ga da ga budu uvaljali nekom.
@

@Sf

pre 4 meseca

Koliko im je bodova doneo Vlahovic ove sezone.. Jos nema kreativnog vezistu decko.. Jedini kreativni igrac Kijeza.. Fadjoli i Pogba banovani.