U duelu sa Polom Pogbom
U duelu sa Polom Pogbom

Fjorentina voli Srbe - a novo ime na listi želja je Radoja

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.07.18. | 12:09

Vezista Selte ovoga leta menja klub i mogao bi na Čizmu

Jedna stvar je jasna - Nemanja Radoja će završiti sa Seltom ovoga leta. A gde će? Za to postoji više opcija. Poslednja koja se pojavila je Fjorentina, koja je u bliskoj i daljoj prošlosti imala odlične uspehe sa dovođenjem i prodajom srpskih igrača tako da ovo deluje sasvim logično.

Radoja se nije pojavio na treningu pred početak priprema za sezonu i španski mediji pišu da će karijeru nastaviti u Violi.

Izabrane vesti

Prema nekim navodima za sada Radoja nema zvaničnih ponuda, ali se pretpostavlja da će ih biti i da su glavni kadnidati Fjorentina, kao i Betis o čemu ste imali priliku da čitate juče na našem sajtu.

Španski mediji pišu da mu je najverovatnija destinacija Serija A.

Cele sezone je Radoja bio pod pritiskom kluba da potiše novi ugovor kako bi mu povećali otkupnu klauzulu koja iuznosi oko 10.000.000 evra. On nije pristao i zato mu je minutaža redukovana. Pre cele ove priče bio je jedan od najstandardnijih igrača Selte.

Već je u prethodna dva prelazna roka Radoja bio na izlaznim vratima Selte, a sada će i definitivno tako biti. Betis ima ambiciozan projekat. Fjorentina se pokazala kao Meka za srpske fudbalere, a Nikola Milenković je samo poslednji produkt.

Na Radoji je da donese važnu odluku pošto se nalazi na prekretnici karijere.

Foto: Action images


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Nemanja Radoja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara