Komentari na vest

Džo Kol otvorio dušu: Murinjo je pretvorio lepi Čelsi u odvratan tim, s Ančelotijem sam celu noć pio grapu

L

Lexko

pre gotovo 3 godine

Ja koliko vidim po vijestima komentare svi postali plasticni klubovi,Chelsea,Liverpool,Man.United,Real,Barca,Ajax,Dinamo,C.Zvezda,Porto,Lyon,Bayern,PSG,Inter,Milan ma svi klubovi prve i druge lige,najbolje nvijat za neki seoski klub u petoj ligi,pa ako bi nedaj boze dosli do prve lige dobili sponzore vlasnike paree odmah plastika pa opet trazit klub u 5 ligi
M

Memo

pre gotovo 3 godine

Da si bogdo pročitao komentare, pa razmislio prije nego što bubneš takve gluposti...
S

Sp999

pre gotovo 3 godine

Nije on stvorio mržnju,nego kompetitivnost,to je njegov metod rada,a ti si Džo malo prostouman da bi to shvatio. Bolje troši lovu i ćuti. Najbolje da si pio rakiju sa trenerom svaki dan i da ne znas ni protiv koga igraš...
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Možda ali je pretvorio Čelzi u šampionski tim. Pre toga oni nisu bili ni blizu toga da budu šampioni. Igrali su zanimljiv futbal i osvajali UEFA kup mada u Engleskoj nisu bili konkurenti za titulu. To je bilo vreme gde se postavljalo pitanje da li će prvak biti Mančester ili Arsenal. Jeste da je Murinjo dobio ogromnu količinu novca ali dobio je pre njega i Ranieri pa nije ništa uradio.
:

:()

pre gotovo 3 godine

Klub po mom ukusu
N

N17

pre gotovo 3 godine

Na stranu svo navijačko podbadanje, dragi novinaru grapa je loza i od nje se pravi travarica. Sportsko alkoholičarski pozdrav
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Ko je bese ovaj?
N

N17

pre gotovo 3 godine

@Deniz informiši se pa pričaj. Čuj Chelsea i velika četvorka prije Abramoviča??? Do 2003-će jedna titula u 50-im, 3 FA kupa, 2 Liga kupa i 2 Evropska KPK. Većinu 70-ih i 80-ih proveli u drugoj ligi. Međutim, po tvom komentaru garant nemaš pojma šta je KPK
E

E!

pre gotovo 3 godine

Najveci klub iz Londona sa 2 LS, jedino mesto gde usatog u Londonu mozes da vidis Stamford Bridz. Aj Zdravo.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

kmeee kpk tamo nekad kad nemam pojma ali jesu plastika kmeee
S

Sibneft lova

pre gotovo 3 godine

Cole, Terry i Lampard su djeca West Hama. Sam Mourinho i dan danas kaže da je u Chelseau samo rekao ime i igrač bi bio doveden.
K

Kakva izjava

pre gotovo 3 godine

Pa normalno da je bio omiljeni klub, kad svako ko dođe u London, 3 boda lagano i još se provesele ljudi posle. A onda došla baba roga Murinjo pa niko u Londonu nije mogao ni bod da uzme. Nije ni čudo što su Englezi najveći luzeri sveta sporta, njima je važnije da se dopadnu protivniku nego da osvoje titulu.
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Ti si izgleda pročitao šta si ti hteo, a ne šta piše.
@

@Goust

pre gotovo 3 godine

A ti si uspeo već da se zalepiš, minut pošto je komentar objavljen. Toliko te je pogodilo. :)
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Kaže čovek:"verovatno bi uživao samo neki italijanski trener". U ovom momentu mogu da nabrojim 5 italijanskih trenera koji su u najboljih 10-15 trenera svih vremena. Za nekog engleskog bi morao da izguglam. Da ne računom Fergusona koji nije Englez. Pritom je Murinjo kakav god da je od prosečnog Čelzija napravio klub koji je godinama u vrhu evropskog fudbala.
r

roni

pre gotovo 3 godine

nije napravio murinjo nego abramovic. bez njegovih para su mogli samo da se ****
D

Deniz

pre gotovo 3 godine

Roni, Čelsi je prije Romana bio u sklopu "velike četvorke", nije imao titue jer je dominirao Liverpul, a zatim Junajted, ali je bio u vrhu. To znači da je uz Arsenal, Liverpul i Mančester imao najviše pobjeda. Ta statistika stoji do danas. Bobi Tambling, Piter Osgud Ron Harris, Di Mateo, Zola, Gudjonsen, su samo neki od igrača koji su legende Čelsija prije ere Romana Abramovića. Sam Roman je rekao da Čelsi nije izgledao kao pristojna ekipa, ne bi je ni kupio, već bi preuzeo Totenhem.
N

N17

pre gotovo 3 godine

@roni Tako je! Još jednom, do 2003-će i ere novca sumnjivog porijekla Ruskog oligarha su proveli 19 sezona u drugoj ligi uz 6 ispadanja iz prve lige. Dakle, slika i prilika hibridnog kluba. To što su mnogi postali navijači kad su počeli dovoditi: Robena, Makelelea, Verona, Drogbu,... Znači, kakav klub takvi navijači. Plastika!
r

roni

pre gotovo 3 godine

@deniz bili su u sklopu velike 19orke.pre rusa u premier ligi su igrali blekburn mancester i arsenal.ostali su statirali.
p

plavac

pre gotovo 3 godine

kmeee nemam pojma ni za šta tačno kmečim ali kmeee haahahahaha
K

Kosta11

pre gotovo 3 godine

Tada su bili drugaciji karakteri i mislim da bi celsi bio kao siti da nije bilo murinja bez uspeha u evropi.
P

Peki30

pre gotovo 3 godine

Čelzi je uz Barsu igrao najbolji fudbal u Evropi te 2 sezone kad je došao Murinjo, 2005-2007. godine, ti mečevi sa Barsom su klasici, pa kako su srušili Bajern. A Liverpul je bio odvratan, bunker i tako je došao do Istanbula i uzeo titulu kad je Čelzi bio najbolji u Evropi. Taj prvi Čelzi imao je sve, Čeh, P.Fereira, Karvaljo, Teri, Galas(Geremi)-Makele, Lampard,J.Cole, Duf, Roben, Drogba. Igrali su atraktivan fudbal, polukontre, s krila su ulazili Daf i Roben, razvaljivali, Barsu 4-2 u onom antologijskom meču. A onda se Roman napravio pametan, doveo Ševčenka i sve srušio, i Balaka, bespotrebno, a Murinjo totalno uništio tim prodajom Dafa i Robena, i tim je od tad prestao igrati na krila. Anćeloti ih je dobro vodio, ali i on nije imao krila, ali je kombinovao Maludu, Anelku i Drogbu, igrali su baš atraktivno, davali često po 6 golova. Ali nije to klasa prvog Čelzija. Ovo sad nije ni blizu ta ekipa, Tuhel je ovo dobio na nesalomivu volju i želju, granitnu odbranu koja je utkana u timski DNK, Kanteovu ogromnu energiju, ali ima top trenera i igrače da igra atraktivno, posebno ako dovede Halanda. Zaboravio sam Kontea, njegova transformacija na 3 štopera u onoj pobedničkoj sezoni 2017.g. i danas se smatra najvećom taktičkom promenom u istoriji premijer lige. Verujem u Tuhela, da može napraviti dobre promene i igraće oni opet atraktivno, Čelzi je neuništiv.
G

Gax

pre gotovo 3 godine

E moj ti, samo tad si i bio igrac, pa se malo zapitaj zbog koga je to,Murinjo je znao da sa vama bahatim Englezima samo tako moze, i po rezultatima se vidi da je bio u pravu.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Zanimljiva prica urbana legenda kaze da je glavni igrac koji je busio Murinja bio Lampard da je radio sa ljudima iz borda u dosluhu, dok su mu Drogba i Teri cuvali ledja Murinju.