Komentari na vest

DAN FINALA: Svi bi na stadion, najjeftinije karte 4.000 dolara (VIDEO)

D

Ducijev Sledbenik

pre preko 1 godinu

Znam da pitam na apsolutno pogrešnom mestu, ali da li neko bez ega može da mi objasni kako su ubedili ljude da plate 4000 dolara za kartu da pogledaju 90 minuta fudbala koje su mogli pogledati besplatno na televizoru, bez da moraju dodatno da plate avion, smeštaj i ostalo. U Argentini je prosečna plata 400 dolara, znači neko je morao 10 meseci da ne jede i ne plaća struju da bi imao samo za ulaznicu. Kako su uspeli da nam prodaju priču da je toliko vredno i značajno posmatrati 22 čoveka kako uguravaju loptu izmedju 3 šipke?

FicaKg

pre preko 1 godinu

Очигледмо не разумеш шта је љубав према клубу/репрензетацији и џабе ти се објашњава, нећеш разумети свакако. Многи од нас би исто дали хиљаде ебра да може да се брати време у 1991 и да могу да присуствују Звезда Бајерн и финалној утакмици у Барију
b

brate

pre preko 1 godinu

da igra Srbija finale bilo bi nas 800 000 a da je finale protiv Hrvatske 1800 000 , nas bi 300 000 doslo da smo prosli grupu, a kolika je Argentina, koliko ih radi po svetu, ....
D

Ducijev sledbenik

pre preko 1 godinu

@ficakg jasna je meni ta priča, ali kako su uspeli da vam prodaju tu priču? Sumnjam da bi ti dao hiljade evra da pomogneš članu porodice, komšiji, svojoj zgradi, a dao bi da prisustvuješ jednoj utakmici od koje zavisi dal će Terza i fudbaleri da podeel 10 miliona evra ili 3 miliona evra, a ti u minusu par hiljada evra svakako. To mi nije jasno, prodali su vam priču o strasti dok oni broje pare.
G

Gost4000

pre preko 1 godinu

4000 soma, ok moze dve, daj tri da se nadje
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Lesi se vraca kuci uplakan ko beba..i kraj za pikinezera.
l

lessssi

pre preko 1 godinu

Lesi se vraca kuci pognute glave kao sto je godinama radio u ligi sampiona sa barsom. Argentina je previse tanka za Francusku koja nije u full sastavu ali im je i ovo sto imaju vise nego dovoljno.
p

paaaa

pre preko 1 godinu

naravno da se vraca paneglu kuci sa peharom
V

V V

pre preko 1 godinu

Tresi MESI
G

Gost007

pre preko 1 godinu

Tresace on glavu od muke..