Komentari na vest

Darvin bombardovao, promašivao, bacao Enfild u trans! (VIDEO)

D

Delija penzioner

pre preko 1 godinu

Liverpul ove godine , obična LAKRDIJA brale ...
R

Roman lično

pre preko 1 godinu

Onaj kukurelja suvi prosek. Gde je čilvel, nema ga ni na klupi. Pa kad ne igra džejms, čilvel mora po svaku cenu. Ja ne znam zašto treneri u celziju toliko rotiraju i igrače i formacije. Čas 343, čas 4231, čas 3412. Zašto? Daj nam jednu formaciju, jednu ideologiju i da ljudi znaju šta da rade. Liverpul i siti već skoro deceniju ne filozofiraju i timovi imaju prepoznatljiv i kvalitetan stil igre, a tu su i rezultati. A ovi još od lamparda sa rotacijama igrača, preko tuhela sa 11 0 0 formacijama, do potera koji kao da se još traži, a biografija mu kaže da je kompletan proizvod kao trener. Stvarno ne znam kad će više Čelzi da igra lep, lepršav i normalan fudbal. Roman došo i prošo i taj seksi fudbal o kome je pričao da želi da instalira u Čelzi nikad nije ni uspeo, ni dočekao. Navijam za njih još od 2006 i jesu osvojili tokom tog perioda bukvalno sve što se moglo osvojiti u to po više puta, ali muka mi je više od ovog mrcvarenja lopte, nekreativnih igrača u sredini, krilnih igrača koji ne znaju da predriblaju dva igrača i daju gol, očiglednih greški sa transferima u vidu morate, lukakua, falkaa, sabotiranja trenera kada nije po njihovom. Najlepše bi bilo da dodje neko kao jup hajnkes i da zaigramo totalni fudbal za sve pare i da meljemo redom sa stilom i dušom. Možda preterujem, možda grešim, ali meni uvek sve izgleda kao da pobeđuju na silu i sreću.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Svaka cast za komentar, pratim Celsi preko 10 godina, i apsolutno se slazem sa tobom. Iako je osvojeno sve sto se moglo osvojiti, i trofeji su bili redovni, ostaje utisak da nikada nije bilo Bog zna kakve igre, makar ne u kontinuitetu. Evo samo zadnje 2-3 godine koliko je potencijala bilo u ofanzivi, a najbolji strelci u timu redovno bekovi i stoperi. Koliko god ne volim Gvardiolu, voleo bih da vidim kakav bi fudbal igrao Celsi sa njim na celu, i takvim igracima, iako do toga ocigledno nikada nece doci. Sportski pozdrav.
G

Gost 17

pre preko 1 godinu

Čilvel je odmarao.
z

zaustavitejanuar

pre preko 1 godinu

Svako kolo mora da kiksne barem jedan ili dva kluba iz top 6, ako tako nastave, Arsenal i Siti ce da im odu na +20 u januaru.
g

gost123

pre preko 1 godinu

A mislis da arsenal i siti nece da kiksnu??? Siti mozda i nece ali arsenal posle mundijala pada sigurno
g

gost123

pre preko 1 godinu

Prva cetri na kraju sezone citi arsenal totenhem i liverpul
a

aaaaaa

pre preko 1 godinu

Tesko da ce totenhem newc ce biti 4
1

1346

pre preko 1 godinu

Junajted umesto Totenhema ili Liverpula.