Komentari na vest

Daleko je evropsko proleće za Partizanovu decu

Goran Tubin

pre 6 meseci

Partizanovi juniori sigurno pobedjuju ove u revanšu sa 3 i više razlike jer su za klasu bolja ekipa.Umor i dugo putovanje,utakmica bez treninga i iz autobusa je razlog poraza.
t

toliko

pre 6 meseci

Pola igraca u omladincima su neka i necija kombinacija koji moraju da igraju
N

Nenadd

pre 6 meseci

Od Serifa izgubili pa naravno kad su se izmaltretirala deca, putovali 48sati autobusom u Moldaviju a Stejpanovic privilegovan avionom otisao a prosecan igrac ali mora da igra, sramno!
P

PFC

pre 6 meseci

Sramota
M

Miloschichich

pre 6 meseci

Poseban krug pakla za ove sto se raduju ovakvom rezultatu a nije ni pogledao utakmicu. Deca su bila pogubljena ali su razvalili moldavce iza toga, rezultat je totalno nerealan i siguran sam da ce ici dalje partizan, ubice ih u beogradu. I pre nego sto napljujete ovu decu znajte da su ih dva dana truckali u autobusu kao krompir, moldavci zezali na granici, u putu u moldaviji takodje, na svu muku policija niihova im je dodala 12 sati puta i bez ijednog treninga su odigrali mec. Trebali su doci dan pre utakmice posle podne da odrade uvece i ujutru laksi trening, oni su stigli u toku noci ored utakmicu i nisu ni odradili trening niti su spavali kako treba, direktno iz autobusa na stadion tako da.. slavicemo prolaz krajem meseca ne sumnjam u to
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

ako su putovali autobusom onda klub treba da bude sramota
B

Broj 1

pre 6 meseci

I na sve to mesec je bio u znaku ovna što im apsolutno nije odgovaralo.
h

hahahaa

pre 6 meseci

ti si sigurno ambiciozni roditelj koji ih brani...alo serif
D

DonKyo

pre 6 meseci

Samo sto pre Cetkovica staviti za trenera ove generacije, smeniti ovu neznalicu kojoj Vazurini sastavljaju tim
D

DonKyo

pre 6 meseci

Odvalice ih klinci u Beogradu 5:0
r

rnduljo bre

pre 6 meseci

Iskreno kao veliki Zvezdaš, veteran, koji voli da prati naš fudbal svakog ranga, pomalo sam iznenađen ovim rezultatom klinaca Partizana, jer su trenutno možda i najbolji u Srbiji i za razliku od nas, koji imamo par klinaca i za prvi tim kad je LŠ, iako su uzalud pozvani jer su na klupi, Partizan nema taj problem. Mada sa druge strane u kompleks tog Šerifa su uložene desetine miliona Evra i u njihovu školu, imaju strašne uslove, tako da su oni jaki, ali verujem da će Partizan u Bgd verovatno pobediti sa 2 gola razlike i nadam se nastaviti dalje takmičenje. Tako trebaju vi raditi, ulagati u domaće igrače i da oni igraju. Videli smo strance sinoć, katastrofa. Bolje par godina igrati LK i uigrati od mladih jak tim koji živi za Zvezdu ili bilo koji naš klub.
N

News

pre 6 meseci

Koje uslove Serif ima? To nikad nisi bio u Moldaviji i video gde Serif trenira. Oni imaju stadion ali nemaju trening centar. Imaju 3 terena gde trenira prvi tim i omladinci. Nemaju oni nista posebno. Ova ekipa Partizana je treca a Zvezda 6 u omladincekoj ligi.
@

@news

pre 6 meseci

Slazem se sa tobom, ni zvezda nije imala za 6 godina losije klince nego ove godine. Cak i sa Mijatovicem i Nedeljkovicem nista posebno, potam se kad odu ova dvojca sljivic i maksimovic na sta ce tek onda da lice. Los rad u svim kategorijamq u zvezdi a verovatno je slicno i u partizanu.
S

Skauting

pre 6 meseci

To se desilo iz dva razloga Prvi sto su dva dana putovali autobusom umesto avionom Druga stvar sto Dusan Jovanovic nije igrao od starta utakmicu!!!
P

Partizanovac555

pre 6 meseci

Prevaro od trenera najbolji igrac Jovanovic ti pocinje na klupi a umesto standardnog stopera Simica ti stavljas Stjepanovica koji je zadnji vezni, dokle god nam strucnjaci kao ti rade tako cemo da prolazimo!
F

Filip T.

pre 6 meseci

I dalje zovu za Simica da mora da igra, pa obojica su Vazurini igraci i Simic i Stjepanovic i moraju da se guraju u Partizanu.
A

Ahha

pre 6 meseci

Isto kao i prvotimci,neka se nastavi kontinuitet.
N

News

pre 6 meseci

Navikl da gube od dece. Najbolja skola fudbala moze da bude srecna sto je izgubila sa dva nula.