Jovanović (© Star sport)
Jovanović (© Star sport)

Đorđe Jovanović sa čistim papirima ostaje u Španiji

Vreme čitanja: 1min | uto. 06.10.20. | 16:44

Pominje se selidba u Kordobu

Kadiz je sat vremena pre isteka letnjeg prelaznog roka potvrdio da je saradnja raskinuta, Đorđe Jovanović je dobio „čiste“ papire i mogućnost da i po okončanju transfer pijace pronađe novi klub. Kako sad stvari stoje, neće menjati ni državu, ni rang takmičenja, pošto se pominje da bi mogao u Kordobu.

Andalužani su zainteresovani da ojačaju špic, pikirali su nekadašnjeg polaznika Partizanove škole, u njemu vide rešenje, pre svega što se momak iz Leposavića uklapa u kvotu fudbalera mlađih od 23 godine, koju svaki klub mora da ispuni da bi se takmičio u Trećoj ligi Španije. Preciznije, maksimalno 16 fudbalera može biti starije od 23 leta, ostali su mlađi od te granice i Jovanović se ukalpa u ideju čelnika i trenera Huana Sebasa.

Izabrane vesti

Dogovor, ipak, još nije postignut. Kako smo naučili, špic iz „klase 1999“ ima još dve opcije, takođe na Pirinejskom poluostrvu, a u situaciji je da kao slobodan igrač bira i potpiše za koga god želi i po okončanju prelaznog roka. Sve je prilika da će ostati u Trećoj ligi, pošto je prethodni ciklus proveo kao pozajmljen igrač Kadiza u Kartaheni.

Po odlasku iz Humske Đorđe Jovanović je jednu sezonu proveo u belgijskom Lokerenu.


tagovi

Đorđe JovanovićKordobaKadiz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara