Antoni Marsijal (©Reuters)
Antoni Marsijal (©Reuters)

DOGOVORENO: Prva Ronaldova žrtva na Old Trafordu, Marsijal na pozajmici u Sevilji

Vreme čitanja: 2min | uto. 25.01.22. | 10:15

Andalužani će plaćati Francuzu kompletnu platu do leta

Prva žrtva Kristijana Ronalda na Old Trafordu. Mada nije da je Antoni Marsijal i pre dolaska Portugalca uspeo da se nametne kao pravi igrač za Mančester junajted. Međutim, po Ronaldovom dolasku Marsijal je nestao, ove sezone je odigrao samo 210 minuta u Premijer ligi i logično zatražio klub u kojem će imati minute. Pronašao ga je u Sevilji.

Brojni španski i engleski mediji navode da je sve dogovoreno i da 26-godišnji napadač danas stiže u Andaluziju na lekarske preglede pred potpisa šestomesečne pozajmice. Sevilja se obavezala da tokom tih šest meseci isplaćuje kompletnu Marsijalovu platu, negde između 5.000.000 i 6.000.000 evra.

Izabrane vesti

Marsijalov puls su opipavali i Juventus i Barselona i mada on jeste bio zainteresovan znao je da bi u Sevilji trebalo da dobije najveći prostor da pokaže da nije zaboravio da igra fudbal. Juve bi uostalom u narednim danima trebalo da dovede Dušana Vlahovića, nema tu mesta za Francuza.

Ostaje da se vidi šta će Marsijal kad mu na leto istekne pozajmica, jer ugovor sa Junajtedom mu ističe ek 2024. godine, a mančesterski gigant ga je 2015. doveo za čak 60.000.000 evra i želeće da nešto povrati. Koliko? Teško je reći, bar dok ne vidimo da li će Marsijal uraditi nešto zapaženo na stadionu „Sančez Pishuan“.

Za Junajted je postigao 79 golova na 269 utakmica, ali kad su stigli Ronaldo, pa i Džejdon Sančo, shvatio je da je njegovo prošlo. Tu su dalje i Edinson Kavani, Mejson Grinvud, Markus Rašford... A ni Ralf Rangnik nije bio oduševljen kada je Marsijal 15. januara zatražio da ne igra protiv Aston Vile. Iako je nemački trener kasnije rekao da je poblem rešen, ali to ne znači da se Marsijalu otvorio prostor na Old Trafordu.

Uskoro će za njim u potragu za novi klub i Džesi Lingard. S tim da se on sigurno neće ni vraćati.


tagovi

Antoni MarsijalZimski prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara