Komentari na vest

Galtijeov (nemoguć) cilj sa PSŽ-om: Svih 38 pobeda u prvenstvu, stati rame uz rame sa Arsenalom iz 2004. i Juventusom iz 2012.

G

Gost0227

pre preko 1 godinu

Nema sanse da oni to mogu teski su da preokrecu rezultat ako im ga uvali nocas. Lil teze ce se vratit.

milford

pre preko 1 godinu

Zvezda ove sezone osvaja Ling Long ligu sa perfektnim učinkom, taman će posle PSG imati domaći zadatak
h

hahaaehae

pre preko 1 godinu

i onda dodje LS i svemocni karim bam bam bam tri komada spakuje sa leptir masnom za 3 minuta i cao djaci
U

Ujka Zitko

pre preko 1 godinu

Koliko mi je ogavan ovaj psz i klubovi u cijem su vlasnistvu arapa i seika.Eto,ja obozavam RB Leipzig,jer vode zdravu politiku kluba,rade postepeno i naprave BUM.A ova vestacka tvorevina na celu sa umisljenom zvezdom mbappeom,sve hoce novcem da postigne.Tesko,vec veceras ce Lil da odrzi lekciju ovoj vestackoj tvorevini.I kako vas nije sramota da uporedjujete uspeh psz sa upsehom Arsenalom iz 2004.godine???? To je razlika nebo i zemlja.

Mr 007

pre preko 1 godinu

Liga jeste smesna,ali nece uspeti da zavrse sezonu bez poraza. Kad budu igrali u nokaut fazi LS morace kombinovati ekipu,a neko iz trozubca Lion-Marsej-Monako ce ih savladati.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Cak i da uspeju to, a nece, sramotno je porediti ih sa legendarnom arsenalovom ekipom, pa cak i sa juveom. Nije isto biti neporazen u francuskoj i engleskoj…
H

Hammers Srbija

pre preko 1 godinu

Ne razumem komentar, pa ne mogu da osvoje PL ili Seriju A ako su francuzi? Jeste liga slabija, ali nisu oni krivi sto su to sto jesu...
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Kako ne razumes? Ok, nek osvoje bez poraza, super svaka cast. Ispisace istoriju francuske lige. I to je to. Ne moze taj uspeh da se poredi sa arsenalovim. Sta sad, ako zvezda osvoji titulu sa 37 pobeda onda i nju treba da poredimo sa arsenalom? Ili ako gzira bude sampion malte bez poraza, jel i to za poredjenje sa nepobedivima? Prosto je do kvaliteta takmicenja. Cist primer, notingem forest je usao ove godine u premijer ligu i spiskao 150 miliona na pojcanja. Da li mislis da tuluz, azaso ili okser mogu zajedno toliko da potrose? Ni blizu. I uvek je bila tolika razlika i uvek ce biti.
P

Padaju

pre preko 1 godinu

Već večeras.