Komentari na vest

Ekstremno sumnjiva utakmica u Letoniji, odmah je pokrenuta istraga (VIDEO)

a

ajte molim vas

pre 7 meseci

Jel ovo zvezda i vojvodina ? Moze umesto vojvodine indjija ili radnik,a moze i radnicki Nis ili OFK
D

Drndule

pre 7 meseci

A tri prelaza Partizana im nisu sumnjiva
O

Ognjen Drinski

pre 7 meseci

Šta ima da idu čak u Letoniju kad partizani ovako igraju svake nedelje.
m

mnogo je kume

pre 7 meseci

Ma bitno da prepostena ljubimica, od prvog kola sa vojvodinom, sve posteno pobedjuje,necemo u proslost da idemo,da se podsecamo ofk-a indjije,radnika,radnickog,ko sve to da nabroji
G

Gost89

pre 7 meseci

Poput cuvene tekme OFK Beograd - Zvezda 2-6 (2-0 poluvreme). Zanimljivo da tata i sin sada vode oba kluba hehehe
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Ajde četvrti gol, dešava se, ali treći gol Tukumsa tragikomika, igrač Rige sa brojem 5 beži od lopte i sklanja se u nazad, diže nogu tek kada je lopta na pola puta do gola. Previše se namešta u svim ligama, pogotovo u nižim ligama. Ali ono što je najsmešnije, ne znaju da nameste nego im se ceo Svet posle smeje koliko je očigledno.
m

metalika moj dobar

pre 7 meseci

trce ko da imaju svi stomacni virus :):) kakva sprdnja od lige .Ovo je neka medjuopstinska liga Srbije
G

Gostgost

pre 7 meseci

Pa ovo kao Partizan kad igra domace prvenstvo. Nema razlike. Ovde je samo golman ucinio sve malo vise ociglednim, vidi se da nema iskustva.
x

x1111

pre 7 meseci

OFK-Zvezda,sedi jedan osnovac.Knjigu u ruke
G

Gostgost

pre 7 meseci

@x1111 - Znaci za 6+ godina samo je Zvezdina utakmica sa OFKom sporna? Pa sinovac, samoubio si se. Jer ja pricam o preko 70 utakmica kad je Stanoje bio tu koje su izgledale identicno kao ova letonska, bar po kolicini zalaganja vasih protivnika, plus neki broj kad je Savo bio tu, pa i Duljaj sad. Da ne pricamo o prelazima iz one godine kad ste "pobedili drzavu" i ovih nekoliko prelaza ove sezone.
9

999

pre 7 meseci

OFK Bgd je najociglednija kradja i pustanje ikada. Plus Indjija kad golman prima loptu na glavu i pravi penal??!! Plus utakmica s Radom prije par sezona, kad su ispali.. Ne mogu dobiti nikoga, Zvezda sve gazi, ali momci s Banjice izborise jjnacki remi nakon 0:2. Nije povezano to sto je predsednik Rada sin jednog covjeka koji je postavio upravu Zvezde, nista sumnjivo😂 Treca stvar, gdje ste vi napravili tolike prexnosti ovih sezona ako je Partizsn namjestio 70 utakmica.. Ni vise ni manje nego 70😂😂 Kad budes imao vremena, nabroj makar 30 i objasni sporne situacije da i mi laici vidimo kako se namjesta😂
x

x1111

pre 7 meseci

Neee,imali ste na desetinu namestenih utakmica i golova. Ovu sam pomenuo jer veca kradja uz ukradenu titulu 46 -e nije vidjena decenijama.
@

@gostgost

pre 7 meseci

Ili kad se setimo Metalca i njegovog predsednika, u isto vreme i potpredsednika Partizana, kakav je to skandal bio.
@

@999

pre 7 meseci

Evo ti jedna od najvećih krađa u bivšoj državi, ukradena titula Vardaru. Taj Vardar, tu titulu broji kao svoju. A o devedesetima neću ni pisati, to svi znaju. A tek o Toletovoj eri, pa to znaju i ptice na grani. Nositi zastavu sa Toletovom slikom, kao da je on bivši igrač ili legenda. Ćuti momak i ne javljaj se.
G

Gostgost

pre 7 meseci

@gost999 - dakle, cele 3 utakmice za sve ovo vreme? Baš si ih puno našao. Ti baš misliš da sam zaludan da ti nabrajam 30 utakmica? Šprican li si? Otprilike u tih 70+ ne spadaju derbiji i ne spadaju kiksevi. Možda još 2-3 utakmice preko. Sve ostalo su sklanjalice samo takve.
p

patuljasti zlotvor

pre 7 meseci

ma kakav Partizan vidjao sam i gore ..penal na 20 metara , golmana koji krece na svih 5 penala ranije sa crte, lopta u korneru dva metra pa centarsut odatle i gol
R

Rui Costa

pre 7 meseci

Što znam. Ovako bih i zamišljao drugu ligu Letonije.

The Intersect

pre 7 meseci

sreca pa nase lige ispod prve lige nema ko sa tribina da snima jer niko be gleda