Aleksa Terzić (©MN Press)
Aleksa Terzić (©MN Press)

Fjorentina podigla cenu Terziću, malo Bolonjinih 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.12.22. | 19:22

Na Artemio Frankiju sada traže 4.500.000

Mogao bi Aleksa Terzić posle tri i po godine da trajno napusti Firencu. Za 23-godišnjeg levog beka ozbiljno je zagrizla Bolonja, ali Fjorentina ne planira da ga se odrekne olako što potvrđuju informacije iz Italije da je prvu ponudu crveno-plavih već odbila.

Tijago Mota je izričit u nameri da pojača levi bok tokom januarskog prelaznog roka, a sportski direkotr Bolonje Đovani Sartori odlučio je da mu ispuni jednu od većih novogodišnjih želja. Stoga je prema informacijama Korijere delo Sporta na Artemio Franki poslao ponudu vrednu 3.000.000 evra, što je bila cena koju je isprva Fjorentina isprva zacepila na nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Očigledno su se u Firenci nadali da će tom cenom oterati Bolonju, međutim, kada je ona izjednačena, Ljubičasti su se predomislili i podigli cenu. Ona sada iznosi 4.500.000 evra, dodaje pomenuti italijanski medij.

Bolonja ima i alternative, Veronin Džoš Doig, Barijev Pjetro Beruato i Valensijin Toni Lato neke su od njih te ostaje da se vidi hoće li nekoj pribeći posle novog zahteva Fjorentine. Podsetimo, Viola je Terzića kupila od Crvene zvezde leta 2019. godine za 1.700.000 evra.


tagovi

Aleksa TerzićBolonjaFjorentinaTransferiZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara