Komentari na vest

Foden pokrenuo dve debate: Najbolji u Premijer ligi, mora u startnu postavu Engleske!

Marko Pavlovic

pre oko 2 meseca

Jao nama
C

CZ***

pre oko 2 meseca

Kakva Engleska! To je reprezentacija Jamajke: Rašford, Voker, Džejms, Filips itd.... svi poreklom sa Jamajke, a Sterling i rođen na Jamajci. I pritom većinom oba roditelja poreklom sa Jamajke.
Č

Čika Dača

pre oko 2 meseca

I još Jamačana: Dani Ros, Najls, Arons... Sančo Trinidad, Saka Nigeria ... itd
C

CZ***

pre oko 2 meseca

Zaboravio sam Čemberlena...
H

Haxer

pre oko 2 meseca

Pope-Walker-Stones-Dunk-Shaw-Rice-Bellingham-Saka-Maddison-Foden-Kane...Ovako bih ja, a znam da ce sigurno u startnoj biti - Pickford i Maguire, a mozda i Trent u veznom redu...
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Trent nije u veznom redu.
H

Haxer

pre oko 2 meseca

Znam da nije, ali postoji opcija da bude u vezi zajedno sa Rajsom i Belingemom..
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Moram priznati da sam ranije mnogo više pratio englesku ligu.Ali ovo malo što sam ispratio mogu da kažem da Englezi odavno nisu imali bolju reprezentaciju.Mada su oni i ranijih godina kada su imali jezivo jake repke ostajali bez značajnijih rezultata.
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

U kakvoj su formi Foden, Belingem, Saka, Rajs... Ima da nas rasture Englezi..
И

И

pre oko 2 meseca

To je više pitanje balansa. Lepo bi bilo kad bi svi mogli da igraju, ali ne mogu. Foden u Engleskoj može da igra desetku. Eto to bi bilo neko rešenje da sam im ja selektor. Ali bi onda Belingem morao osmicu, što bi bilo prilično ofanzivno, medjutim Belingem dosta trči, a Rajs zatvara jako puno. Desno krilo mora da igra Saka jer je jedino pravo krilo. Foden to nije. Jedno je Gvardiolin sistem gde svaka dobra desetka može da igra krilo jedna ko dobro, a jedno su drugi sistemi. Kod Gvardiole ne mora da postoji taj balans, kod drugih mora.
C

Cesto se pitam

pre oko 2 meseca

Ko si i odakle jer su ti komentari izuzetno ograniceni i besmisleni. Sve najbolje
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

@cesto se pitam, pre će biti da si ti ograničen jer si negativno replicirao na 100% tačan komentar. Dečko je bukvalno sve pogodio u centar, a to što se ti ne razumeš, jbg, niko nije savršen.
J

Jao breeee..

pre oko 2 meseca

Sloši mi se od ovih Engleskih komentatora.. I Marketinga i lobiranja, i cele te njihove masinerije. Prvo: Foden je super, Drugo: ta prica, on dobija utakmice pa je to kriterijum kvaliteta je glupost, po tome je Leandro Trosar najbolji igrac Arsenala kad udje sa klupe svez i za 20 min da dva gola. Valjda se ipak gleda i ko komanduje i vodi celu utakmicu da bi se iskoristio trenutak za taj gol. Trece: Gvardiola koji lobira i kao povecao mu je minutazu za 65%, a pola sezone je KDB povredjen pa mora da ga igra. I cetvrto: prica da mora da mu se nadje pozicija u reprezentaciji, glupost, sto napisa neko u komentarima imaju jos 7 igraca slicnog nivoa, jedino sto treba trener je da selektira one koji zajedno igraju najbolje, a fala bogu da je Sauthgate covek koji izabrao igrace pre 8 godina i dalje sa istim igra.. Izvinjavam se za dugacki komentar, ako vam se cita vi citajte, pa ako se neko slaze super..
M

Makks

pre oko 2 meseca

Suština je da pišeš nebuloze jer Sautgejt nije izabrao igrace pre 8 godina sa kojima i dalje igra. Pre 8 godina su mu starteri bili Geri Kejhil, Deni Rouz, Vejn Runi, Adam Lalana, Daniel Staridz, Majkl Kin, Rajan Bertrand, Oks Cembrlejn, Dzermein Defo, Dele Ali, Fil Dzons, Dzo Hart itd. Dakle, najlakse je lupetati gluposti bez ikakvog smisla i argumenata. Pokusao si, ali bez uspeha jer postoji neko ko zaista prati fudbal i ne prolaze gluposti ovog tipa. Svako dobro
H

Hej Makks

pre oko 2 meseca

Suština je da si je promašio.. Od 4 tačke moje kuknjave, za koju sam se i izvinio da ne bih nekog iritirao si se uhvatio za komentar nakon tih poenta koje sam pokušavao da prenesem (sto je klasično hvatanje za reč, i samim tim nevalidan argument sa tvoje strane). Drugo, razlog zašto je hvatanje za reč, je zato sto sam rekao "pre 8 godina" misleći na trenutak kada je postao selektor, a ne prvu njegovu utakmicu u kvalifikacijama protiv neke tamo Malte(igrači koje navodiš jesu iz tih kvalifikacija, ali mu nisu osnovica ekipe poslednjih 8 godina). Svakako, ja sam svoju frustraciju izbacio, nadam se da si i ti, samo komentarisem jer je nepotrebno uhvatiti se za jednu rečenicu i za nju navesti: "pišeš nebuloze", "lupetati gluposti", "bez ikakvog smisla i argumenata", "pokušao si bez uspeha", za razliku od mene "neko zaista prati fudbal", "gluposti ovog tipa". To je 6 fraza za nesto sto zeliš reći, svako dobro je nadam se sarkastično bilo.
M

Makks

pre oko 2 meseca

@Jao bre, ne zameri, imas pravo na svoje videnje. Pozdrav
L

Laki92

pre oko 2 meseca

Ubica.
T

Trener

pre oko 2 meseca

Sve dok im je Juzna kapija aka Southgate neznalica na klupi, dalje od grupe tesko da ce vidjeti, nebitno koje takmicenje, a imaju fenomenalnu generaciju, bolju nego Svabe i Spanci zasigurno. Kane u ozbiljnoj formi i zrelim godinama, iza Jude, Saka, Foden, Rice.. Ali dzaba kada ce Juzna kapija pod uticajem necijeg lobija na ustrb rezultata u prvih 11 gurnuti Maguirea ili Rashforda ili oba cak, dok npr. jedan Tomori koji je izrastao u prvoklasnog stopera gleda repku sa TV-a.
I

Igor 96

pre oko 2 meseca

Takodje, Ben Vajt mu uopste nije u opticaju, a moze da igra i beka i stopera, ali je bitno da igra Megvajer.
T

Trener

pre oko 2 meseca

Ne znam cemu minusi, mrtvi sam realista po pitanju svega, pa tako realno stojim i iza ovog komentara. Spanci nemaju krila, izuzev malog Williamsa iz Bilbaa nemaju nijednog prodornog igraca, Svabe na krilima Sanea i Gnabrya i umisljenog Kimmicha mogu samo sramotu doziviti u stilu Brazila 14-te, ako ne i vecu. Englezi uopste nemaju losu repku, Pep i Klopp bi se setali do finala sa ovakvim igracima. Ponavljam, dok je Southgate na klupi oni sunca nece vidjeti. Mogu se samo nadovezati, a to sam sam zaboravio navesti da ce mu opet "mrtvi" Pickford braniti ispred Popea ili Ramsdalea, sto je teski kriminal. Neznalica
B

Bekcina

pre oko 2 meseca

@Trener cisto onako da pitam, sta igra Olmo?
P

Pppp

pre oko 2 meseca

Mozemo da ih ne volimo ali bas izgledaju mocno. Englezima jedina pozicija koja je onako slaba jesu stoperi a na svim ostalim pozicijama su bas dobro popunjeni samo pogledajte napred kakve se opcije imaju i bice vam sve jasno.
J

Jedna stvar

pre oko 2 meseca

Je sto se gura megvajer ali ako ti je slab stoper dzon stons koji je po mom misljenju top 3 na svetu onda ti pojma o fudbalu nemas ..
P

Puljaj

pre oko 2 meseca

Dva najbolja engleska štopera su Fikajo Tomori i Džo Gomez, a zamene Stouns i vremešni Smoling. A razni Megvajer, Dajer, Mings, Dank i slični poluproizvodi nisu ni za Surdulicu.
D

Deniz

pre oko 2 meseca

Englezi uvjek imaju lijepu priču, hajp, dok ne nalete na Nijemce, Italijane ili Francuze :) a onda Kjelini kaže, nisam došao do finala da bi me neko dijete(Saka) prešlo i dao gol :)
O

Oksi

pre oko 2 meseca

Englezi su uvek imali problem polarizacije zbog klubova iz kojih dolaze, to je danas mnogo ublazeno. Ranije su se doslovno mrzeli Liverpul i Junajted, Arsenal niko ne voli i tu je bilo sukoba. Ima ona izjava Nevila kad kaze “Ne mogu da podnesem nikog ko je iz Liverpula. Jednostavno su mi odvratni ti ljudi”. E sad kako ti njih da stavis u isti tim, svako kapiten svog kluba i lider, zato su uvek pucali. Danas je atmosfera mnogo blaza.
M

Mujagic

pre oko 2 meseca

Nemojte ga ljudi u startnu postavu, makar ne za prvu utakmicu na evropskom, ljubi vas brat…kasnije mozete slobodno :)
G

Graham Twain

pre oko 2 meseca

Jooj kolko ce da budu mocni na evropskom U špicu Kejn (Watkins) iza njega Bellingham na krilima mozes bukvalno bilo koga da stavis, Foden, Grealish, Bukayo, Palmer. Zadnji vezni Rice. Kad imas vakve ubice u sredinii u napadu pozadi moze da igraju i momci iz Zeleznicar Panceva
D

DidierDrogba11

pre oko 2 meseca

Ti očigledno nisi pratio englesku reprezentaciju u zadnjih 20 godina, pitanje je hoće li i grupu proći. Odbrana im je gora od naše.
E

Eustahije Brzić

pre oko 2 meseca

H. Maguire ne bi imao mjesta u startnih 11 Železničara iz Pančeva.
G

Graham Twain

pre oko 2 meseca

@didierdrogba11 pa bas u zadnjih godina su igrali polifinale na svetskom i finale na poslednjem evropskom, a sad jos i jaci za Bellingama i Palmera