Lepša strana navijanja za Vatrene
Lepša strana navijanja za Vatrene

FIFA pokrenula novu istragu protiv FS Hrvatske

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.07.18. | 14:38

U pitanju je "ustaški" barjak koji je viđen na tribinama na meču sa Nigerijom

Polufinalisti Svetskog prvenstva u fudbalu, Hrvati, poneli su sa ovog našeg Balkana mnogo fudbaskog žara i talenta u Rusiju, ali i čitav bagaž "problema". U pitanju je, naravno nezdravi nacionalizam, čak i fašizam toliko izražen u ovom našem delu sveta.

FIFA je baš zbog toga već pokrenula istrage protiv hrvatskog FS, kao i Domagoja Vide i Ognjena Vukojevića, te Dejana Lovrena i Šime Vrsaljka zbog već poznatog snimka iz svlačionice i pevanja raznih "pesmica", a sada su se u čitav problem umešali i navijači. Deo njih, već godinama, decenijama na ovim našim prostorima svima živima zagorčavaju život, a naročito ljudima koji samo žele da gledaju dobar fudbal. Što je, mora se priznati većina.

Izabrane vesti

Ovaj put ekstremni deo tribine se "istakao" ustaškim barjakom na meču sa Nigerijom koju su Vatreni dobili sa 2:0. Istraga je sada pokrenuta i nema sumnje da će neko biti dobro kažnjen kada prođe šampionat. Nakupilo se dosta toga na kontu Hrvata, što bi moglo skupo da ih košta. Ali,.već samim plasmanom u polufinale zaradili su od FIFA čak 20 miliona dolara, pa im se, u krajnjen slučaju može.

Foto: Action IMAGES


tagovi

Rusija2018Domagoj Vidaustašeognjen vukojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara