Stadion pod Beglukom (©Starsport)
Stadion pod Beglukom (©Starsport)

GFK Sloboda isključila iz kluba trenera koji je udario svog šefa, na potezu policija

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.10.21. | 08:34

“Nikad nećemo podržavati nasilje“, stoji u saopštenju užičkog srpskoligaša

Nezapamćen skandal pod Beglukom, srećom i brza reakcija GFK Slobode. Užički srpskoligaš objavio je da je isključio iz kluba trenera golmana Veljka Simića nakon što je na utakmici sa FK Sušice udario Slobodinog šefa stručnog štaba Gorana Đukića.

Zašto je to učinio i dalje se ne zna, jer delegat Milun Dostanić u izveštaju s utakmice napisao je samo da je Simić “posle kraće konfrotacije“ pesnicom udario Đukića u lice i potom pobegao sa stadiona zbog čega nije dobio crveni karton. Međutim, teško da će ga to spasti.

Izabrane vesti

Upravni odbor GFK Slobode ga je momentalno izbacio iz kluba, a očekuje da i nadležni organi – policija, pa tužilaštvo – obave svoj deo posla.

GFK Sloboda nikad nije i neće podržavati nasilje na sportskim priredbama. U konkretnom slučaju radi se o neprihvatljivom potezu pojedinca koji će zbog toga snositi posledice. GFK Sloboda očekuje da nadležni organi urade svoj deo posla i da će Veljko Simić zbog učinjenog krivičnog dela nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu biti najstrože kažnjen. Takođe, Upravni odbor je na sednici održanoj 11. oktobra 2021. godine doneo odluku da se Veljko Simić momentalno isključi iz kluba. Upravni odbor daje punu podršku šefu stručnog štaba Goranu Đukicu i igračima i očekuje da nastave sa pružanjem dobrih igara i sa pobedonosnom serijom“, navodi se u Slobodinom saopštenju.

Trenerska karijera Veljka Simića ovim bi trebalo da bude okončana, jer teško će posle svega dobiti posao u nekom iole ozbiljnom klubu.



tagovi

sloboda užice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara