Dragiša Gudelj (Printscreen)
Dragiša Gudelj (Printscreen)

Dragiša Gudelj završio sezonu

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.24. | 20:28

Srpski fudbaler zbog problema sa srcem neće više nastupati do kraja aktuelne takmičarske godine

Otkako se početkom decembra na utakmici protiv Melilje onesvestio po drugi put u svega nekoliko meseci Dragiša Gudelj nije odigrao nijedan meč . I neće se ponovo pojavljivati na terenu do kraja sezone, saopštila je Kordoba putem zvaničnih klupskih kanala.

Defanzivac i mlađi brat seniorskog reprezentativca Srbije Nemanje Gudelja prvi put je kolabirao krajem marta prošle godine posle čega mu je ugrađen automatizovani defibrilator, ali kako je pre mesec i po dana još jednom na kratko ostao bez svesti, u redovima španskog trećeligaša nisu ništa želeli da prepuštaju slučaju, već su zdravlje svog fudbalera stavili na prvo mesto.

Izabrane vesti

"Fudbalski klub Kordoba saopštava da će Dragi Gudelj iz zdravstvenih razloga odsustvovati do kraja sezone. Klub želi da izrazi bezuslovnu podršku Gudelju, dajući prednost njegovom zdravlju. Vidimo se uskoro, brate", navodi se u saopštenju andaluškog kluba.

Dragiša je ove sezone odigrao 15 utakmica za Kordobu u koju je stigao januara 2022. godine iz Kadisa. Prethodno je nastupao još za B tim Gimaraesa, švajcarski Volen i mlađe selekcije Ajaksa i NAC Brede.




tagovi

Dragiša GudeljKordoba

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara