Komentari na vest

Ekvadorcima svaka čast, ali dalje ide bolji: Senegal drugi put u osmini finala (VIDEO)

R

Rale123

pre preko 1 godinu

Žao mi je Ekvadora, volio bih više da su oni prošli. Bili su dobri prve dve utakmice, ovu su malo slabije odigrali i odmah ispali.
P

Proficap

pre preko 1 godinu

Sto nisam senegalac mmmu jbm. Imao bih reprezentaciju u sesnaestini finala.
G

G.

pre preko 1 godinu

Sesnaestina 32.ekipe,osmina 16.ekipa.
z

zosim

pre preko 1 godinu

Ne bih da ureknem ali imam osećaj da će Senegal biti prijatno iznenađenje prvenstva.
S

Sherlocked

pre preko 1 godinu

Kako lepo umete da opisete druge i pojasnite da su usli kukavicki u mec. Mogli ste tako da budete objektivni pa da napisete i za ovu nasu ekipu koja ne da nije usla kukavicki u oba meca , nego jos gore , usli su usra.i od straha. Narocito prvi mec. I trebali ste da im zalepite sve najgore epitete pa da se zapitaju kad vec citaju.
t

tampiii

pre preko 1 godinu

Ozbiljna banda! Spremni su sa svima da se "pobiju". Po svemu vidjenom najbolja rprezentacija u grupi A, sreca ih nije posluzila protiv Holandjana, zato se nadam da hoce protiv odvratnih Engleza koji ce biti prvi u grupi B! Vidi se da ova generacija igra ddugo zajedno i da su kompaktan tim koji ima jasne obrise u svojoj igri! Jedna od najboljih africkic reprezentacija u 21. veku, pa mogu slobodno reci i kroz istoriju. Velika steta za Manea sto ne moze biti deo istorije Senegala na ovom SP. Srecno lavovi!!!
B

Brko

pre preko 1 godinu

Tvoje želje su jedno. Realno: 3:0 za Englesku. Senegal ima sve ali im fali jedna stvar koja je uvijek nedostajala svim afričkim ekipama, a to je vrhunski kreativac na sredini terena.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Senegal odlican i bez Manea, zasluzeno idu dalje.
b

bosko2020

pre preko 1 godinu

bravo Senegal,odlicna igra i bili su bolji,par promasenih kvalitetnih sansi.A Koulibaly tata mata,najbolji danas uz Sarra.Jedino mi zao Ekvadora koji je trebao biti drugi a Holandija koja dobila Senegal na misice i remi sa Ekvadorom nezasluzen i jos su prvi u grupi,realno 3 boda bi im bio max.Danas idemo Iran