Dani Sebaljos (©Reuters)
Dani Sebaljos (©Reuters)

Dogovoreno, ali nije objavljeno: Sebaljos ostaje u Arsenalu

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.09.20. | 15:21

Na čekanju su od ranije Gabrijel Magaljaes i Pjer Emerik Obamejan

Zaiskrila je zenica oka navijačima Arsenala posle osvajanja Komjuniti šilda i probudila nada da bi ovo mogla da bude sezona velikog proboja Tobdžija pred vrh engleskog fudbala.

Teško da će neko biti nezadovoljan svim što je Mikel Arteta odradio otkako je zamenio Unaja Emerija na klupi, a da bi rezultati bili još bolji Arsenalu su definitivno potrebna pojačanja i ona su na čekanju. Posle ozvaničenja Vilijanovog transfera iz Čelsija, u Severnom Londonu je sve stalo. Doduše, bar kada su zvanične objave u pitanju.

Izabrane vesti

Naime, Arsenal je u međuvremenu završio transfer Gabrijela Magaljaesa, koji je prošao lekarske preglede i potpisao papirologiju, ali se iz Lila čeka još neka sitna dokumentacija kako bi posao bio definitivno gotov. Fabricio Romano uverava da razloga za brigu nema i da je samo pitanje časa kada će transfer biti zvaničan. Isto tako je i sa Pjer Emerikom Obamejanom, koji nikako da potpiše novi ugovor koji će ga učiniti najplaćenijim igračem Arsenala sa platom od preko 15.000.000 evra godišnje sa bonusima, a još jedan dogovor koji Arsenal ima je onaj sa Realom za Danija Sebaljosa.

Španski ofanzivni vezista je na Artetino insistiranje odlučio da ostane na Emirejtsu i naredne sezone kao pozajmljeni igrač, mada će naknadno biti objavljeno da li će Arsenal ovog puta imati opciju ili obavezu otkupa, pošto je ovog leta nije imao.

Sebaljos je zbog Arsenala odbio tri ponude iz Italije i Španije, prvenstveno jer ga je Arteta ubedio da treba da ostane i zajedno grade nešto veliko. Zanimljivo, Sebaljos se prošle sezone nije upisao u listu strelaca na premijerligaškim mečevima, ali je i pored toga ostavio dobar utisak. 



tagovi

Dani SebaljosLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara