Komentari na vest

Da nije bilo Saldanje, Miloje bi sutra sedeo na gostujućoj klupi

P

Pjer

pre 2 meseca

Saldanja ih oducio od fudbala
M

Mimi Krija

pre 2 meseca

Nemojte ljudi tako. Ispade da su cekali rezutat derbija da da smene/najure Bakara? A zapravo su mu odavno vec radili iza ledja. Kao i Cokni. Kao sto ce sad i Deki kad fasuje otkaz posle ispadanja iz Evrope da se eto iznenada pojavi na leto ako ovaj ne uzme titulu. Bice kao slucajnu u shop-u (razgleda samo), pa kad si vec tu da budes trener?
D

Dekara Varoš

pre 2 meseca

Hoću. Ima jos placeva nekih tamo!?
П

Па...

pre 2 meseca

...испаде да нам је Салдања учинио услугу. Као Вождовац пре неку годину. Хвала им.
И

Инсајдер

pre 2 meseca

Остоја Мијаиловић воли да "слуша" Сашу Ковачевића. Хехехе
t

tln

pre 2 meseca

joj vid mu glave
с

собарица из

pre 2 meseca

Радмиловца-"није ништа било,то што сам нашла једну поцепану поткошуљу,хемијску на којој је писало-"Мангупарија" и једну шимику не мора ништа да значи, вероватно су само слушали радио"
В

Вау...

pre 2 meseca

... врхунски хумор. А Остоја и Саша Ковачевић?
Z

Zvezdaš od rođenja

pre 2 meseca

Miloje , pobedi , ali ubedljivo i ubedljivom igrom Partizan 09.03. i biće kraj svake priče.
С

Салдања

pre 2 meseca

Фа Фа Ла Си Ми Ти фала Ти....
D

Don Vito Corleone@Bas nebitna stvar

pre 2 meseca

@Bas nebitna Stvar – ovo su činjenice koje će zauvek promeniti našu percepciju događaja! Stalno mi zvoni u ušima tvoje briljantne misli: “Nemora (Milojević) da ima uspeh preko grane, bitno je kakav je ovde, a ovde je KRALJ! Jeste, ali verovatno te nisu obavestili da i jednooki može biti kralj u zemlji slepaca! Molim te da što više šalješ ovakvih bisera, jer Mocartsortu to treba kao ozeblom sunce!
с

старо гвожђе и картон

pre 2 meseca

јел може неки делија да дође по нас??
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Predrag Luka like this.
р

рецепционар из

pre 2 meseca

"Радмиловца"-"могу Гробари да причају шта хоће,ал њих двојица су се лепо понашали то вече и ујутру позвали такси и мени оставили бакшиш од 50 марака"
B

BB22

pre 2 meseca

Nikad nisam saznao šta je bilo u Radmilovcu, al ozbiljno ako mozeš napiši?
N

Nordsjeland 6.kom

pre 2 meseca

Ma jok Miloje,Terza,Uprava,Igraci...itd ma nista "ne valja" jel tako,ali zato valja tamo neki klub koji titulu video nije cak zadnjih 7.god za redom a LS igrao nije preko 20.god,i koji nikoga zivog u nasoj ligi da pobedi ne moze bez svojih jsd sudija i poklonjenih bar 2-3 penala po mecu,klub koji cim promoli nos u Evropu odmah ga 6tardiraju tamo neka decurlija iz Danske i autolimari iz Sabaha iz Azerbejdzana,klub koji ima najvise 5-ardi u istoriji Evropskog takmicenja poput legendarnih bruka protiv: Dinama iz zagreba,Samroka,Petah Tikve,Austrije Bec,Rapida,Liona...Nordsjelanda...itd itd i ostalh klubova koji su im redovno davali po 5-6 komada kad god su igrali u Evropi,mozda takav klub "valja" jel tako?
и

и онда

pre 2 meseca

вас Салдања ућути...
J

Jes vala

pre 2 meseca

Jos malo ce i Deda Dzaja da navija za Partizan😂😂😂😂😂
Š

Šljaka

pre 2 meseca

Voleo bih kad bi se kometar objavio,hvala.Crvena Zvezda je sampion smo zahvaljujuci Drzavi Srbiji,i vernom navijacu. Inace bi bili u velikom problemu,finansiski i kako god okrenes nije mi to zelja,mrzim Zvezdu al nebih voleo da je bas na granama naseg Partizana,Ali ova mrznja navijaca Zvezde je zlo u nasem drustvu. Zato Zvezdasi svim silama drzati Aleka jos dugo i za vas nema zime.
B

Banence

pre 2 meseca

I SLADJANA CE DA POBEGNE ISTO KO SEVERINA...VIDECETE USKORO!
а

ал нико не уме

pre 2 meseca

да побегне к'о Терзан у Америку...
K

Kako

pre 2 meseca

Krenulo, morace Partizan da igra derbi sa omladincima, da bi mezimica konacno bila prva, mnogo se Duljaj razmahao😂😂😂
Д

Да, да...

pre 2 meseca

... иначе је Партизан јако успешан против Звезде 😂😂😂
N

Na primer ovom "pedantnom stručnjaku"

pre 2 meseca

nece sigurno igrač pobeći, tamo ih na državnim jaslama ima petanestak koji nisu minut odigrali i neće nigde jer takve pare im ni jedan klub(a ne klub-država) ne bi dao! Supermenu ne nedostaje igrača na treningu, samo nedostaju sudije da dodju u petak pred utakmicu da se svi "pedantno" zajedno uigraju... Smrt fašizmu, živeo Partizan!
O

Ogi Srbija

pre 2 meseca

@Na primer Ti jos places zbog poraza u kupu...🤣🤣
М

Матија Бећковић

pre 2 meseca

кад ће на видело да изађе да је Маракану изградио ђенерал Драгољуб Михаиловић??
У

Ултра Исо Леро-Север

pre 2 meseca

Хоћемо стативе од бакра...
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Jel ti je to rekao Predrag Luka???
B

Baxter88

pre 2 meseca

Hvala ti Sladjanaaaaaaaaaaa!
B

Barak Bahar

pre 2 meseca

"radi od kuce" xD
а

ал у кући

pre 2 meseca

нема кореографије Ван Гога...
F

Fußballspieler

pre 2 meseca

Potpuno nepotreban tekst jer ništa od toga ne bi bilo. Prvo, Kiprani su hteli da on ostane ali je dao ostavku jer je znao da će ponovo doći na Zvezdinu klupu. To je sve dogovoreno sa Delijama i njegova ostavka i miniranje derbija od strane Rodića. Rodić je u talu sa nekim od vodja koji mu gradi zgradu i radi šta mu se kaže. Čovek je postao nedodirljiv i nezamenjiv. Na svim pozicijama mogu da se nadju pojačanja samo na levom beku nikako. Čak i kada nadješ krštenog igrača poput Azarova, brže bolje bude oteran da ne bi ugrožavao Rodića, njegovu platu i njegove premije.
P

Pibe92

pre 2 meseca

Kakve teorije zavere, otisli smo svi u krasni definitivno 🥺
V

Vidi ih...

pre 2 meseca

Koliko ove placaju da svakodnevno pljuju po Vladanu? Isti komentari uvek uvek copy paste
K

Kule23

pre 2 meseca

Posle Supermena da se dovede Spajdrmen da isplete mrezu da Saldanja ne moze da gol🤣🤣🤣
V

Voždovac

pre 2 meseca

Šta Kaže baba Milojeva za koga je ? A šurnjaja ? Oće posle svi na ručak kod druge babe ?? koja ste vi sprdnja postali ....
V

Voždovac

pre 2 meseca

Alo ne kradi nick.
K

Komedija

pre 2 meseca

Da Saldanja dao jos 2 komada, ovi bi zvali i Klopa da ih preuzme, i doveli Salaha u paketu, koliki strah od ovakvog nikad goreg Partizana gde mu igraci beze na polusezu i klub postao cirkus, da ovi odmah promenili trenera posle kiksa od Partizana.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Pa kad vam štit pokloni 20 bodova nije svejedno.
@

@Nenad

pre 2 meseca

Vama pokloni i ne trebaju, kada znate da cete da budete sampioni narednih godina, sto bi vam poklanjali😄
m

milisav kekez

pre 2 meseca

klart kant supermen majstor kvalifikacija uspep da ispadne od bosanci svukud deje radio dobijo otkaz posle par meseca nemože on da pobedu partizan u derbe partizan pobedjiva derbe pred dves iljade grabari i će bidne šampijon
Б

Бошко Ђуровски

pre 2 meseca

ако је Он Супермен,Ја сам онда Васил Рингов...
P

Prdoje

pre 2 meseca

Vidim da je tema neznalica bahrija. Kao što sam napisao posle poraza od voždovca, on je trebao da odleti još u septembru. Sve ostalo je, kao što sam i onda znao, bilo prekasno.
b

bije dareglo

pre 2 meseca

Gde je radio posle Zvezde??? I sa kojim uspehom???? Koliko se zadržao u svakom klubu dok nije dobio otkaz???
B

Bas nebitna

pre 2 meseca

Stvar, mogao je da radi ili neradi, ali ima 2 LŠ, sto vasi treneri nece imati ni za 100 godina. Nemora da ima uspeh preko grane, bitno je kakav je ovde, a ovde je KRALJ.
L

LOL...

pre 2 meseca

Vladan je bio najubedljiviji u poslednjem okršaju porodice Milojević. Crvena zvezda je 1. maja 2019. godine pobedila Vojvodinu u Novom Sadu sa 5:0. Kako 5:0, Zar Milojevic ne igra bunkericu?
И

И

pre 2 meseca

За Милојевића је специфично што оба пута долази кад је Звездашка јавност до сржи разочарана. Први пут је долазио кад је Гроф Божовић изгубио ону титулу (не бих у бесмислене расправе о томе). Тад су се гробари радовали, а испоставило се да је та изгубљена титула најбоља ствар која се десила Звезди у последњих 20 година. Ево и сад после дербија су гробари славили, а да је добијен дерби остао би несрећни Бахар, а овако је дошао Милоје.
T

To vs vla

pre 2 meseca

To da je Miloje bolji od Bahara smešna priča, čovek vam uneo milione u klub
k

kikoman

pre 2 meseca

Bahar je doveden da napravi iskorak u Evropi, sto je i uspeo da napravi sa sklepanim timom (bez jakih igraca na bekovima, stoperu i zadnjem veznom). Mi smo u velikom delu tih utakmica bili "u igri", za razliku od vremena kada smo gubili sa po 5,6 nula. Sa druge strane, Bahar nije bas dobro "plivao" u Superligi, koja je jako specificna zbog faktora kao sto su losi tereni, lose sudije, bunkerica stil, generalno cirkus liga. Ubedjen sam da bi Zvezda sa Baharom sledece godine napravila bolje rezultate u Evropi nego sto ce ih napraviti sa Milojem, koga neizmerno cenim, ali smatram ga doktorom za Superligu, dok ce u Evropi biti drugacije.
.

.....

pre 2 meseca

Bahar nije uspeo da napravi nikakav iskorak u Evropi. Jedva smo izvukli bod protiv Jang Bojsa kad je moglo da bude 3:1 za njih na Marakani. Siti je u prvoj utakmici mogao da postigne 7, 8 komada ali samo zahvaljujući Glazerovoj uspešnoj večeri nije. U drugoj utakmici su izašli sa kombinovanim timom kad im pobeda nije trebala. Jedino može da mu se prizna solidan otpor Lajpcigu ali je i tu izgubio oba puta. Po meni je tu čaša do pola prazna nego obrnuto.
к

кикоман

pre 2 meseca

Ја не знам како неко може да каже да искорак није направљен, али ево образложићу, под један прво и основно, није се играо бункерај, било је заправо занимљиво гледати утакмице, друго те приче шта би било да би било, није било, Сити нам није дао 7-8 комада, чак смо водили на полувремену у Манчестеру (што исто по теби није показатељ неког напретка, а погледај полувремена из претходна два учешћа у ЛШ) даље, ако је у првој могло да буде 1-3 за Јанг бојс, могло је у другој да буде 2-0 за Звезду да се Шериф није испромашивао, па су ту и промашаји Мијатовића малог, па пенали Ђиге, значи ако је фактор срећа, ми јој нисмо били миљеници, ако ћемо даље шта би било кад би било, да смо добили у гостима Јанг Бојс и да није било Родића у дербију, Бахар би и даље био тренер. Срећом смо и добили Ливерпул у Београду, прошли Краснодар, кад је Ристићу поништен чист гол у гостима, имали смо ми сасвим солидно среће, сад кад се то окренуло, хистерично смо одреаговали.
M

Markinjos

pre 2 meseca

Arandjelovacki klark kent ce u grob da me otera sa ovom igrom, na leto pod hitno nekog trenera evropskog kova
k

kikoman

pre 2 meseca

bolje ne, opet ce biti upoznavanje sa timom, razigravanje, kombinovanje, a rezultati se ocekuju odmah i tu dolazi do kurslusa. Terza dok je na celu Zvezde nece vise biti stranih trenera, ispao je kukavica sa Baharom, opekao se i sad ce da se zentari...
V

Viobran Gumozombi

pre 2 meseca

Saldanja Supermene, Mateuš Saldanja.
D

Deda11

pre 2 meseca

Vratite Bahara dok jos nije kasno..
D

Djape45||

pre 2 meseca

Roda koji namešta 2 gola Partizanu i Katai koji maši prazan gol su veći krivci.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Rodić je oterao Bahara i doveo Miloja 😁
Р

Роде доносе

pre 2 meseca

децу и Супермене...
M

Mutommbo

pre 2 meseca

Bolje je reći da nije bilo Rodića i Kataija. Nismo slepi ni glupi.
B

Blade123

pre 2 meseca

I večno im hvala za to...
r

rea

pre 2 meseca

Katai prodao derbi znači? Čovek je najveći igrač Zvezde u 21. veku, tj ostavio je najdublji trag u klubu, rešio najveći broj derbija i jedan je od retkih igrača Zvezde kojih se ja kao navijač Partizana zaista pribojavam u derbiju. Kanga, recimo, nema ni jedan derbi odigran valjano, a nikada nije bio na meti kritika.
M

Mutommbo

pre 2 meseca

@Rea Katai da je hteo pobedu, protiv ovakve ekipe Partizana sasvim bi drugačije igrao. Realno u pitanju je bio preslab tim Partizana. Njih je TSC bukvalno izuo na JNA. Radnički iz Kragujevca je bio barem podjednak rival. Bahara su namerno izbušili na toj utakmici, a možda je i sam sudelovao u tome kada je određivao sastav. Video je i sam da mu nije išlo sve kako je pĺanirao. Ovako je dobio kintu i nije se ipal izblamirao kao trener. Sporazumna predstava Bahara i Terzića u izvođenju Kataija i naravno Rodića.
Z

Zvezdas.

pre 2 meseca

mnogo bitna utakmica je sutra, Svi na stadion maksr zbog Milojevica,
Z

Zvezdas...

pre 2 meseca

Gluposti, Bahar je trebao da leti jos odavno .. nema to veze sa tim
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Za dve godine bi sa njim gazili i u LŠ ali ne mi bi odma i ako je čovek imao samo jedan prelazni rok za selekciju tima. I tako smo se vratili 4 godine unazad jerje opšte poznato da je to u srbalja pomak napred večito u prošlost i unazad u svemu.