Komentari na vest

Gol sezone raspršio kragujevačku magiju: Udovičić majstorijom ukrao slavu sledećem kapitalcu Lučanaca

г

гос'

pre 28 dana

Доктор, одлична лијева нога..
l

ljubine livade

pre 29 dana

Koliko ljubomore, koliko zelje da Radnički izgubi ili da se omalovažavaju odlični rezultati koje oni postižu ove godine. Te prosečna ekipa, te imali sreće, te idu u Bosnu da navijaju za "svoje", te ovo, ono. Šta nije u redu gospodo ? Jel neko nešto Radničkom poklonio, jel neko gura Radnički? Sve što su napravili ove godine, potpuno je zasluženo, kao što je zaslužen i današnji poraz. Postali smo kao narod toliko maliciozni, da ja nemam reči.
L

Lu032

pre 29 dana

Pa dosta su dobili utakmica na srecu! Ne moze vise,kakav Radnicki bice 7 na kraju.
L

Lazeta

pre 29 dana

Dusan Cvetinovic za nase uslove odlican stoper.
Č

Čudilo

pre 29 dana

U prošlom kolu Mladost izgubi od Radničkog iz Niša koji se bori za opstanak 3:0. Sad dobije i dalje boljeplasirani Radnički KG 2:0, pritom u startnoj postavi Lučanaca samo jedan igrač ima ispod 30 godina, a Kragujevčani bolji po svim statističkim parametrima osim eto golova. Zar nije to malo čudno...
Z

Znagole

pre 29 dana

Nista cudno, Randicki je jedna prosecna ekipa koja je samo imala srece, odbrana im je uzasna i danas su Lucani mogli pet dati. Oni su i Surdulicu na srecu dobili.
B

Ballykovatz

pre 29 dana

Najgora utakmica Radničkog ove sezone, da li namerno ili slučajno... Lagano ih odradili Lučani. Kod Kragujevčana, ni želje, ni volje za pozitivni rezultat. Mali Aleksić jedini odigrao korektno, ostali otišli tamo rekreativno.
L

Ldk

pre 29 dana

Čestitam "uvek neugodnim Lučancima". Čista pobeda, uveli su utakmicu u ritam koji njima odgovara, nisko pozadi i na kontru. Falio nam je Sahli zbog kartona a on je mogao da probije ovaj blok nekim šutem sa šesnesterca. Nema veze, idemo dalje u borbu za Evropu. RFK1923KGC
z

zmagole

pre 29 dana

Au kakva golcina, bravo Zarko! Radnicki potpuno razvaljen, divlja ekipa i ne znam sta treba da se desi da ostanu ispred Cuke i Vojvodine.
C

Chiske1

pre 29 dana

Smejali se po komentarima juce Vosi i Cuki i zahvaljivali sa na bodu. Reko ovo je kec ko kuca sutra jer uvek kada krene lozenje pada se jako grubo na zemlju a Mladost je uvek imala ekipu koja zna da igra fudbala. Zato prezirem kada Zbiljic krene da prica o titulama kupovima itd jer stvara nepotreban pritisak.
s

srpska atina

pre 29 dana

bice ovo najzanimljivija sezona do sad
L

Lucanci

pre 29 dana

Idemo plaviii! Vrati Radnicki na fabricka!