Aleksandar Pešić i Jelena Zrnzević
Aleksandar Pešić i Jelena Zrnzević

Fudbaleri ujedinjeni u humanosti: Posle Gobeljića i Pešić donirao novac za lečenje Marka Stankovića

Vreme čitanja: 2min | pon. 07.11.22. | 12:03

Napadač Crvene zvezde proglašen za najboljeg igrača oktobra u Mozzart Bet Superligi

Na terenu su ljuti protivnici, ali izvan njega fudbaleri su ujedinjeni u zajedničkoj misiji da pomognu onima kojima je to najpotrebnije i pokažu da je humanost sastavni deo Mozzart Bet Superlige. Brojnim golovima i asistencijama, kojima donose pobede svojim klubovima, iz kola u kolo, bore se i za titulu najboljeg. Ovaj epitet u 16. rundi Mozzart Bet Superlige osvojio je Aleksandar Pešić iz redova Crvene zvezde, koji je proglašen i igračem meseca oktobra.

Rođeni Nišlija ne samo da je golgeterski proradio, već je bio direktno zaslužan za osvojene bodove ekipe Miloša Milojevića u prethodna tri kola Mozzart Bet Superlige. Odličan period iza sebe kompletirao je golovima na Čairu, taj trenutak ujedno je bio i ključan prilikom izbora najbojeg igrača 16. kola Mozzart Bet Superlige. Nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara odlučio je da uplati za lečenje Nišlije Marka Stankovića koji vodi bitku za očuvanje vida. Za njegovo lečenje novac je donirao i Marko Gobeljić koji je bio najbolji u 14. kolu domaćeg šampionata.

Izabrane vesti

"Marko Stanković je moj sugrađanin i osoba koja radi u Radničkom, potrebna mu je pomoć i ja nisam imao trunku dileme kome da usmerim moj humanitarni deo nagrade. Nadam se da će Marko ozdraviti što pre. Trudiću se da i ubuduće dobrim igrama osvojim Mozzart nagradu i pomognem ljudima kojima je to potrebno. Mozzartu svaka čast na ideji jer nama fudbalerima su napravili motiv više za odlične igre”, istakao je Aleksandar Pešić.

Plaketu i ček koji je Pešić prosledio za lečenje Marka Stankovića uručila je Jelena Mandić, predstavnik kompanije Mozzart, koja posle svakog kola donira 50.000 dinara u humanitarne svrhe. Svakog igrača meseca kompanija Mozzart nagrađuje i sa nagradom od 100.000 dinara. Taj ček Pešiću je uoči utakmice protiv Mladosti iz Lučana uručila Jelena Zrnzević, predstavnik kompanije Mozzart.



tagovi

Aleksandar PešićFK Crvena zvezdaMozzart

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara