(FK Partizan)
(FK Partizan)

Crno-beli se poklonili Vladici Kovačeviću

Vreme čitanja: 1min | sub. 10.02.24. | 11:20

Dirljiv gest u Ivanjici

Ispoštovana je tradicija. Svaki put kad dolazi u Ivanjicu, Partizan nađe način da se pokloni Vladici Kovačeviću. Tako je i ove subote, pošto je nekoliko sati pred gostovanje Javoru delegacija beogradskog kluba obišla grob nekadašnjeg asa crno-belih, rođenog i sahranjenog baš u varošici pod Golijom.

Šef stručnog štaba Igor Duljaj, njegovi saradnici Albert Nađ, Marko Jovanović i Bojan Zavišić, kapiten Svetozar Marković i mladi Mateja Stjepanović su položili cveće na mesto gde je sahranjen čuveni Poslovođa. Zajednički imenitelj svima je što su prošli mlađe kategorije Partizana i znaju da vrednuju legende. Bio je to gest kojim su ljud odrasli u Humskoj pokazali koliko cene jednog od najprepoznatljivijih fudbalera u istoriji Parnog valjka.

Izabrane vesti

Zajedno sa njima bio je i klupski lekar, dr Sead Malićević.

Vladica Kovačević (1940-2016) je u dva mantada 11 godina nosio dres Partizana i bio je deo generacije koja je 1996. dogurala do finala Kupa šampiona u Briselu, gde je izgubila od madridskog Reala. Kovačević osvojio četiri titule prvaka stare Jugoslavije, dao je 319 golova na 417 utakmica na raznim takmičenjima.


tagovi

Vladica KovačevićFK PartizanIgor DuljajJavor

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara