Komentari na vest

Gacijantep želi Marka Jevtovića, Partizan ga ne pušta

I

Igor978

pre gotovo 2 godine

Ako daju Turci blizu 1 milion, neka ga Ilijev lično odveze autom a za te pare Partizna dovede nekog domaćeg klinca da uči od Fejse, Zdjelara i Natho. Zadnjeg veznog ispod 30 godina nemamo ako ode Zdjelar.
S

SviSeOtimaju

pre gotovo 2 godine

Svi veliki klubovi u Evropi se prosto otimaju ko će da dovede igrača iz smešnog kluba.Igrači crnih iz Zagreba su baš na ceni:))
N

Niš PFK

pre gotovo 2 godine

Verujem da mu se ide, pare su bolje, ali i da plate obestecenje Partizan pojacanje ce tesko da nadje sada, jos pocinje uskoro sezona... Bilo bi lepo da ostane...
V

Vilmoš

pre gotovo 2 godine

Fejsu ne zovu?
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Prodati i tražiti dodatni procenat na frizuru!
R

Radomir ns

pre gotovo 2 godine

Kad ga vidim kako trci po terenu, neka krene odmah...evo ja cu da ga odvezem

Ivan Radovanović

pre gotovo 2 godine

Срећа па се не разумеш у фудбал ... Па твој коментар није битан нимало
D

Dzo Black

pre gotovo 2 godine

@Ivan Dobar je u defanzivi samo kada se branimo, odnosno cuvamo rezultat...
b

batabane

pre gotovo 2 godine

Ivan je dosada imao dobre komentare ali je ovim uprskao.Covek je 100% u pravu.Jevtovic je nedozvoljeno spor za ovaj nivo takmicenja,a kad trci ko da trci kroz vodu ili noge vadi iz blata.Ali neposteno i neznalicko vodjenje ekipa nas dovode da ovde raspravljavamo.Izmere se brzinske i motiricke vrednosti ,i ko je ispod,dovidjenja.Tako Scekic,Jevtovic itd ,nebi privirili u Partizanu.Naravno ako je u pitanju vrhunski tehnicar,kao sto je Natho,moze da to nadoknadi.Ali ovi ,tehnicki,prosek,ili vise slabi nego dobri,a spori,ma dovidjenja,da se ne ljubimo.