Komentari na vest

Direktor Dortmunda: Siti, Lajpcig, Zvezda i Jang Bojs nisu morali da igraju, plasman je već bio poznat

S

Start

pre 4 meseca

Tačno! City 3 kom, Lajpcig 3, Yb 1 manje! City, vrednost tima milijarda, možda manje? Nordsjeland vrednost tima 50 puta manja od City- ja, Partizanu 6,slovima šest komada. Zvezdi 30 miliona, Partizanu država 10- ak. Nije malo narodnih para. Ali dođe vreme prodate dva igrača za 8,8 mil i mirni ste. Ima za Vazuru i tribine. Pa vi i dalje seirite.
b

bije dareglo

pre 4 meseca

Bravo za kom,pravo u centar,potpisujem sve sto si napisao👌
N

NoName1

pre 4 meseca

Nek neko kaže ovom gospodinu da je Bajern iz Minhena 12 godina UZASTOPNO ŠAMPION NEMAČKE, i da bi on trebalo da pogleda u svoje dvorište. Njegovom logikom ni šampionat Nemačke ne treba da se igra, jer Dortmund SIGURNO NEĆE biti šampion.
G

Gostivar

pre 4 meseca

Ovaj Svaba nam je spustio roletnu. Mic-drop sto bi rekli Amerikanci. Ajse pisi saopstenje da i mi njima nekako uzvratimo. Ali kako?
B

Brukaaaaa

pre 4 meseca

Realan i istinit komentar ovog Nemca a vidim da ga napadaju ovde kao da je izjavio da ce baciti atomsku bombu na Beograd. Kad ovako nekog Nemca napadate sta bi tek bilo da je ovo rekao neko iz Srbije, trazili bi ste da se odseli u drugu drzavu ?? Hahaha

Zlatko Petras

pre 4 meseca

eeeee b*udalo jedna Nemačka!!!! Pa što vi igate Bundes ligu kad već desetak godina Bajern vas dere uzduž i popreko!!! Sramoto jedna politička!!!
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Kako nisu morali da igraju. Pa evol Terza je bio ubeđen da će Zvezda biti prva u grupi,ispred Sitija i Lajpciga posle pobede nad Fiorentinom od 5:0.
Z

Zovlinjo

pre 4 meseca

Terza je bio je ubedjen u 2. mesto ali je u kladzi uvek igrao protiv Zvezde
O

Ostojica

pre 4 meseca

Kad je bio ubeđen dete ti jebem dok je fetus još... Niza mrtva raso
2

2 na 2

pre 4 meseca

Grobarski paćenici su o sebi sve rekli sinoć. Jadna je zemlja koja ima takve likove, još gore čitati njihove mudrolije ovde... Nemačka budala priča o sportu kao da je najbitnija stvar na svetu, a on najbolje pokazuje kakav sunovrat tek čeka ljude kad car bude go uskoro.
K

Kooo

pre 4 meseca

Dokle bre vise da nas blamiraju ovi ganci i da blamiraju srbiju samo zbog politicke volje psihopate i balkanizovane uefe, tolike pare za 10 godina i nista isto tako i u euroligi ali doci ce to sve na svoje kad padne bolesnik.
N

NR

pre 4 meseca

Ahahahahahha udaraj po mandovima! Svaka cast za izjavu, pogodio si ih u centar!
d

dr finasija

pre 4 meseca

gospodine Vaske ili kako vec , nemojte ubijati volju i san zaludele mase i nije ljudski reci im da bajke i basne lica sa poternice ne postoje .
M

Mezar

pre 4 meseca

Hahaha kako ih je vacke trigerovo ,gde ćeš im to reći ,oni su sebe projektovali u nokaut fazu lš za razliku od celog ostalog sveta koji je bio svestan da će biti zakovani za 4. mesto
Д

Деда

pre 4 meseca

Човек објаснио колико вреднује звезду у коју је Терзић потрошио 50 милиона када се све узме у обзир (тренери,играчи,функционери и други који се врте око клуба). Зато је сада приоритет титула на овим нашим ораницама и морају је узети јер су како каже најскупљи,иначе са гађењем је причао о нашем првенству.
I

Ivan FCRS

pre 4 meseca

A ovaj izjava je bitna zbog cega? Pustate namerno neko gluposti na sajt, da bi se pljuvalo po zvezdi.
o

ovaj vas popiso

pre 4 meseca

jel ovaj lud ? zna li onko je endinedaje i Aca magija ?
N

Nenad1246

pre 4 meseca

Apelujem na navijače Zvezde da ostanu mirni i pored ovakvih reči otrežnjenja g. Vackea! Najveći optimizam mi daje ponovo angažovanje “stručnjaka iz Aranđelovca”, kakav mu je epitet dao g. Darjan N. u jednom od svojih poslednjih autorskih tekstova u Mocartsportu! Mislim da će on sigurno podići posrnulu Zvezdu, a da će mu najvažnija karika na sredini terena biti 40. godišni po malo usporeni Kjaku Kjaku Kjanga (alias Gelor Kanga), čiji jedan od izvoda iz matične knjige rođenih ponovo ispituje Afrička kuća fudbala (CAF). Kako su samo bezobrazni ovi iz FS DR Kongo, koji tvrde da je Kjaku Kjaku Kjanga rođen sada već davne 1985.g., a sam Kjaku Kjaku tvrdi da mu je majka umrla 1986.g.! Ne zna se ko je ovde lud! Ali ipak to ništa ne smeta “stručnjaku iz Aranđelovca” da postavi Kjaku Kjaku za glavnog nosioca igre na sredini terena! Verujem u novu Zvezdu na čelu sa “stručnjakom iz Aranđelovca”!
X

Xyz

pre 4 meseca

Ne propustaj terapiju.
M

Molim urednika

pre 4 meseca

da i nama otkrije kome je Watzke dao ovaj intervju čisto da se uverimo u autentičnost priče.Znamo da ste grobarski sajt i da plasirate ovakve priče da bi se ova šaka jada još više mrzela između sebe i da bi vi naravno zaradili od njihovih klikova ali vas molim da otkrijete izvor jer ja to nigde nisam pročitao na nemačkim sportskim portalima Hvala
p

patuljasti zlotvor

pre 4 meseca

a ti si pratioc nemackih tabloida haha aj Nejpirdi majke ti
K

Kiki Golub

pre 4 meseca

Evo sada će da ti ga stave u inbox.
T

Toto-ko-tunjo.

pre 4 meseca

Gosn. Vacke, niste trebali tako brutalno saopštiti istinu o Zvezdi, kao totalnom autsajderu! Nas je onaj poznati doktor virtuelne ekonomije ubeđivao i najavljivao borbu za drugo mesto u grupi, na krilima optimizma potkrepljenog odličnom kupovinom pojačanja iz Afrike, za LŠ! Kakve samo nismo ode i ditirambe slušali, kroz medije, o vanserijskim vrednostima igrača poput Nedaje, Đige, Krasoa i Olanjike! Ali, istina uvek ispliva na površinu! Nema laži, nema prevare! Zvezda je bila najgori 32. tim LŠ! Ispalo je da je Zvezda bila tim bez identiteta, želje, volje, totalno nedisciplinovan! Ovi Afrikanci će rasterati i ovo malo navijača na Marakani! Razlika u individualnom kvalitetu između Zvezde i ostalih klubova iz LŠ je tolika da se videla kao iz aviona!
m

mmita itrta

pre 4 meseca

nemoj tako ..gani nisu imali srecu da im uleti recimo jang bojs pa da i oni uzmu koji bod
P

Primi

pre 4 meseca

puno pozdrava iz Nordsjelanda.
N

Niš77

pre 4 meseca

Zato ste uvijek iza bajerna. Mali dortmund, da ne bih bajerna ugasili bi vas.
D

Don Vito Corleone.

pre 4 meseca

“DIREKTOR DORTMUNDA: SITI, LAJPCIG, ZVEZDA I JANG BOJS NISU MORALI DA IGRAJU, PLASMAN JE VEĆ BIO POZNAT”, ovu večnu istinu izrekao je Hans Joakim Vacke, direktor Borusije Dortmund! Nije ovo nikakvo potcenjivanje Zvezde, čovek je samo realno sagledao situaciju! Jedno su hvalospevi i trabunjanja o “uspesima” Zvezde, koje non-stop objavljuje onaj Filip Višnjić, alijas Z.Terzić. I ‘tice na granama znaju da Zvezda sa timom sastavljenim od nesposobnih Afrikanaca može biti samo “odlična” četvrta u svim grupnim fazama. Prošle godine smo u grupnoj fazi LE, sa Sanogom, Benom, Kangom, Kangvom, Bukarijem, Mustafom i Kulibalijem, bili odlični četvrti, a ove godine smo sa Kangom, Kangvom, Bukarijem, Olanjikom, Krasoom, Đigom i Nedaje, bili takođe odlični četvrti, ali u grupnoj fazi LŠ! Katastrofa! Totalni poraz ekipe neznalica sa Terzićem na čelu! Napred sa Afrikancima u nove poraze!
M

MEZIMICA VLASTI

pre 4 meseca

Koja bre ,,petokraka" Dzaba je forsiraju. VRECA BEZ DNA.
Ц

ЦЗЗР

pre 4 meseca

Ко је гледао,и ко је хтео да види могао је да смо у два меча са ЈБ били бољи и заслужили више од бода. А господин мудросер може да прича сад шта хоће јер је епилог такав какав је.
G

Gost "

pre 4 meseca

Udješ da pročitaš tekst i posle malo na komentare , a ono od 60 trenutnih jedno 50 ih od navijača malog komšije čije su najveći uspesi stative protiv Reala i Mančestera. Neverovatna je količina mržnje prema Zvezdi i zato vam želim mnogo uspeha kao što su Flora , Fauna , Tunjevina , Petah tikva i ostalih velikana
@

@@@@

pre 4 meseca

Pogledaj ko "visi" na vestima o pobedi Partizana nad Makabijem. Od ranog jutra širite mržnju.
d

def

pre 4 meseca

Ima i toga ali mnogo toga pogresno tumacite.Uvek ce neko da pusta nerealne komentare kao sto npr vasi navijaci pripisuju sinocnu pobedu sudijama,sto je ravno mrznji i sramoti i ubija zdravo rivalstvo.Kad izgubimo smej te se ali ako smo obrnuli 24 razlike skini kapu ili bolje cuti.Konkretno sto se tice Zvezde u Ls vi trazite da vas neko velica i ako nije tako vi pricate o losem Partizanu.Usao si u Ls bez kvalifikacija,nisi pobedio JB,sta ocekijete,lovorov venac? Druga stvar,kako moze da te tesi to sto bi Partizan mozda izgubio i 10 0 od Sitija kad je vas tim daleko skuplji? Cim ste dobili batine od JB vi ste se okrenuli prozivanju Partizana zbog Danaca a isti taj jadni Partizan vas dobio u derbiju.Poenta svega je da vama ne sme nista da se kaze jer umirete od navijakog egoizma i lazne umisljenosti da ste predodredjeni da osvajate trofeje.Obrnuce se vreme kao i uvek i docice vreme kad necete osvajati nista.Pozdrav i uzivajte
P

PD

pre 4 meseca

Pa svojim komentarom si pokazao da ni ti nisi drugačiji, ali glupo da ti objašnjavam jer svakako ne razumeš. U svakoj reči tvog komentara se takodje vidi neverovatna količina mržnje prema Partizanu, tako da si i ti isti kao i ti koje prozivaš. Sportski pozdrav
W

Wij

pre 4 meseca

Udjes na vest gde je pomenut Partizan (pogotovo KK), isto toliko mrznje od strane Zvezdasa. Ko o cemu k. o postenju
I

Inzaghi

pre 4 meseca

Ni Dortmund ne mora da igra naredne 30 godine Ligu šampiona sigurno je neće osvojiti
c

cccc

pre 4 meseca

znalo se da ce biti borba sa lajpcigom za 2. mesto
T

Top Gun

pre 4 meseca

Posle Fiorentine Terza Mađija rezervisao kartu za Vembli.
T

Top Gun

pre 4 meseca

Gospodine Vacke hoćete da kažete da ste znali da zvezda crvena neće proći??
@

@Top Gun

pre 4 meseca

Ma jok, inace su svi ocekivali da jedan raspali klub iz Srbije prodje u elinacije..
Н

НС ДУНАВ

pre 4 meseca

Срам га било ,зар тако о СРБСКОМ БАЈЕРНУ ?
0

0211

pre 4 meseca

Zato što ga nisu obavestili za srpski Atletiko
O

Ovo

pre 4 meseca

Je derbi, prijateljstva. Nešto kao liverpul i everton, ovo je gradski derbi, a ono regionalni.
M

Mnr1

pre 4 meseca

Terza je mislio drugacije😁
K

Kakav

pre 4 meseca

Uterhaking Švabe berzanima
S

Saopštenje mu izdati

pre 4 meseca

Auuu, pa ovaj Hans nije čuo za tunel na Mitić Rajko stadionu, nema ni zrno poštovanja, ccc...
.

.....

pre 4 meseca

Zato je čuo za lavor iz 1949. i pokazao puno poštovanje.
O

Ono

pre 4 meseca

Kad ti navijači Partizana, pričaju o našoj bruki, a mi igrali LŠ, a oni se brukali u LK. Šta reći, a ne zaplakati. Šta više u ovoj grupi se uopšte nismo brukali, nego se vidi da mi fizički ne možemo parirati, a to je zbog slabe lige.
Д

Деда

pre 4 meseca

Да ли сте играли у лиги шампиона или сте недостојно представљали српски фудбал? Најбоље избрише те сезону 23/24 из сећања спаваће те лепше.
b

bavariabavaria

pre 4 meseca

Ni u Bundesligi ne mora da se igra, zna se da će vas Bajern odrati od života kad god stigne. Bilo bi me sramota da izjavim ovo posle torture koju trpe godinama.
J

Jaaaaaa

pre 4 meseca

Ma samo vi bogati igrajte fudbal, mi sirotinja i ne moramo ...
R

Ravanotti

pre 4 meseca

I mi smo mogli da budemo u drustvu tih bogatih liga, ali je trebalo kupiti vile na Dedinjelu, stanove na Vracaru i Dorcolu, i nekretnine preko od novca od transfera i sponzora.

gemathegreat

pre 4 meseca

@ Ravanotti Ajde ne mlati, imaš klub u prva 32 kluba evrope. Ja ne znam šta ste vi ljudi očekivali ??? I 100 miliona da se uloži u klub nema garancije da će ući u top 20 a još manje ostati u istom. Malo realnosti ne bi bilo na odmet. I još nešto, profesionalni fudbal je korito iz koga svi piju kako ovde tako i napolju.
S

Saša_PFC

pre 4 meseca

Svi osim najzagrizenijih navijača C.Zvezde i onih koji veruju u Terzine price da deda Mraz postoji su znali da je C.Zvezda najlosiji klub u LŠ.Takav raspored snaga su prijazali City i Lajpcig koji su protiv C.Zvezde igrali u sastavima koje tesko naprave i u prvim kolima domaceg kupa protiv niželigaša...ali navijaci ni danas to nisu shvatili jer i dalje veruju da su ovo najsjajnije godine kluba u istoriji.Niko neobraca paznju na dug od preko 100.mil.evra,poraze u Evropi 0:6-1:6-0:5,niko nepita kako to da je kroz klub poslednjih 10.god.proslo preko 60 stranih igraca koji su proglaseni za apsolutne promasaje pa ni dan danas nemogu da se dogovore koji je ipak najveći.Niko nepita upravu kluba kakav je to sampion drzave koji nemoze da posalje ni na pozajmicu igraca a da nepricamo o nekom ozbiljnijem transferu,niko nepita zasto se igraci preplaćuju i posle sezone odigrane u klubu budu oterani bez evra obestecenja...e zato je tako navijači C.Zvezde da vam se svi sprdaju i kada vide vas kao rivala zale sto nisu izvukli neki ozbiljniji klub.
V

Voždovac

pre 4 meseca

@SašaPFC Dečko ti pre svega treba da se vratiš u 2. razred osnovne i opismeniš, pa onda da mlatiš o fudbalu.
p

poty

pre 4 meseca

I meni se svidja novi format, ali problem predstavlja sve veci broj utakmica naustrb kvaliteta. Igraci se vise povredjuju, umorniji su zbog gustog rasporeda i naravno da kvalitet igre pada.
P

Pedja108

pre 4 meseca

Neverovatno kako se lozite na jednu izjavu. Covek je dao primer, jer je hteo da istakne razliku u budzetima i vrednosti timova, tako da po logici stvari odmah znas ko ide u sledecu rundu. I meni deluje nov format zanimljivije, jer donosi vise utakmica, daje razlicite protivnike i ima cemu da se nadas, a ako nista drugo tim i igraci jacaju kroz kvalitetno takmicenje.
K

Kimmi

pre 4 meseca

Ponavljam se, elitni fudbal treba spaliti, i početi ispočetka. Ovakve likove izbaciti zauvijek jer im je jedino novac bitan. Naravno, to se nikad neće desiti, ovakvi likovi su pobjedili, nama ostaje samo da se sjećamo da nekad nije bilo baš ovako, da je nekad fudbal imao dušu

gemathegreat

pre 4 meseca

Pa tebi i ostalima ostaje amaterski fudbal i puna duša. Mislim ako ti je samo do fudbala.
z

zoki12

pre 4 meseca

Sto nije uzeo za primer Kopenhagenovu grupu?
S

Slaba odbrana

pre 4 meseca

zoki12-Zatucani zvezdaš.zato što se u toj grupi desilo iznenadjenje koje niko nije očekivao,jer po logici stručnjaka trebalo je Mančester i Bajern da prodju dalje,što se nije desilo.
@

@Slaba odbrana

pre 4 meseca

Pa čovek je upravo zato i rekao, nije sve uvek tako prediktivno. Lako je sad mudrovati nakon završetka. Malo razmišljaj dok čitaš...
z

zoki12

pre 4 meseca

@Slaba odbrana Ne znam po cemu si zakljucio da sam zvezdas ali dobro. Bas zato sto predikcije kazu jedno, a desi se drugo je i car ovog trenutnog sistema. Gledaj ti Zeljka Pantica, krivi sve i svakog, ne gledaj sebe i uzivaj. Pozdrav
A

Ab

pre 4 meseca

Ništa čovjek nije pogrešio... Vjerovatno je mislio na plasman u dalju fazu LŠ i prva dva mjesta... Jer je pričao o LŠ.... Naravno da je jasan plasman kada imaš dva kluba sa budžetom od 50 i 70m i dva od 500m+... Zvezda i YB su plasman u LE odlučili u međusobnim duelima i sa te strane je i bilo zanimljivo /neizvjesno...
?

??

pre 4 meseca

Ovaj lik je u nekoj sekti. Ovo za zvezdinu grupu je u pravu, u pravu je i za novi format. Bice zanimljivije, mozda nam na prvu loptu zvuci dosadno. Bolje je igrati sa 8 razlicitih ekipa, pratiti jednu tabelu u kojoj su svi timovi. Trebali bi da promene i naziv lige sampiona kad vec menjaju format. Kao kad se promenilo iz "kup sampiona" u "liga sampiona".
K

Kazablanka

pre 4 meseca

Pa ako cemo realno vise ovo lici na "ligu" nego sto je to bio slucaj sa takmicenjem po grupama. Tako da definitivno ne menjati.
d

def

pre 4 meseca

Sto volim kad vidim da istina boli
E

E moj Vacke

pre 4 meseca

Nisi ti gledao prijateljsku protiv Fiorentine tada smo igrali pola finale LS najmanje
D

Dejani

pre 4 meseca

Izgleda da om je to bila dobra lekcija i samarcina i to kakva. Garant im je to bila motivacija. Može se zakljuciti po tabeli Serie A.. Bas dugo ih nisam vidio na tok poziciji i u borbi za LS
G

Gost1976

pre 4 meseca

Stvarno više ovi likovi koji pljuju zvezdinu pobedu nad Fiorentinom,smarate vašim neznanjem. Šta je problem pobeda od 5:0 ?? Tako je išla utakmica i oni bi nama dali 10 da su mogli. Igrali smo dobro,brzo na toj utakmici,posle je bilo i slabijih utakmica u prvenstvu,dobrih u LŠ ne vidim razlog za pljuvanje. Nije Zvezda ispala iz LŠ zbog pobeda u pripremama,to nije problem,ne tempira se forma kako vi zamišljate,nije to automobil..
H

Hermano7

pre 4 meseca

Po sirotinji malo…
D

Drvo

pre 4 meseca

Ne mora ni Dortmund da igra nemačku ligu.
o

oni barem su

pre 4 meseca

do kraja u igri....i ne mozes porediti jednu zvezdu i dortmund, jednu ozbiljnu firmu.
V

Vratolom

pre 4 meseca

Uuu, ala si mu rekao, hahaha.
P

Prdoje

pre 4 meseca

Nažalost, čovek je sve znao. Znao je da klub koji u svojim redovima ima Terzinja i poznatog stručnjaka Bahriju, može najviše jedan bod u grupi osvojiti . I meni je žao, ali to je stvarnost.
?

??

pre 4 meseca

Ne zoves se ti dzabe prdoje
A

Alex20

pre 4 meseca

Nekome san u nikad jacoj grupi sa Arsenalom,Bragom i Sahtjorom.
g

gama

pre 4 meseca

@Alex Danas bi bila smesna ali tad je to bila prilicno jaka grupa
S

Sega89

pre 4 meseca

A sta ćemo sa Bundesligom,da li ona treba da se igra jer se sve zna unapred…vi mučenici iz Dortmunda i dobijenu titilu izgubite…
J

JAMES BOND007

pre 4 meseca

Svaka cast, majstor je znao da ce vasa miljenica rezima biti topovska hrana superiornim timovima. I oni su makar izgubili dobijenu titulu a vi ste gubili i obecane dekretom titule.
G

Gost999

pre 4 meseca

Da je Zvezda promil srece imala, ne bi Vacke bio u pravu, niti bi se Grobari iz sezone kupanja kao podsmevali, a znaju da bi u LS po 10 primali na svakoj. A ako cemo tom logikom, ne mora ni Bundesliga da se igra...
9

999

pre 4 meseca

Jebem mu misa, pa kako uvijek fali srece, sudija osteti i slicne budalastine?😂😂
a

aha jes

pre 4 meseca

mora da je do srece
@

@gost999

pre 4 meseca

Oslanjati se na srecu u sportu je luzerski stav.
G

Gost999

pre 4 meseca

Sreca je u sportu potrebna. Ko ne kapira da moras da imas i srece izmedju ostalog, za vrhunske rezultate, taj se nikad nije bavio sportom, pa ni bocanjem. A naravno da jeste sreca, stvorili smo sijaset sansi, golove primali ni iz cega. Po svemu prikazanom, bar je trebalo da budemo treci.
G

GeOs

pre 4 meseca

@Gost999 Dzabe pricas. Vidis da ne kapiraju fudbal. Danas fudbal prate teletabisi koji u realnosti ne bi umeli loptu da sutnu. Znas, oni gledaju na fudbal kao u igri FM... ovaj kosta 20M a ovaj 10M . Stavljam u tim ovog od 20M jer je cena dokaz da je bolji. Ne kapiraju ni sta je sreca u fudbalu. Ne kapiraju da na jednoj, samo JEDNOJ utakmici, utice MILION faktora na konacan rezultat. Ne kapiraju ni kako jeftiniji tim pobedi skuplji. Da je samo jednom izaso da odigra bilo kakav mec (bilo koji sport), znao bi da postoji dan kad ti 'nije dan'.... i da to nema veze sa tvojim licnim kvalitetom. Mogu do sutra, jednostavno, struktura ljudi koji prate i interesuju se za fudbal je diametrlno drugacija od predjasnjih generacija.
S

Sotir

pre 4 meseca

Rodjenii koje srece! Sreca sto Bukari zveknu onu golcinu Svajcarcima, koji su trebali da vode tri razlike! Sreca je taaj jedan bod!
z

ziva ti je

pre 4 meseca

to istina .
N

Ns90

pre 4 meseca

Ni vi ne morate da igrate Bundesligu, zna se raspored.
С

Српски Хајдук

pre 4 meseca

јбг живиш и даље у комизму
1

145 5

pre 4 meseca

Baš tako taj dortmund kada počne bundes liga prvo kolo pobedi. Drugo kolo odigra nerešeno protiv nekih što tek ušli u bundes ligu. 3 kolo izgubi... Bajern već napravio razliku i to je to. Ne mora ni Dortmund da igra zna se sve. Nego ovaj sa slike se pravi mnogo pametan.
M

Mile dodikk

pre 4 meseca

Tako je gospodine Vacke. Jedino su zvezdaši živeli neki san da mogu biti ispred jang bojsa ili bože me oprosti čak i drugi ispred lajpciga,a realnost je da im je 1 bod u grupi plafon.
m

madmix

pre 4 meseca

zabole njega za yb i zvezdu,čovek priča o prva dva mesta i nastavku u lš a ta grupa je idealan primer ovoga što govori
@

@ssss

pre 4 meseca

Čovek skroz u pravu.Nije ni moralo da se igra znao se raspored u toj grupi pre početka takmičenja.
N

Ni oni

pre 4 meseca

Ne moraju igrati, bundes ligu. Ne samo oni nego svi klubovi. Klub koji je uzeo pare od najvećeg rivala, da bi ga spasio bankrota, za mene nije klub. Zna li neko takav primer u svetu. Ko zna šta su im tada obećali. Taj klub ne zaslužuje onakve navijače.
G

Gost namernik

pre 4 meseca

Ni Bundes liga ne mora da se igra jer se zna da Dortmund neće biti šampion.
L

Lektor na strazi

pre 4 meseca

"Nemci se prilično protive ulaskom privatnog novca i razbacivanjem kada je u pitanju investiranje u klubove i igrače, kao što se to radi u Engleskoj." Ulasku i razbacivanju, ne ulaskom i razbacivanjem.
F

Filippoinzaghi87

pre 4 meseca

ne lupaj, ljudi nisu izgubili kuci 130 utakmica u domacem prvenstvu i sad si ti znao da se odmah znalo ko ide dalje :)))