©Star Sport
©Star Sport

Detalji: Borjanu 600.000 evra po godini, tu su i silni bonusi

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.22. | 14:02

Poznate određene stavke iz novog ugovora iskusnog čuvara mreže

Crvena zvezda je obezbedila sigurnost na gol-liniji do leta 2026. godine i trenutka kada će isteći novi ugovor koji je potpisao Milan Borjan, što je izazvalo oduševljenje među pristalicama srpskog šampiona, s obzirom na to da je kapiten crveno-belih jedan od glavnih protagonista aktuelne dominacije kluba iz Ljutice Bogdana u srpskom fudbalu.

Prema saznanjima Mozzart Sporta, iskusni čuvar mreže će imati godišnja primanja od 600.000 evra po sezoni, a tu su i brojni bonusi za ostvarene rezultate. Konkretno, vezani su za osvajanje šampionske titule, trofeja u Kupu Srbije, ulazaka u grupne faze Lige šampiona i Lige Evrope, ali i za utakmice bez primljenog gola. Procenjuje se da bi Borjan uz sve ostvarene bonose mogao da se približi godišnjoj zaradi od 1.000.000 evra.

Izabrane vesti

Reprezentativac Kanade do sada je zabeležio 231 nastup u crveno-belom dresu, a na dobrom je putu da se u naredne četiri godine nađe među klupskim rekorderima. Konkretno, najviše nastupa kada su u pitanju golmani Crvene zvezde ima legendarni Ratomir Dujković, koji je 266 puta stajao na golu crveno-belih, što znači da bi Borjan mogao da ga prestigne već ove sezone.

Borjan je u Crvenu zvezdu stigao 2017. godine kao slobodan igrač i potom bio zaslužan za brojne uspehe, pre svega na međunarodnoj sceni. Do sada je osvojio pet šampionskih titula i dva nacionalna kupa, a sa Crvenom zvezdom ima i pet uzastopnih evropskih jeseni.

Iskusni čuvar mreže će na leto 2026. godine imati 39. godina, što znači da će zvanično završiti karijeru u crveno-belom dresu.


tagovi

Milan Borjan

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara