Komentari na vest

Drogba žestoko po Todu Boliju: Ne prepoznajem više moj Čelsi! Kod Romana je bilo klase

D

D@cha

pre oko 1 godinu

Dobro jutro,vidi se da nema plana sve nekako hop cup.A za transfer politiku da ne pricam..
O

Ognjeeeen

pre oko 1 godinu

Bravo Didije, konacno neko istinu da kaze
t

tviter.glavonja

pre oko 1 godinu

Bitno je da su pomogli Ukrajincima sa transferom.
k

kojotski

pre oko 1 godinu

U isto vreme, sam brend (trademark i intelektualna svojina) Čelzija nikad nije bio vredniji - 1,3 milijardi dolara (prošle godine su bili na nešto manje ispod milijarde). Dakle, ne govorimo o vrednosti tima ili vrednosti firme, nego o samom brendu. Čudni su putevi finansijske logike. Ali, Ameri ni bi bili to što jesu da im profit nije najbitnija stavka u poslovanju. Sportski uspesi, ako dodju, su uvek dobrodošli.
4

46

pre oko 1 godinu

Bolijeva krivica je što nije zaposlio stručne ljude koji poznaju fudbal, nego je hteo sve sam i sa svojim nekim pajtosima, biznismenima, itd... Ovako nije toliko loš, prisutan je, hoće nešto da napravi ali ne ume, bar ne još uvek. Kada ga uporedim sa Glejzerima , Danijelom Levijem ili FSG grupom koja drži Liverpul, ... nastavite sami rečenicu.
L

Ludi Miroljub

pre oko 1 godinu

Levi nije u vinklu. Otpustio Kontea, a ostavio Stelinija i kao uradio je nesto.
d

d. g.

pre oko 1 godinu

Do Abramoviča Čelzi je bio osrednji tim. On je napravio brend kakav jeste. U znak zahvalnost je šutnut. Karma je čudo.
G

Gost555

pre oko 1 godinu

Nije Boli kriv sto Fofana, Galadzer, Haverc, Kurelja, Murdik i slicni nemaju pojma, oni su dosli na inicijativu Potera. Celsiju ide lose zato sto su uzeli trenera od trecerazrednog Brajtona, i onda se ne mogu ocekivati trofeji i pobede. Imamo suprotan primer Aston Vile, dovela Unaj Emerija, bivseg trenera Valensije, Viljareala, Arsenala i PSZ-a, i sad ljudi pobedjuju sve redom. Da su doveli trenera Lidsa, Bornmuta ili Sautamptona, ne bi bili 6. na tabeli, vec 10 pozicija nize.
R

Rimputape

pre oko 1 godinu

Kao npr Newcastle
n

ne lupaj

pre oko 1 godinu

Fofana zahtevan od strane Tuhela, Galager je dete kluba, Haverc igra trecu sezonu već, doveo ga Abramović jos, KuKUrelja gazdin pik, cuo da ga hoce Gvardiola pa ga oteo, Mudrik je političko dovodjenje... Ni jednog igraca niie doveo Potter, mozda bi i bolje igrali da jeste...
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Tacno je, ali klub od odlaska Drogbe nema lidera s harizmom. To cak nije bio ni Azar koji je bio najbolji igrac godinama, ali ni Kante zadnjih godina, koji iako je najbolji igrac, vise je povredjen nego sto igra. Nemaju cak ni sportsku drskost i bezobrazluk Dijega Koste, koji bi im puno znacio u napadu. Eh da je sad bar 1 takav igrac u napadu sve bi mane pokrio. Drogbu da ne spominjem. Miljama je ovaj tim od onog iz 2006.god, ali ima neki potencijal
C

Coban

pre oko 1 godinu

Kako su onda dosli do titule cl bez lidera?
t

tako je

pre oko 1 godinu

Bravo Didijer!
G

Gost697568985

pre oko 1 godinu

Samo polako da se završi ovo ludilo između Rus i Ukr, živi bili pa videli da je Zapad uprkos svemu zapravo na ruskoj strani od starta, a Srbi opet grbavi. Ima ovi da vrate Abramoviča i najure Mudrika u tili čas samo da eskalira situacija. Posle pojeo vuk magarca, šalili smo se.. Živele zapadne vrednosti! :')
M

Marioara

pre oko 1 godinu

Bitno da ti nisi grbav .
e

epf

pre oko 1 godinu

jedino Kante vrijedi,stvarno covjek igra srcem i daje 100%
G

Gost300

pre oko 1 godinu

Nikako zaboraviti ni T.Silvu...Gledam sinoc Enca par kornera za redom uzasno izvodi,ne znam jel i za to samo trener kriv?
S

Sudija Picilkas

pre oko 1 godinu

A Tijago Silva, Aspilikueta i Kovacic?