Žoao Kanselo (Reuters/Printscreen)
Žoao Kanselo (Reuters/Printscreen)

Četvorica razbojnika upala u dom Žoaa Kansela: Fudbaler Sitija štitio porodicu i dobio posekotinu iznad oka

Vreme čitanja: 2min | pet. 31.12.21. | 02:17

Portugalac objavio detalje putem Instagrama

Svojvremeno je Marek Hamšik igrajući za Napoli presretnut ispred tadašnjeg stadiona San Paolo (danas Dijego Armando Maradona prim. aut.). Razbojnik mu je na parkingu razbio staklo automobila, uperio pištolj u lice i tražio da skine sat marke Roleks vredan 10.000 evra što je Slovak i učinio. Napadali su lopovi i Mesuta Ozila, pa ih je Sead Kolašinac junački rasteraso, a sličnu sudbinu doživeo je i fudbaler Mančester Sitija Žoao Kanselo.

Naime, Portugalac je putem instagram priče podelio fotografiju na kojoj je evidentna rasekotina iznad oka uz opis kojim objašnjava da je zajedno sa članovima porodice napadnut od starane četvorice prestupnika.

Izabrane vesti

"Nažalost, danas su me napale četiri kukavice koje su pokušale da naude meni i mojoj porodici. Kada pružite otpor, dogodi se ovo", napisao je Kanselo aludirajući na povrede koje je zadobio.

Defanzivac Građana isprva nije objasnio gde se odigrao napad, ali su iz kluba nešto kasnije potvrdili da su napadači provalili u dom fudbalera.

"Ne znam kako postoje tako podli ljudi. Porodica mi je najvažnija i na sreću svi su u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je samo još jedna nova koju ću savladati. Mirno i čvrsto kao i uvek."

Na nemili događaj saopštenjem je reagovao i klub sa Etihada.

"Šokirani smo što su Žoao Kanselo i njegova porodica bili meta razbojništva tokom kojeg je Žoao napadnut. Klub daje punu podršku Žoao i pomaže policiji u ovoj vrlo važnoj istrazi", stoji u saopštenju.

Kanselo ove sezone igra sjajno u dresu Građana za koje je na 24 nastupa kombinovano u Premijer ligi i Ligi šampiona postigao tri i namestio sedam pogodaka. Ostaje da se vidi hoće li biti spreman za okršaj sa Arsenalom na Emirejtsu prvog januara.





tagovi

Žoao Kanselo

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara