Komentari na vest

De Brujne o srećnom golu, Šmajhel brani Navasa: Nije kriv! Šta je sa odbranom PSŽ-a? (VIDEO)

g

golman

pre oko 3 godine

Lopta koja pada na liniju peterca (udara u tlo) je UVEK posao odbrane u ovakvim situacijama. Golman je tu da pokupi visoke lopte.
B

Blef

pre oko 3 godine

Ko iole ozbiljnije bavio fudbalom zna da Navas nije kriv za golove. Prvi, ne može da reaguje dok lopta ne preleti odbrambene igrače, a kako su bili u 3m od gola, vreme za reakciju je svedeno na minimum. Zamislite samo da je on krenuo na tu loptu ranije, a neko zakačio loptu i ona ušla po sredini gola. Izgledao bi smešno. Drugi, treba kazniti dva igrača iz zida po džepu zbog reakcije kao da su pioniri.
G

Golman

pre oko 3 godine

Svako ko je stao na gol makar u školskom zna da su onakve lopte najgore za golmana...To su lopte koje odbrana mora da skloni, jer je on zaklonjen i vidi loptu tek kada su je oni promašili, a to je na nekih pet metara i tu je on potpuno nemoćan...O drugom golu je tek smešno diskutovati, posebno o loše postavljenom zidu... Zid je postavljen dobro, ako se igrači u koje ide lopta razmaknu šta golman tu može
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Pa više je kriv, ako već mora negde, za drugi gol zbog loše postavljenog živog zida. Kod prvog gola, onakve lopte su najgore za golmane tako da tu ništa drugo nije mogao da uradi
G

GostizMoskve

pre oko 3 godine

Nije kriv uopste covek, pogotovo ne kod drugog gola...uopste nije on lose postavio zivi zid..da je Marez zavrnuo loptu koja je prosla pored zida i zavrsila u mrezi, e to je greska golmana, a ne da lopta prodje kroz 2 igraca u zidu, tu golman nema sta da bude kriv, u svakom rangu fudbala se te stvari vezbaju i zna se ko ide u zivi zid prilikom prekida, nije Navas rekao Kimpebeu i Paredesu e stanite vi tu, a ovi jadni ne znaju pa se razdvojili...Navas apsolutno bez krivice tu....Scesni je primio gol protiv porta sa 35m zato sto je lopta prosla kroz Ronalda, golmani u tim momentima nisu krivi...
g

golman 88

pre oko 3 godine

Ti mora da nisi nikada u životu stao na fudbalski teren. Igrači u zidu su napravili rupu prilikom skoka, kako golman može biti kriv za to, života ti?!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

Nezgodna lopta , moraš da čekaš da vidiš dali će igrač da je dodirne a to je verovatno i očekivao i na kraju prc. Bez obzira strašan golman , posle utakmice sa Bajernom svi Parižani da ga ljube u bu..
G

Gost133

pre oko 3 godine

Navasu se nema sta reci. Protiv Bayerna je branio sve zivo i mrtvo a i veceras je bio solidan.
c

cirkus

pre oko 3 godine

Sve dok nije odskocila delovalo je da ide napolje, toliko efea je imala, prosto se desava, isto ko sto su defanzivci celzija dozvolili igracima reala da glavaju po kaznenom nakon centarsuta sve dok benzema nije kaznio brutalnom reakcijom..
k

ko zna

pre oko 3 godine

Najlakse je da se baci krivica na Navasa, a to sto je skidao nemoguce protiv Bajerna nikom nista. Mbapea nije bilo nigde, ali apsolutno nigde, bice mnogo tesko da munu dva komada Sitiju u gostima. Zbog ovoga je Pep poseban, covek zna znanje gotivili ga vi ili ne :)
M

Mitt

pre oko 3 godine

Mbape je igrao u grcu, vuce povredu . A za gol po mn mnogo vise odbrana kriva od Navasa.
G

Gostujuci

pre oko 3 godine

kriv je navas
D

Da nije

pre oko 3 godine

Bilo Navasa,Bajern bi im dao 5 komada u Nemackoj!
S

Snowman

pre oko 3 godine

Navas rupa oba gola njegova, ne znam na osnovu cega ga Smajhel brani.
G

Gost123

pre oko 3 godine

sram te bilo za komentar ako si gledao utakmicu, postavljanje psgove odbrane i zivog zida
M

Medellín

pre oko 3 godine

Ovim komentarom si potpisao da veze sa fudbalom nemas. Ajde prvi gol da si rekao, ali drugi. Covek postavio savrseno zivi zid i ovi napravili rupu. Sta ti tu nije jasno? Jel vidovit Navas da zna da ce bas tamo da prodje lopta?