Pjer Emerik Obamejan (©AFP)
Pjer Emerik Obamejan (©AFP)

Francuzi najviše donose u Mozzartu: Najveće kvote na svetu na Lil i Marselj

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.04.24. | 11:01

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili najveće kvote na svetu na francuske timove, Marselj protiv Benfike i Lil protiv Aston Vile. Oba kluba jure na svojim terenima minus (1:2) iz prvog meča u Lisabonu i Birmingemu.

MARSELJ – BENFIKA (ČETVRTAK, 21.00), KEC 2,50

Izabrane vesti

Oba tima spasavaju sezonu ovim mečom. Marselj je očajan u poslednje vreme, pre svega u Ligi 1. Vezao je pet poraza u svim takmčenjima. Benfika je verovatno ostala bez krune u Portugaliji koja se seli u vitrine gradskog rivala Sportinga. Ispali su Orlovi iz Kupa Portugalije, pa je Liga Evrope jedina šansa za trofej. Rafa Silva i Anhel di Marija su postigli golove za tim iz Lisabona, dok je iskusni Gabonac Pjer Emerik Obamejan bio jedini strelac za tim s Velodroma. Gostujućim navijačima je zabranjen ulazak na stadion, pa će biti uzavrela atmosfera na jugu Francuske.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

LIL – ASTON VILA (ČETVRTKA, 21.00), KEC 2,55

Pre sedam dana Vila je u Birmingemu pobedila Lil sa 2:1, pa francuski tim ima lepu šansu da pred svojim navijačima nadoknadi minus i plasira se u polufinlu Lige konferencije. Doge su pre tog duela bile u sjajnoj ritmu, vezali su sedam pobeda bez poraza. Pogodak Dijakitea u finišu dao je nadu timu Paola Fonseke. Najveće opasnost po goste pretiće od Kanađanina Džonatana Dejvida, najboljeg strelca i igrač Lila. Tim iz Birmimgema u nedelju je pobedio Arsenal u Londonu, skinuo ga s prve pozicije u Premijer ligi, ustalio se na četvrto mesto u šampionatu i blizu je plasmana u Ligu šampiona.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara