Komentari na vest

Gotovo: „De Brujne“ iz Podgorice odlazi u Juventus

V

VeljkoSRB

pre 4 meseca

Igraj za Srbiju.
c

cgcg

pre 4 meseca

Samo ne daj Rqdojici Bozovicu da ti priđe na kilometer.
D

Della Vale

pre 4 meseca

Mali ima slobodni udarac preko zivog zida u raklje, sa 17 godina. To 80% danasnjeg Calcia nema a za Juve koji je uvek kroz istoriju imao majstore slobodnih udaraca, odmah su reagovali. Radan je, sjajne konstitucije, brzo ce napredovati u Primaveri i Next Gen.
C

Crnogorac mladi

pre 4 meseca

Previše sve naduvano, bojim se da ce propasti al ce neko uzet pare neke...bez ljutnje al ima većih talenata u bivšoj jugi al neko ga forsira i bojim se da će ga slava slomit, nedaj boze jedna povreda...sećate li se perice ognjenovic najjači mladi igrač i cao
M

Malimrav

pre 4 meseca

Valjda ce biti bolji od paracinskog platinija.
O

Ovi iz fss

pre 4 meseca

Jel ko razmisljao iz Fss da ga privoli dq igra za Srbiju.ili se samo reklamiraju po stranackim portalima ovo smo uradili i ovako cemo i onako cemo.
J

Jan

pre 4 meseca

A zasto bi neko pokusao da ga privoli da igra za Srbiju???
C

CL16

pre 4 meseca

Decko je veliki talenat. Naravno da nece odmah igrati u prvom timu Juventusa... igrace kada bude spreman za to. A sto se tice Partizana i zvezde, neko ih pomen... oni su odavno prevazidjeni. Los fudbal, uprava, muljaze, splavovi, starlete... opasnosti za uspjesne i poencijalno udpjesne sportiste na svakom koraku. :) tamo bi samo propao. Imaju ovi srpski agenti previse ulozenog novca u otpad kojeg treba vratiti. Sto se tice ovog momka, slijedi mu Primavera, Next Gen, Juve, a mozda i neka pozajmica. U glavnom postace bolji igrac, a mozda i vrhunski, ako se bude poklopilo sve.
S

Sone3281

pre 4 meseca

Pazi, nije hteo u Zvezdu "jer nece igrati i bice na klupu" ali zato ce da se naigra u Juventusu?
C

Cer

pre 4 meseca

U Juventusu ce igrati Primaveru godinu dana, sto je svakako bolje nego da greje klupu na marakani. I Vlahovic je cepao Primaveru kada je dosao u Fiorentinu, pa eto gde je sad.
I

Ivannn

pre 4 meseca

Neće u zvezdu i ako je voli i navijao za nju jer se pitaju brano il savicevic..i imam osjećaj da će propasti zbog menadžera i raznih budala
G

Gost7299

pre 4 meseca

u Crnoj gori veznjak treba da postigne 23-15-20 da bi imalo od njega nesto. Gledaj talente u Holandiji Portugalu postignu toliko golova i asistencija i onda to opadne u Spaniji Engleskoj.
G

Galileo

pre 4 meseca

Javi se ovima iz Juventusa, greota da bace tolike pare kad ti bolje znas valja li mali
G

Gost "

pre 4 meseca

23 utakmice , 6 golova i 2 asistencije u crnogorskoj ligi i mali eksplodirao , uglavnom srećno i svako dobro
p

promasaj

pre 4 meseca

prerano pa jos u antifudbal jzve
R

Rh3

pre 4 meseca

Mali je bomba.Tehnika perfektna,brzina,osecaj za gol.Uz naporan rad,vrhunski napadac ce postati. Sto se tice izbora kluba,mislim da je pogresio. Bolonja bi odmah stavila za centfalnog napadaca i imao bi laksi put za razvoj bez pritiska. Sa srecom mali !!!
v

varvar1

pre 4 meseca

momak nije napadac
D

De Brujne

pre 4 meseca

Ako ga zovu De Brujne, kakav centralni napadac rodjace?
R

Rh3

pre 4 meseca

Vrhunski napaca moze da postane.Bolonja je igrala na kartu da ga spremi i ubaci u napad.Mali je sve mladje kategorije igrao kao napadac !