""
""

Golovi u Zagrebu? Ne, nikako

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.07.17. | 16:40

Lokomotiva ima mlad tim, sklon oscilacijama, a Rudeš odlazi na treće vezano gostovanje na kome može samo da "dobije"

Zagrebačka Lokomotiva je loše započela novu sezonu budući da posle uvodna dva kola nije osvojila nijedan bod. Priliku za popravni ima večeras od 20.00 protiv Rudeša, u okviru 3. kola prvenstva Hrvatske. Nije loše delovao sastav iz Maksimirske ulice protiv Hajduka i Slaven Belupa, ali je protiv vrlo dobrih rivala skupo plaćao individualne greške. Definitivno se oseća nedostatak Bočkaja i Grezde, koji su tokom leta pojačali redove Osijeka, a za sada nije oduševio golman Filipović, koji na startu sezone menja lakše povređenog Šempera. Talentovani čuvar mreže na pozajmici iz Dinama je pred okršaj sa Rudešom pod znakom pitanja. Treba imati u vidu i da je protekle nedelje Lokomotivu napustio portugalski ofanzivni vezista Čikinjo, koji je otišao u portugalsku Akademiku na godinu dana.

Izabrane vesti

Rudeš u premijernoj prvoligaškoj sezoni pokazuje da nije slučajno u najjačem društvu. Novi trener Injaki Alonso nema previše respekta prema kvalitetnijim rivalima, jer se njegov tim nadigravao na izuzetno teškim gostovanjima Osijeku i Rijeci. Rudeš je u Slavoniji osvojio prvi prvoligaški bod, međutim u gostima šampionu Alonsova četa je ipak morala da potpiše kapitulaciju. Nije se Rudeš branio na Rujevici. Naprotiv, ostavio je dopadljiv utisak, ali Rijeka je znala da iskoristi greške i na kraju je stigla do rezultatski ubedljive pobede.

Mi se odlučujemo za igru na golove. Zašto? Zato što domaćin ima mlad tim, sklon oscilacijama, a gost odlazi na treće vezano gostovanje na kome može samo da "dobije". Zato 0-2 deluje realno (kvota 1,76), naročito kada se u obzir uzme podatak da je Lokomotiva odigrala taj znak na osam od poslednjih deset ligaških utakmica.

(FOTO: Shutterstock)


tagovi

bet analizakladioničarski dansportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara