Komentari na vest

Da je 2014. Humels ne bi naterao Jovanovića da pokaže na penal, deda De Jong pogađa i u Ligi šampiona (VIDEO)

P

PedjaPFCCCC

pre 2 meseca

Borusia po onom po cemu je poznata to vise ne ume da radi, tranzicija + kontra napadi. Oni upravo nemaju takve igrace. Od Haalanda,Aubameyanga i Lewandowskog sada imaju Fülkruga ili Hallera oni nisu takvi tipovi igraca koji su brzi sa takvom tehnikom kao Lewa Aubameyang ili Haaland. Nekada su Kagawa,Dembele,Pulisic i Mikhtariyan kidali sa loptom su bili toliko brzi a sad ? Brandt, Reus ? Onaj Malen i Sancho nonstop traze lopte ukrstavaju Reus i Fülkrug usporavaju igru . Reus i Hummels su za Penziju. Wolf nema kvalitrt za Dortmund. Ako prodju PSV a trwbalo bi sledece stanica je za njih Endstation sto bi rekli oni. Zadnja stanica. Gittens i Moukoko moraju od pocetka. Sabitzer nije 6ica nikad bio cek zivot je igrao krila i 10tku tek u Bayernu i Manvhesteru je igrao 8icu...A Terzic ga postavlja sa Cana kao 6icu. Teska neznalica covek, postavili ga cisto jer je njihov covek.
Р

Рокосовски

pre 2 meseca

Само да пожелим све најгоре Борусији, иначе једном од моја три омиљена клуба, онако зихерашење и кукавичлук на 1:1, оно је за аутоматску елиминацију, без реванша. Спортски поздрав.
d

druze

pre 2 meseca

taj psv je za dve klase bolji tim od dortmunda ove sezone nema sta borusija ta da juri na 1 1 vec da slavi i cuva taj iks ko oci u glavi
b

bvbbl

pre 2 meseca

Penala ono nije vidjelo, ali dobro nismo mi Real da nam se sve svira po volji
N

Nanas

pre 2 meseca

Kojom magijom ovaj terzic opstaje trener,je za mene jedna od vecih enigmi u fudbalu trenutno,i u bundes ligi i u evropi igraju po meni toliko bezlican fudbal,klasicna ekipa za koju kazes nit se brani,nit napada, potencijal ekipe je za mnogo ofanzivniji,atraktivniji,efikasniji fudbal,a ovo sto prikazuju sa njim kao trenerom je zaista bas gola sredina...
M

Mitros

pre 2 meseca

Ono nije penal
J

Jaffa keks

pre 2 meseca

Sad bas gledam pregled utakmice. Ono u najmanju ruku morao sudija sa terena da pogleda. Nije mi uopste toliko cista situacija da samo VAR soba potvrdi da je penal i to je to.
P

Paa

pre 2 meseca

Jeste.