Komentari na vest

Čelsi za 82 sekunde dao više golova nego u septembru (VIDEO)

X

XavieRS

pre 7 meseci

Kada vidis strelce dovoljno ti je jasn koliko je Celzi nisko pao..
t

to vam je

pre 7 meseci

Sinovi moji to vam je uticaj prave klasične devetke pa taman ona bila i druge klase, golovi uvek dođu,a sad opet stavi onog mršavog krilnog igrača džeksona u napad pa opet možeš da sanjaš golove mesec dana.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Ima i toga, ali i Fulamova odbrana je katastrofa.
P

Peki30

pre 7 meseci

Tim je potentan, defanzivno su dosta dobro stajali, Kaisedo-Enco je dobar tandem def.veznih. Kolvil, Disazi, takođe odlična pojačanja. Rezerve imam u pogledu ofanzive, iako je Palmer sjajan bio, treba da igra. Broja isto odličan, robustan. Ima dosta krila u rezervi, tu je i Sterling, ovaj tim može samo rasti i realnost je da se tuče za 6-7 mesto s Vilom, Brajtonom i Vest Hemom. Ovi glavni rivali su svi iskusniji daleko, ali ovaj tim ako se uigrava i forsira za 2-3 godine može se boriti sa titulu uz poneko jako pojačanje
4

46

pre 7 meseci

Nije bilo loše, nije bilo ni najsjajnije. Koliko se vidi neiskustvo u ovim igračima, Palmer, Mudrik i Broja, kreira se šansa, dođu do gola i onda potop u završnici, pravi se nepotrebno potez više, šutevi neprecizni... Formacija 4-2-3-1 u Čelsiju uvek donese dobro, čak iako ne igraju ništa posebno. Vadi ih to što je defanziva veoma čvrsta, druga najbolja odbrana u PL, Kolvil je odlično pojačanje, Kukurelja je odigrao pristojnu utakmicu van svoje pozicije, Disasi i Silva su bili kineski zid. Ne znam kako će Poketino da raspodeli minutažu kada se vrate Badijašil, Fofana, Džejms, Gusto, Čilvel, to je previše igrača u odbrani. Napred Nkunku, Čukvuemeka, Madueke se vraćaju... Generalno ne izgleda dobro, ali izgleda da su dobili malo samopouzdanja, konačno.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Puno igrača definitvno, slažem se. U sredini Enzo F, Caisedo, Lavia, Ugocukvu, Galager, jos kad se vrate Santos i Kasadei...
D

Dobra utakmica

pre 7 meseci

Tim Čelzija je prepun potencijala ali vidi se da je formiran bez temelja.Fulam bez Mitra ne može vola da ubode,onaj Vinisijus je zalutao u fudbal.
B

Babaroga

pre 7 meseci

Lepo sam rekao posle odlaska Mitra da će da krene raspad sistema. Kako sam se uzentao da grunem lovu na Čelsi, poklon kvota. Strašno
S

Strucnjaci

pre 7 meseci

Kako ti sve znas. Bravo.
v

vldblk9a

pre 7 meseci

Kada Reem moze da se bavi fudbalom i jos da igra u PL onda bukvalno svako moze. Nema utakmica gde ne napravi 10 gluposti, ne pamtim da sam gledao ocajnijeg defanzivca u zivotu. A, Arteta dobro da se zapita kako je uspeo da prospe bodove protiv ovih nesrecnika.
D

DidierDrogba11

pre 7 meseci

Još uvijek čekamo tekst kad Mančesta izgubi... a da, neće ga biti
G

Gost 17

pre 7 meseci

Mantra ovog teksta je se** i kad ne treba, ne vidim da ste ikom gledali kroz prste za svaki gol, na način da to učinite ovoliko negativnim, autor teksta je ozbiljan smarač.
S

Sivonja iz RS

pre 7 meseci

Londonski plavci se bude. Još samo da se malo isprazni sanitarni dio na Stamford Bridžu i vrate Džejms i Nkunku. Dati 150mil za Osimena.
L

Lignjoslavov plankton

pre 7 meseci

Kažem ja 2:0, komentar u prethodnom postu za ovu utakmicu.
M

M81

pre 7 meseci

Čemu ovakvo pristrasno novinarstvo protiv Čelsija? Igra za divno čudo uopšte nije bila loša - iako protiv Fulama - kontrolisali igru, kombinovali, nisu imali nikakve ozbiljne propuste osim Lukićeve šanse...

Lalincanin_Nislija

pre 7 meseci

pa kad su samo malo celsi, sta ocekujes velicanje prosecnog klubs koji bez para bi verovatno bio gori od vest hema? e moj ti, idi gledaj mali kalco, spaniju, vidi prave klubove sa velikom istorijom.
r

rea

pre 7 meseci

Igra Čelsija sinoć nije bila loša? Igrali su protiv jedne od 3-4 najgorih ekipa u EPL bunker 70 minuta. Napravili su 2 šanse, dali gol tako što je štoper Fulama napucao šiptara, sasvim slučajno. Fulam imao 2 stopostotne šanse i 760 bezidejnih dodavanja.