Goran Grkinić (©FK Čukarički)
Goran Grkinić (©FK Čukarički)

Grkinić iz FSS u Čuku: Jovanović među dva najbolja centarfora u ligi, Mijailoviću nema ravnog, posle Zvezde imamo najbolji vezni red

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.02.21. | 16:59

“Hoćemo u grupu Konferencije“, kaže novi tehnički direktor Čukaričkog

Fotelja na Terazijama zamenjena funkcijom novog tehničkog direktora Čukaričkog. U nove izazove Goran Grkinić, doskorašnji koordinator za mlađe selekcije u Fudbalskom savezu Srbije, ulazi pun optimizma. I najavljuje visoke ambicije.

Izabrane vesti

Rezultatski, ovaj klub ima uvek najviše ciljeve, a oni su vezani za izlazak u Evropu. Kratkoročno, upravo je to cilj, da se izborimo za plasman u kvalifikacije za Ligu Konfederacija, novouspostavljeno takmičenje pod okriljem UEFA, i da potom budemo u grupnoj fazi. To je moj lični, krajnji cilj, ali moramo korak po korak. Prvo da izborimo Evropu, pa da vidimo sa kojim timom ćemo napasti naredni cilj, uz naravno forsiranje dece iz naše škole“, kaže Grkinić za klupski sajt.

Uveren da na Banovom brdu ima s čim da radi. Štaviše, oduševljen je pojedincima koje je zatekao u timu.

Đorđe Jovanović je došao iz teškog perioda karijere, poznajem ga još dok je bio u kadetima Partizana. Rano je otišao u inostranstvo. On je napadač koji će biti, ako već i nije, otkrovenje sezone. Smatram da je među dva najbolja centarfora u Srbiji“.

Nije Jovanović jedini...

Mijailović je za mene, moram da priznam, vrlo prijatno iznenađenje. On predstavlja srce ovog tima, na njegovoj poziciji nema mu ravnog u Super ligi. Čolovića poznajem takođe od ranije, pravio je razliku u Proleteru, vrlo brzo je pokazao da će biti veliko pojačanje i da može da nam donese prevagu koja nam je bitna u borbi za Evropu. Nadomestili smo odlazak Endijaea i Ezea“.

Tu je naravno i Marko Docić, pa Stefan Kovač, Veljko Birmančević... Sve igrači koji bude optimizam kod Grkinića.

Uz Zvezdu, Čukarički ima najbolji vezni red, uopšte po imenima, igri i plemenitosti igrača zaslužujemo da nastupamo u Evropi. Ubeđen sam da će tako i biti, da će ovo biti godina Čukaričkog“, završio je Grkinić.

 


tagovi

Goran Grkinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara