Komentari na vest

Championship Mitrović! To je fudbal života, gol i dve asistencije za najteži poraz Blekburna (VIDEO)

s

soiciro

pre preko 2 godine

cak i da nema pojma mitrovic je flagship za sve nase napadace....zamislite gde su ostali...ni u omladinskoj ligi nije lako dati toliko golova na datom uzorku....ko misli drugacije definitivno nije sutnuo loptu na fudbalskom terenu...ma nije ni liniju nagazio a kamoli odigrao utakmicu.
G

Gost 3345

pre preko 2 godine

Bude 0-7 dao je jedan gol i odmah doktoritao 2 ligu engleske. Zamisli kakva amaterska liga i ekipa kada te neko pobedi 0:7. Show
E

Eeejjj fulham jbt

pre preko 2 godine

Kakva je to seljačka liga ccc
S

SamoRealan

pre preko 2 godine

A kako ne moze nista u Premier Ligi, dao je 10 gola u Njukaslu kad su ispali a propustio sigurno 8-9 utakmica sto zbog crvenih kartona sto zbog ne igranja od samog pocetka dok se ne adaptira, kad je Fulam usao u Premier ligu dao isto 11 golova Ajde da vidim nekog od drugih napadaca da da toliko golova u ekipi koja zavrsi u poslednje 2 sa tim da predju centar 5x kako treba Neminovno je da covek zna da igra fudbal, treba mu samo ekipa koja ce da napadne, nije on Mesi da povlaci loptu sam sa pola terena Ako cemo da sudimo da tako neko ne zna da igra fudbal onda i Lukaku ne zna jer se nije snasao u Man Utd
M

Musa Djenepo

pre preko 2 godine

Kornjača
V

Vart

pre preko 2 godine

Svaka mu čast, vidi se da uživa. Sada je Fulam konačno dobio krstenog trenera, Marko Silvu. Kao neko ko poznaje engleski futbal mogu da kažem da ranije oni nisu imali stručnjaka tog kalibra. Jokanović je ok lik ali budimo iskreni on nije imao dovoljan kvalitet za Premijer Ligu. Zato su i tako loše prošli kad su bili u prvom rangu i malte ne ispali na sredini prvenstva. Isto to se desilo i sa Skot Parkerom kojem je to bio prvi profesionalni angažman. Srećno su se plasirali preko pleyofa pobedom u finalu nad favorizovanim Brentfordom koji je tada imao i Votkinsa i Benhramu. I onda loša igra u Premijer Ligi gde su se raspali deset kola pred kraj. Sada imaju trenera koji iza sebe ima rad ne samo u Premijer Ligi nego i širom sveta. Ako ga zadrže, što je najverovatnije, opstanak neće biti problem.
k

kost

pre preko 2 godine

"Prosecan napadac.. Ispastaju Luka Jovic i Milan Pavkov zbog njega" Fudbalski znalci.
A

Anceloti

pre preko 2 godine

😂😂😂 pa oni jadni ispastaju i zbog štopera koji imaju prednost u nadadu
9

951357

pre preko 2 godine

Porediš igrača Reala sa igračem drugoligaškog Fulama. Samo u grobarskom mozgu to ima logike...
m

mile dodik

pre preko 2 godine

Igraca reala koji za 2 godine nije imao postenu utakmicu. Nemam nista protiv Jovica ali u ovom trenutku Mitrovic je za njega Tito.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Ovako izgleda covek kome se javljaju svakodnevno kompleksi, pa umesto da pohvali Mitrovica, on mora da uzme u usta bivseg i trenutnog napadaca Crvene Zvezde. Sve sve, ali ne mogu oni bez spominjanja Zvezde.
k

kost

pre preko 2 godine

Mediokritetu.. Nije ni spomenuta..
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Cuj, igraca reala?! Pa on je igrac reala koliko i ja, video sam bernabeu vise puta od njega to ti potpisujem!

Edgar Gudjonsen

pre preko 2 godine

Stvarno nevjerovatno koliko je dominantan, ali opet mi je isto tako nevjerovatno da ne moze nista u PL, mada je Fulam bio nikakav..
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Edgar Gudjonsen-U premijer ligi ne može ništa jer se Fulam brani skoro celu utakmicu,jedva predju pola,zato kada Fulam ispadne kida jer igraju napadački fudbal,maltene svaka utakmica 3+.Prve sezone u Premijer ligi je bio dobar,imao je 6 golova bio vodeći strelac posle par kola,povredio se i do kraja sezone je dao ukupno 11,prošle godine je bio u nemilosti trenera koji je forsirao neke druge igrače a onda mu se desila Škotska i to je bio kraj sezone za njega u Fulamu,trener je jedva dočekao da ga smesti na klupu....