Komentari na vest

Gordan Petrić bi u rat išao sa mladima, ali misli na takmičarski fudbal: Neću ući u „makaze“ da dupliram mesta

c

crno beli tim

pre preko 1 godinu

Kao neko ko iskreno voli Partizan vise od 40 godina, mislim da su izlisni ovakvi tekstovi o nasem klubu, nema potrebe varati inteligenciju davanjem lazne nade, plus citati u komentarima svakakve bljuvotine na racun ovog ili onog kluba. Pozdrav
Z

Zoran Nordleks

pre preko 1 godinu

Opet nista i opet neka propast u najavi. Para nema i niko ozbiljan nece doci.
e

ercov

pre preko 1 godinu

E moj Gordane, nemam nista protiv tebe a cak si mi trenutno i jedini pozitivac u Partizanu ali kada vidim ovu sliku gore i ko ti stoji iza ledja, ruku na srce, ne mogu nista lepo ili pozitivno da prokomentarisem o tvom daljem radu koji najavljujes.
N

Nejbi

pre preko 1 godinu

U redu bi bilo da mlade igrace uigravaju za Partizan da prave kostur tima za buducnost al ako ce nekog od njih na ljeto prodati onda je to tandara mandara ko i do sad.
b

bob.f

pre preko 1 godinu

Jedno mislim da svako zna...Sa mladim igracima nema rezultata,ok je ubacivati 2-3 igraca godisnje ali za rezultat nam je potrebno 5 igraca min..Mora se uloziti da bi se uzelo..Imajmo u vidi da imamo poslednje kolo za L.sampiona...kao i zagarantovano mesto L.evrope..To je 10 mil..Ne moze se pristati da budemo drugi,ko to hoce od Partizana nije za Partizan...pozz
t

tako nekako...

pre preko 1 godinu

Ma jel ponovo spinovao kako zvezda I Partizan su problem ali zvezdu guraju sudije???
G

Gost89

pre preko 1 godinu

Opste je poznato da je Gojko cistokrvi Zvezdas, ali opet ni prvi ni poslednji koji se deklarisao kao jedno, pa presao na drugu stranu.
И

ИР27

pre preko 1 godinu

Ахахахахаха па вама су и Саша Илић и Богдан Богдановић и Жељко Обрадовић навијачи Звезде па су се преобратили у Партизан
J

Jagnjilo

pre preko 1 godinu

Zeljko Obradovic jeste bio navijac Zvezde. Imas izjavu Grbovica na SOS-u kod Tegeltije. To svi znaju.
M

MILAN GALIĆ

pre preko 1 godinu

Treba podržati ideju sa mladima.E sad dali će to da tako bude neverujem.A bili bi odlično.Ima dobrih klinaca odnosno odličnih.Moraju da bude svaki igrač 100% fit i da se bore kao Argentinci. Šta vredi Pantiču.Plasljiv.Ima kako reče Omladinci STOFA.Ja mislim da je došlo vreme.Od 1963 je počelo.Nek vam sretno.
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Koji bre dobri klinci,nemate bonus igraca iz sopstene skole. Trazite sada Luku Ilica iz TSC-a.
i

i iiiiiiiiiii

pre preko 1 godinu

ove godime diceteeee samo nasuu qqqq..nu
j

ja ja ja

pre preko 1 godinu

A sta mislis sta ce ti ma ma dobiti? ;)
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Nema se para za pojacanja,steka se lova za Asana. Treba da stigne presuda da mu se isplati ceo ugovor koji je imao
М

М21

pre preko 1 godinu

Боље размишљај шта ћете ви са вашим дуговима, ено Милуновић се опет буни, Букари исто, да не пишем о Боаћију и Дегенеку
G

Gosten

pre preko 1 godinu

Pa jel nam drzava daje pare ili dugujemo? Dogovorite se vec jednom.

Pule

pre preko 1 godinu

Navijam za Zvezdu ,al ovaj trener je za mene odlican ,uorava po obicaju veze nema ,svidja mi se svaki trener koji voli da radi sa mlafim igracima,kaze mlad je ne moze u evropu,pa i real i bayern i mnogi igraju sa igracima oo 18 i 20 godina i igraju odlicno mozda nemamo takve talente al vama su bitnini neki stranci nego klinci iz srbije ,ne odihraju ni jedan mec za prvi tim jer kao nemaju iskustva a uzme ih neki klub iz evrope i tako duzi niz gofina
b

batabane

pre preko 1 godinu

Normalno da je neprihvatljivo gomilati igrace.Ali nije normalno da neki igraci, koji su ispod svakog nivoa Partizana,opterecuju budzet i zauzimaju mesto boljim igracima.Pored toga oni i urusavaju igru i devalviraju trud ostalih igraca,sto za posledicu ima i losije rezultate.Fejsa i Lutovac su to zlo za Partizan koji svojim neznanjem ostale igrace drze kao taoce.Zatim i grupa igraca koja je bolje da se proda.Menig,Pavlovic,Filipovic,Ako dovode Cimerota,onda i Belica i Traorea.Pored Vujacica ,treba dovesti jos jednog vrhunskog stopera ,a nekog od Sanicanina i Markovica prodati.
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Slika govori vise od hiljadu reci... nesposobni nam vode klub sa sve ulizicama prve vrste...sram vas bilo, svu cetvoricu!!! najiskrenije VOLIM PARTIZAN a vama cetvorici sve najbolje i sto dalje od naseg PARTIZAN-a.