Srđan Jovanović (©MN Press)
Srđan Jovanović (©MN Press)

FSS odredio sudije za finale Kupa: Pištaljka Srđanu Jovanoviću

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.05.21. | 09:40

Pomagaće mu Uroš Stojković i Milan Mihajlović

Zavesu na sezonu 2020/21. u srpskom fudbalu spustiće fudbaleri dva najveća domaća kluba. Crvena zvezda i Partizan po treći put u ovoj takmičarskoj godini sastaće se u utorak od 19 časova na stadionu Rajko Mitić. Boriće se za trofej Kupa Srbije, a Fudbalski savez Srbije odredio je arbitre tog duela.

UTORAK, 19.00: (2,45) CRVENA ZVEZDA (3,10) PARTIZAN (3,10)

Izabrane vesti

Pištaljka je dodeljena Srđanu Jovanoviću, kom će pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović, dok je četvrti sudija Lazar Lukić.

Jovanoviću će ovo biti drugi put da sudi utakmicu između Zvezde i Partizana. Prethodno je to bio 161. večiti derbi, završen pobedom crno-belih 2:0, a posle kog su crveno-beli imali zamerke zbog poništenog gola pri rezultatu 0:0. Smatrao je arbitar da je u toj situaciji Žander faulirao Stojkovića, pa nije priznat pogodak Nemanje Milunovića.

Nezadovoljni odlukama ovog arbitra bili su i u Partizanu posle poraza od Vojvodine u Novom Sadu (3:2), septembra prošle godine. Izdali su tada saopštenje u kom je navedeno da je Jovanović direktno uticao na rezultat.

Kako bilo, Srđan Jovanović je trenutno najbolje rangirani srpski sudija u UEFA i u utorak će imati glavnu reč u finalu kupa.



tagovi

Srđan JovanovićVečiti derbiFinale Kupa Srbije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda
FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara