Start Kerola na Eriksenu (©Reuters)
Start Kerola na Eriksenu (©Reuters)

Eriksen ipak nije završio sezonu, vraća se posle reprezentativne pauze, Marsijala i dalje mori kuk

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.03.23. | 18:36

Zdravstveno stanje na Old Trafordu se popravlja…

Do povrede je Kristijan Eriksen bio prvi paker na Old Trafordu, danskom kreativcu je stradao skočni zglob protiv Redinga u FA kupu – oštro startovao Endi Kerol – i strahovali su u Mančester junajtedu da je za njega sezona možda i gotova. Erik ten Hag doneo je dobre vesti, Danac će ponovo zaigrati posle reprezentativne pauze.

Pretposlednje nedelje marta počeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, nastupiće desetodnevna pauza u klupskom fudbalu, a Kristijan Eriksen će taj period iskoristiti za povratak u pogon i rad sa ekipom. Više neće biti delimično uključen u trenažne aktivnosti, pa bi potencijalno mogao da zaigra prvih dana aprila protiv Njukasla.

Izabrane vesti

Uveren je Erik ten Hag da će sve ići po planu i da će Eriksen ubrzo zaigrati.

Da, mislim da će igrati. Definitivno”, rekao je Holanđanin i dodao:

Ne mogu sada da kažem kakva su očekivanja, ali mislim da njegova rehabilitacija ide po planu. Napreduje. Gledaćemo ga ponovo na terenu, ali ne pre reprezentativne pauze. Njegov fokus je na povratku, potrebni su nam svi igrači”.

Oporavak Kristijana Eriksena kreće se u pravom smeru, ne i Antonija Marsijala. Povrede su mu iseckale boravak u Mančester junajtedu, samo ove sezone doživeo ih je pet različitih. A, od marta 2021. godine nije odigrao ceo meč. Pune dve godine su prošle…

Mislim da smo imali dobar plan, da je funkcionisao, ali ne bude uvek dobro. Vratiće se, ali moramo da budemo oprezni”.

Zbog bolova u kuku propustiće Antoni Marsijal i duel sa Sautemptonom, a pre reprezentativne pauze Crvene đavole očekuje revanš meč osmine finala Lige Evrope sa Betisom na Benitu Viljamarinu, te Fulamom.



tagovi

Kristijan EriksenAntoni MarsijalErik ten HagMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara