Vesli Snajder (©Reuters)
Vesli Snajder (©Reuters)

Dešava se: Snajder se sprema za povratak na teren

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.07.20. | 13:33

Treniraće sa petoligašem od 27. jula

Navijači Utrehta su ili imali dojavu da se Vesli Snajder koleba oko povratka fudbalu ili su mu prosto pogodili žicu pojavljivanjem ispred kuće, skandiranjem i peticijom da zaigra za njihov klub.

Iako je rođen u Utrehtu, Snajder nikada nije igrao za klub iz rodnog grada, već je još kao klinac odveden u školu Ajaksa, koju je završio sa peticama, a onda grabio dalje po svetu.

Izabrane vesti

Prošle godine Snajder je rekao da više ne može, da je vreme za penziju u 35. godini i tako je i bilo. Okačio je kopačke o klin, počeo da uživa u slatkom životu, pa malo više da uživa, sve dok nije nagurao dobrih petnaestak kila viška. Ipak, u poslednje vreme se stesao, kao da je osetio da će ga lopta povući nazad na teren.

I eto ga. Holandski mediji javljaju da se Vesli Snajder dogovorio sa petoligašem DHSC da od 27. jula, kada ekipa počne pripreme, pridruži joj se i krene da radi. Do tada će vežbati po posebnom programu koji je dobio, a koji bi trebalo da ga pripremi za pripreme.

Prema procenama, za tri do pet meseci Snajder bi trebalo da bude potpuno spreman da igra utakmice profesionalnog ranga. I onda će se, nadaju se navijači, pridružiti Utrehtu.


tagovi

Vesli SnajderHolandijaUtreht

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara