Komentari na vest

Crtaj, slikaj, gradi i budi najveći umetnik u gradu umetnika: Đirona, to je lepota koja oduzima dah (VIDEO)

k

kojotski

pre 5 meseci

O kvalitetu LaLige dovoljno govori činjenica da je pored Reala, Barse, pa i Atletiko Madrida, na prvom mestu filijala Mančester Sitija sa igračima koji nisu ni u prvih 30 u svom matičnom klubu. Nikad jača španska liga.
s

sta radi

pre 5 meseci

Drugi tim sitia...

Zvezda ispred svih!

pre 5 meseci

Citam komentare kako je Barsa imala nebrojeno suteva prema golu. Tacno, ali to je bilo vise za statistiku nego da se ugrozi gol. Totalno neorganozovan tim sa nekoliko izvikanih fudbalera. Igraju samo kad imaju loptu, a i kada je imaju nemaju konkretnu ideju. U nekoliko navrata se sticao utisak da Djirona moze drzati loptu koliko zeli. Uzasna Barselona. Zasluzena pobeda Djirone.
s

soto grado

pre 5 meseci

Nezasluzen poraz barse cinjenice unistili su gironu koja je trebala primiti barem 5 komada
7

777

pre 5 meseci

Ima toliko lepih sportova koje bi mogao pratiti i razumeti bolje...
g

ghostiii

pre 5 meseci

Girona ne staje! Samo me zanima da li ce moci zajedno da igraju oni i Man Siti da igraju LS zato sto imaju istog vlasnika?
n

nikakav

pre 5 meseci

ama bas nikakav problem ako mogu lajpcig i salzburg vala mogu djirona i siti jos laganije...
N

News

pre 5 meseci

Zasto ne bi mogli kad su danas klubovi u deonicarskom drustvu i dosta njjim ima iste vlasnike i deonicare.
s

setrr

pre 5 meseci

Xavi uziva u podrsci laporte a barsa kao klub najvise ispasta
p

pojo

pre 5 meseci

Barsi je odbrana prosle godine donela titulu sad je kriminal kako igraju istu
B

Beks - NUFC

pre 5 meseci

Zna li neko ko stoji iza ove Djirone?! Kako su se tek tako pojavili, kako napraviše ovako paklen tim, imaju li neku finansijsku potporu?!... Ako je neko upućen, voleo bih da mi napiše odgovor. Večeras sam ih prvi put gledao, baš me zanimalo na koji način igraju. I, moram priznati da su me oduševili!! Tako mirni na lopti, tako dobri u tranziciji, neverovatno kuražni i drčni, svaka vam čast!! Onaj centarfov razbija i samo dostavlja lopte, krila se pridodaju i izuzetno lepo obavljaju svoj zadatak, visok presing i pokrivanje svakog igrača... Svaka čast, ovo nisam očekivao. Ovo je najlepša fudbalska priča zajedno sa Vilom.
G

Gost99

pre 5 meseci

Isti vlasnik kao i Mancester Sitija
M

Marko Kolasinac

pre 5 meseci

Koliko znam vaze za filijalu Mancester Sitija, dali su vecinski ili manjinski vlasnici Arapi nisam siguran, takodje imaju i dobar sportski sektor, plejadu fudbalskih menadzera i skauta otud i dobra selekcija igraca.
u

usko povezani

pre 5 meseci

Sa mancester sitijem,a brat pepa gvardiole vedri i oblaci timom.Sto znaci da i sam gvardiola ucestvuje u celom projektu...
a

au

pre 5 meseci

Utisak meca uzasni lewandowski kao i raphinha 2 neznalice promasilie 3 zicera
r

rere

pre 5 meseci

Jedva cekam da vidm ledja onom nabedjenom tap in poljaku vitor roke mora biti prvi spic
В

Везаро

pre 5 meseci

Набеђени тап-ин Пољак један од најбољих шпицева у новијој историји фудбала, а кроз пар година ће бити и у причи свих времена, лупио си и остао жив.
k

kaziragi

pre 5 meseci

Moraju li bas uvijek ovi skolski sastavi na obican izvjestaj sa utakmice? Mucno je postalo citati...
b

borkk

pre 5 meseci

Koliko je fudbal surov barsa imala 31 sut i mnogo bolje sanse nimalo realan rezultat
v

vlade3232

pre 5 meseci

Moguće da je surov za one koji se bave statistikom,ali je dobro za taj isti surovi fudbal da postoje Đirone,Aston Vile,malo pre njih Lester i slični klubovi,da razbijaju monotoniju jednih te istih već dugi niz godina
f

faki

pre 5 meseci

Ova farsica ima vojsku koja spinuje i kod nas. Djirona promasila 3 zicera i unistila farselonicu, a covek pise nimalo realan rezultat. U pravu si. Trebalo je biti 7:2.
b

borkk

pre 5 meseci

Mentolu barsa imala 5-6 zicera jel si ti gledao girona na greske barse dobila
i

igor978

pre 5 meseci

Barsa igra fudbal iz prošlog veka, ova dosadna tiki-taka ne može protov ni jedne ozbiljno organizovane ekipe da prođe. Dave loptu, spora dodavanja, nemaju igrače na krilima koji su brzi/prodorni pa da mogu da naprave višak. Mučno ih je gledati kako se dodaju između sebe i pipkaju loptu bez konkretnog rezultata
f

fdsf

pre 5 meseci

Mogla je i barsa dobiti sta su sve promasili imala je girona malo srece
0

0211

pre 5 meseci

Feliks će valjda da se pronađe do 30te. Dobar je ali nedefinisan. Zato ga i Simeone oterao.
5

555 333

pre 5 meseci

Koliko pati ovaj sto se potpisuje sa nekim brojevima. Decko pise vec godinama desetine komentara na istu vest. Opusti se deckicu. Bice bolje za tebe i barselonu. Nemoj toliko da se nerviras.
I

Iz Rake

pre 5 meseci

prvi put gledao utakmicu na terenu. kolega zapeo jer počeo da ih prati i kao pušta preko telefona. reko ajde da ispratim čisto šta Ćavi napravio od Barse. kad ono ovi ukradoše šou. gledali smo do 70og minuta u rupi jer radimo u vodovod, a posle u kamion. to je draž fudbala. Đironi svaka čast. moram da napomenem da je Gundogan mašina i da dosta fali Sitiju.
S

Sandman

pre 5 meseci

Levandovski od najboljeg spica na svetu do pre godinu ipo dana do totalnog kanala trenutno...jesu tu i godine, ali vise je to da se on nije uklopio u Barsi, u toj ekipi prolaze samo spicevi kao sto je bio Suarez koji je okretan i dobro tehnicki potkovan igrac. Leva je mnogo pogresio sto je napustio Bajern, imao je tu sve i mogao je da gura jos sigurno, ali eto...
a

amateri

pre 5 meseci

Raphinha retko ogranicen igrac
x

xaxaxa

pre 5 meseci

barca komedia
5

545

pre 5 meseci

Barsa ne zna dati gol stvaraju najvise sansi u ligama petice
d

dinkkko

pre 5 meseci

Girona igra dobro ali nece njima Realove sudije dozvoliti da osvoje titulu
d

dfd

pre 5 meseci

Barsa po xg je trebala dati barem 4 gola tako da nije ovo bas oducivanje od fudbala girone
R

Realista from Madrid

pre 5 meseci

Pa ti onda gledaj xG. A mi cemo fudbal.
g

gost212

pre 5 meseci

Sva 4 primljena gola barsina su presmesni ni amateri onako ne primaju
b

bosko2020

pre 5 meseci

Zao mi sto sam skroz zaboravio da pogledam utakmicu ali skidam kapu momcima,na gol vise se igra konstantno.Mnogi su pisali ranije da kad dodju glavni rivali da ce biti oduceni od fudbala,da ce top 6 biti njihov max a retki rekli da ce Girona nastaviti istim tempom.Bravo za te retke ljude.Podsjecaju na Lester u smislu iznenadjenja a i igre na gol vise.
V

Vuk 981

pre 5 meseci

Džaba se kuka na Ćavija, Barsa je krš ekipa... Može da se sastavi 5 najboljih trenera, ništa ne bi uradili sa ovim timom. Ako misle da ne spadnu u drugu, možda i treću klasu u Evropi, moraće malo više da ulože... Ovakvom politikom samo će još više padati. Jednostavno moraju da nađu pare ako misle da se nekako bore sa Sitijem, Realom, Bajernom... Trenutno su mnogo daleko od najboljih evropskih ekipa!
Б

Блок

pre 5 meseci

Проблем Ла Лиге,Серие А и осталих је што тамо прва,два тима имају мање лове од 10-15 тима и ПЛ.
B

Baksuz

pre 5 meseci

Kako me Girona odusevila , nisam ih gledao ove sezone do veceras , kako rastrcano , tacno , sinhronizovano necu da kazem hrabro nego pametno . Dok je Xavi strucnjak protratio sedmicu dana pripreme i mislio da ce utakmica sama od sebe da se dobije Michu je tacno prostudirao i ogolio sve Barcelonine boljke pod Xavijem od tog nekog nazovi presinga do zacetka napada gdje im Girona pokazala kako se igra presing. Xavi nije kalibar za Barcelonu stojim pri tome i stajat cu uvijek jer on ne zna da izvuce ni sredinu potencijala od ovih igraca koje ima. Ukoliko ostane Xavi trener mogu se oprostiti od borbe za titulu vec nakon nove godine a lp prva prepreka i to je to.
P

PedjaPFCCCC

pre 5 meseci

Svako ko gleda Fudbal ovu ekipu mora da voli. Igraju Muski ali Fer, Ne staju, ne igraju pa stanu oni igraju celo vreme. Ovo sto oni rade nikakva slucajnost nije nego cista ljubav i znanje. Nisam navijac Reala,Barce niti Atletika. Molim Boga da se desi sa Gironom ono sto je billo i sa Lesterom. Ovo je potpuno zasluzeno sve od A do Š. Do sad sam gledao sve utakmice od Girona , ni na jednoj nisam videl da su bili losi. Neverovatno prosto ! Velika steta onaj poraz protiv Reala 3-0 , majke mi moje nije mi nikako jasno kako su mogli da izgube tu utakmicu, uopste nis bili losi jednostavno nisu imali srece.
O

Ogi Srbija

pre 5 meseci

Da je i kod nas pravde i da se ne poklanjaju bodovi fk Gani, oni bi bili na sredini tabele, najskuplji tim u istoriji Srbije, Fk Gana sa trenerom jevrejem!!! Ziveo Partizan i majka Srbija!!!

Mladen

pre 5 meseci

Blizi se derbi, strah u vama izmice kontroli!!!

bokelini@gmail.com

pre 5 meseci

Zbog prirode posla, vozim po gradu svaki dan i skoro svaki dan moram bar jednom da prođem pored oba stadiona.Zvezdin izgleda ko našminkana baba koja je krenula na pijacu ali bar doterana sa bundom a Partizanov brate raspada se bukvalno kao da tamo žive beskućnici plus ulica kod glavnog ulaza još uvek kaldrma ko da je 18. vek i koja na sred ima rasturena i napravljen bukvalno krater od 3 metra.Sinoć baš prošao i slučajno ga zaobišao inače bi rasturio auto.I sad svi oni milioni što zaradiste od transfera i grupnih faza...ni dinar ništa uloženo i niko ništa a vi Grobari umesto da se zapitate gde su vam nestali svi ti milioni a vama bitnije da lupetate nešto za Zvezdu a JNA vam u raspadu.Iako sam Zvezdaš koji je gledao i Partizan u Lš i mnogo poštujem vaš klub stvarno sramota da neki Vazura vam glavni i niko ne zna kako ni odakle se pojavio.Sve pare vam ON pokrao, ne Vučić i Zvezda.A JNA...kad prođeš uveče pored kao pored groblja
I

Ivanča

pre 5 meseci

Vrhunski fudbal se večeras mogao videti. Barsa stvara šanse, ali nema dobre hemije među igračima, pa zato šanse i ne koriste na najbolji način. Levandovski u nadoknadi imao šansu za izjednačenje, a on maši ceo gol. Kounde, Gundogan i Rafinja slabo odigrali. Barsina odbrana šuplja, duva na sve strane. Đirona je mnogo lako ulazila u šanse.
e

er122

pre 5 meseci

Girona nista specijalno vise barsa kriva za amatersku igru u odbrani
D

DDF

pre 5 meseci

Djirona je prosle sezone je do same zavrsnice bila u borbu za evropska takmicenja i tokom cele sezone pruzala odlicne partije Ovu sezonu usli su sa velikim samopouzdanjem i pojacani sa igracima koji odgovaraju njihovim stilu igre,inace vlasnici Djirone su sportski menadzeri koji vode klub tacno kako jedan klub treba da funkcionise koji ima mali budzet,opet moze da bude takmicarski fukcionalan za vrh tabele
b

bodin

pre 5 meseci

Djirona igra otvoreno svo vreme i da 4 gola barseloni a ne ko aston vila da gol i parkira autobus to je velika razlika
d

da se zna

pre 5 meseci

,,sve vreme''
S

Stevan Miksaa

pre 5 meseci

Druze, tu Aston Vilu vodi odlican trener. Ne sekiraj se za njih.
U

Ujka Zitko

pre 5 meseci

Grobar je sudija!😂😂😂😂
H

Haxer

pre 5 meseci

Bas mi drago zbog Djirone i precenje Barse..Gde je sada Felix da se ponasao kao paun kao protiv Atletika? Njima dvojica glavnih igraca koji su na zalasku karijere - Leva i Gundogan, a ostalo sve precenji igraci - Rafinja, Tores, Pedri, Jamal i ostala boranija...
p

pipivag

pre 5 meseci

zašto Ðirona? pa nisu italijani. kaže se Hirona
P

Perun91

pre 5 meseci

Ne pravi se pametan...
s

stari spanac

pre 5 meseci

na spanskom herona,na eng. girona,a na srpskom djirona.
o

otso

pre 5 meseci

Barsa stvara sanse ali ne zna da ga da komunikacija 0
m

mali srbin

pre 5 meseci

Ovu utakmicu ko nije gledao obavezno da pogleda snimak,ovakvo oducavanje od fudbala i ovakva igra nije dugo vidjena.Pitas se ko je ovde barcelona a ko girona.
g

galee

pre 5 meseci

Barsa masila ciste sanse girona na losu odbranu barse dobila nije lose igrala barsa
3

33

pre 5 meseci

Laporta nema m da uruci otkaz bednom xaviju
p

pozdrav

pre 5 meseci

tesko do titule ,svakako bi voleo ,ali i ako ne uzmu mislim da im LS nece pobeci sigurno,a i to bi bio uspeh neverovatan ,svaka cast za momke i trenera. Barsa ocajna ,odbrana uzas ,sredina uzas ,napad uzas
S

Steva ns

pre 5 meseci

Naravno ali nažalost trka je preduga a svi su tu na 7-8 bodova djirona ako veže tri bez pobede ode na peto mesto a šampion će verovatno biti real barselona je baš u kanalu a tu je i atletiko
D

Djirona

pre 5 meseci

Kao sto sinoc napisah,rasterecena 2.
D

Delija penzioner

pre 5 meseci

Kad se Barselona otarasi Levandovskog , Rafinje i Feran Toresa , biće najbolji tim u Španiji ....
J

Junker

pre 5 meseci

Ova Barselona je kanta i ne znam zasto niko to ne prizna. Gol razlika sve govori. Real je realno nikad losiji, cupa ih ludilo Belingema, Atletiko ono njihovo, ostali su truba, poput Sevilje, uvek nedoraslog Sosijedada i Bilbaa. Levandovski se ugasio i to je to, godine su, nije Kristijano i ne moze vise top nivo da igra i postize 30+ golova.
p

predrag l.

pre 5 meseci

Koliko lagano u napadu odigravaju igrači Đirone. Da su malo disciplinovaniji i ozbiljniji pa pet golova su u 60-om minutu mogli dati Barsi. Lepo tehnički savršeni,taktički odlični. Migel Anhel Munjoz je položio za vrhunskog trenera. Barem da zadrže mesto u Ligi Šampiona, najmanje bih to voleo, a što da ne i da titulu osvoje, mada je jako jako to daleko.
Б

Блок

pre 5 meseci

Утакмице ,које нико не гледа,сем ко има на тикету...нпр Фросиноне-Торино или Монца-Ђенова или мечеве које ни ужа фамилија не гледа ...Радник-Имт или Вождовац-Јавор... Треба,по мени ,да преноси овај лик и онај са изразима "притишће" "вањски" играчи итд и онај Бобан ,данас радио ,мулти са домаћих ливада ,а последњих недеља Челзи...Ствар укуса ,можда су некоме топ ,мени не . Није лако ни причати два сата . Ал дај овакав меч Филипу Марковићу беше тако се зове онај млади момак или Радочај. Браво Ђирона! Каква игра ! Каква супер лига ...ајмо Ђирона у ЛШ (са новим крш форматом) .Зато је фудбал кева ...нема "вајлд" карте ...Ако избориш на терену играш ,нема лиценце ....и осталих глупости као у кошарци. Барса игра ,као тренер што јој је играо,досадно првом до себе. Јамал само и искључиво на леву ногу. Лева какав промашај ...и онда Стуани и крај.
L

Logos

pre 5 meseci

Barselona je postala osrednji tim, napad Levandovski-Rafinja-Feliks ne plaši nikog. Feliks dečko ima 24 godine i još uvek se ne zna šta on ustvari igra, nije špic, nije krilo, nije desetka, šta je? Odigra jednu ok utakmicu i 5 loših. Levandovski jeste dao gol ali toliko je jasno da je njegov zenit prošao, mogao tri gola da danas, užasno je usporio, pre bih imao onog Dovbika u timu nego njega. Rafinja još i ponajbolji a ni on nije igrač za Barselonu.
A

ApsolutnoJa

pre 5 meseci

I Bolonja!
g

gociii

pre 5 meseci

Jedina veca prevara od Xavija je Jorge Sampaoli.
n

nar

pre 5 meseci

I Balari Bahari
b

bahh

pre 5 meseci

Xavi ne zna da motivise ekipu predali se na 1-2
A

ApsolutnoJa

pre 5 meseci

Djirona, Vila, Liverkuzen i Nica osvezenje u svetskom fudbalu!
7

789

pre 5 meseci

nije sad da ju je razbio igram...al svaka im čast
g

gfdg

pre 5 meseci

Lewa masi zicer na 2-3 indijanac

Marko Pavlovic

pre 5 meseci

Kakvo natezanje za farselonu, ali djirona jednostavno mnogo mnogo bolja
0

011

pre 5 meseci

Girona imala srece sve na greske barse
d

dinnnko

pre 5 meseci

Girona igra dobro ali nece njima Realove sudije dozvoliti da osvoje titulu
A

Abc

pre 5 meseci

Djirona gubi sledece gostovanje od Betisa.
t

titulaaaa

pre 5 meseci

Nije losa farsica. 4 komada od Djirone. Bravo farsa prevaranti!
5

543

pre 5 meseci

Ajde napisi jos 1 komentar sa razlicitog nicka
g

gost33

pre 5 meseci

Sto je xavi kriv sto barsa masi 7 izglednih sansi
G

Gosty

pre 5 meseci

Pobjede Atletiko bez problema, izgube od Girone 😂😂 Zemljo, otvori se.
E

Erko

pre 5 meseci

Ipak sam mislio da će Barcelona pobijedit. I da će Real Madrid ostat lider ali Gironi svaka čast nema šta. A nije ni čudo do sad samo što je Real Madrid uspio da ih dobije stvarno dobro igraju
L

Laziale

pre 5 meseci

Mnogo me podsecaju na onaj tim Deportiva sa Tristanom, Valerenom i ostalim mangupima.
P

Prcko33

pre 5 meseci

Taj Deportivo je za klasu kvalitetniji , kreativniji i bolji od Djirone bio ... A Djirona izgleda kao jedan tim koji zna sta hoce , zna sta im je cilj , sve ono sto timovi iz Srbije nemaju i sama reprezentacija ...Alal im vjera
N

Nicker

pre 5 meseci

Nisam igrao veceras,ali su mi ove sezone najbratskiji klub. Dosli su svaki od 5 puta kada sam se kladio na njih,i to 4 puta okretali iz zaostatka.
5

575

pre 5 meseci

Lewa i raphinha ubice barse promasili 4 zicera

JudeBellingham

pre 5 meseci

Samo Real može da pobedi Gironu i to u gostima 0-3
B

Burek

pre 5 meseci

Definitivno - španski Lester
@

@Burek

pre 5 meseci

Lester je imao sreće da ima najgori period za sve velike engleske klubove i to se potrefilo da bude u isto vreme. Ovo je impresivnije jer ni Real ni Atletiko nisu toliko loši pa ni Barsa. Mada ja mislim da baš zato i neće osvojiti nažalost.
P

Pandora_

pre 5 meseci

Kakva fudbalska bajka, mogu da zamislim kako je navijacima. Zaista bih voleo da uzmu titulu! Hocu li ja docekati da sa mojom Vošom sanjam ovako, tesko, gotovo nikada. Al' ja nju i dalje volim!

Gost55

pre 5 meseci

Они да узму у Шпанији, а у Енглеској Астон Вила.
N

News

pre 5 meseci

Girona je filijala Manchester citija. Nesto kao Graficar ili Teleoptik kod nas.