©Reuters
©Reuters

Filip Đorđević: Kostić je sve bolji, Vlahović će dosegnuti visine ako ga povrede ne sputaju

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.02.23. | 17:15

Nekadašnji napadač pred susret Juventusa i Nanta govorio o klubovima iz Italije i Francuske

Juventus i Nant će večeras od 21 čas odmeriti snage u okviru Lige Evrope, a pred susret u Torinu, o utakmici italijanskog i francuskog predstavnika za Tutomerkatoveb govorio je Filip Đorđević. Nekadašnji centarfor značajan deo karijere proveo je u Nantu, ali i Laciju, te je pred borbu za mestu u osmini finala otkrio očekivanja.

Izabrane vesti

"Nant, koji i danas pratim sa velikom ljubavlju, je odličan tim. U Francuskoj jesu u sredini tabele, ali sa timovima iz Lige jedan je uvek teško igrati. Kanarinci se bore, bolji su nego prethodne sezone", rekao je Đorđević i istakao:

"Fizički su veoma spremni, ali imaju i kvalitetne igrače poput veziste Ludovika Blasa, ili golmana Albana Lafonta koji je takođe bio u Italiji. Ipak, jasno je, Juventus je favorit".

Duel koji predstoji je bio povod da nekadašnji napadač premota film.

"Bilo je to sedam uzbudljivih i lepih godina. Deo staža sam bio kapiten. Taj grad je ostao u mom srcu, uvek su se lepo ophodili prema meni, imam odličan odnos sa predsednikom i sa porodicom. Ostao je Nant kao deo mene i uvek će biti. Otišao sam tamo veoma mlad, iz Crvene zvezde, sa jedva dvadeset godina. Odrastao sam i postao čovek i igrač. Prvi put sam poziv za reprezentaciju dobio kao igrač Nanta. To je bilo zahvaljujući njima. Bio sam klinac kada sam otišao iz Crvene zvezde, igrao sam samo šest meseci u prvom timu. Negde su me videli i odmah prebacili među profesionalce".

Neizbežan je bio i osvrt na sunarodnike iz Juventusa - Filipa Kostića i Dušana Vlahovića.

"Juventusova sezona se razlikuje od prethodnih godina. Taktički zahtevi u Italiji nikada nisu laki, ali Filipu ide sve bolje i bolje: on uvek raste i radi ono što smo svi nadali da može da uradi na terenu. Vlahovića je povreda sputala, ali ima mnogo, mnogo kvaliteta. Ima potencijal da uradi velike stvari. Imao je uspone i padove do sada, ali ako ga povrede ne spreče, on će biti u stanju da dosegne velike visine. On je odličan igrač", rekao je Đorđević.


tagovi

Filip ĐorđevićDušan VlahovićFilip Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara