Oreljan Čuameni proslavlja gol protiv Engleske (©Reuters)
Oreljan Čuameni proslavlja gol protiv Engleske (©Reuters)

Francuska sprečava senzaciju za najveću kvotu na svetu

Vreme čitanja: 2min | sre. 14.12.22. | 10:27

Mozzart daje najjače koeficijente na trijumf Trikolora i Rapida iz Bukurešta

Zaprepašćenje je malo splasnulo, ali i dalje je veliko iznenađenje što afrička selekcija još ima šansu da postane svetski šampion.

Ipak, deluje da je Maroko stigao do kraja puta jer se u polufinalu Mundijala suočava sa verovatno najtežim protivnikom na kojeg je mogao da naleti. Francuska je, ništa manje, aktuelni vladar planete i bukmejkeri

Izabrane vesti

Mozzarta ponudili su najveću kvotu na svetu na trijumf Trikolora. Ujedno, Mozzart nudi promo kvotu i na slavlje Rapida iz Bukurešta nad Petrolulom u sklopu prvenstva Rumunije.

FRANCUSKA - MAROKO (SREDA, 20.00), KEC 1,63

Francuska je relativno lagano prošla kroz grupnu fazu Mundijala. Suprotstavila se Danskoj, Australiji i Tunisu, a posle dve pobede nad Sokerusima (4:1) i rivalom sa severa Evrope (2:1), Trikolori su dozvolili sebi da se opuste i zaigrali sa rezervistima pa je Tunis to iskoristio i pobedio 1:0. U osmini finala Francuska se sastala sa Poljskom i slavila 2:1, a imala je mnogo više problema u duelu sa Engleskom u četvrtfinalu (2:1). Reprezentacija Maroka bila je u istoj grupi sa Hrvatskom, Belgijom i Kanadom. U takvom društvu Lavovi Atlasa definitivno nisu bili glavni kandidat za prolaz, ali su u prvom kolu osvojili bod protiv Hrvatske (0:0), a u drugom senzacionalno pobedili Belgiju sa 2:0, i naposletku Kanadu sa 2:1. U osmini finala reprezentacija Maroka se sastala sa Španijom, u obračunu u kojem je važila za očiglednog autsajdera. Ipak, Marokanci su nametnuli svoju igru i stigli do penala, gde su bili bolji. U četvrtfinalu, marokanski tim je napravio još jednu senzaciju, pošto su realizovali svoj trenutak u prvom poluvremenu i sačuvali minimalnu prednost nad Portugalijom od 1:0.

------------

Budi u timu koji ne gubi - svakog dana Mundijala Mozzart deli 11 puta po 50.000 dinara

------------

RAPID BUKUREŠT - PETROLUL (SREDA, 18.00), KEC 1,90

Rapid održava sezonu na visokom nivou i trenutno je peti na tabeli. Malo je verovatno da će moći da se takmiči za titulu, jer vodeći Farul je već pobegao 10 koraka, ali u isto vreme, klub jasno namerava da se bori za ulaznicu u evropska takmičenja. U prošlom kolu Rapid je remizirao u obračunu sa Arđešom, pa nije uspeo da dobije treći meč zaredom. Petrolul sebi ne postavlja ambiciozne ciljeve i uglavnom se oslanja na opstanak u rumunskoj ​​eliti. Žuto-plavi se do sada nose sa zadatkom, jer zauzimaju osmo mesto na tabeli sa 29 bodova. Uspeli su da se od pretposlednjeg Arada odlepe 11 stepenika. Petrolul je u prošlom kolu pobedio Univerzitatu iz Kluža sa 2:0 i tako ostvario četvrtu pobedu u poslednjih pet ligaških utakmica.


NAPOMENA

:

Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu

.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara