Komentari na vest

Grkinić: Pokušaćemo da napravimo još bolji rezultat sledeće godine

V

VladaBg

pre 10 meseci

Suština pravo kaze. To je ono sto sam i ja isto naglasavao za Cukaricki, da kao klub nemaju perspektivu u BG. Jedini klubovi iz BG koji imaju tradiciju i perspektivu su CZ, FKP, OFK Beograd i Zemun, i to je to. Ostali niko. I tu stadion nece pomoci. Zato sam ja i predlagao, da bi za njih najbolje bilo da se fuzionisu sa Loznicom ili Timokom dobili bi odmah ceo grad za sebe, a da im Cukaricki ostane B tim, fudbalska akademija, tako bi ostali ujedno i beogradski tim. Ajde sad, mozda je nerealna opcija Loznica ili Timok, ali nije da nemaju jos opcija. Eno u Zrenjaninu se zavrsava gradski stadion, a Proleter vise ne postoji. Mogu da ozive Proleter, da presele klub u Zrenjanin, to je na sat vremena od BG, da oni postanu nekadasnji Proleter, a Cuka da im igra u Srpskoj Ligi kao B tim, pa ceo Zrenjanin bi stao iza njih, da im ozive i vrate superligaski fudbal u grad, i jos da su u vrhu tabele. Koja bi to senzacija bila u Ligi, imali bi pun stadion, na svakoj utakmici.
V

VladaBg

pre 10 meseci

Evo ga i prigodan govor za gazdu Cuke, posle prve utakmice pred Zrenjanincima na punom stadionu 😀 Poštovani građani Zrenjanina, S velikim poštovanjem i radošću danas stojim pred vama kako bismo proslavili početak nove ere za naš klub i za vaš grad. Kao klub koji se preselio u vaš grad, postali smo deo vaše zajednice, gde cemo nastaviti tradiciju slavnog fudbalskog kluba Proleter s ponosom i predanošću. Naša prva utakmica ovde, pred punim tribinama stadiona, bila je nezaboravna. Reči ne mogu opisati koliko smo dirnuti vašim toplim dočekom i strašću koju ste nam pružili. Osećaj videti pune tribine ispunjene entuzijazmom i podrškom nadmašio je sva naša očekivanja. Hvala vam, dragi navijači, što ste stali uz nas. Vaša prisutnost na tribinama, vaš glasan aplauz i strastveni povici bili su neizmerna snaga koja nas je nosila tokom cele utakmice. Vaša ljubav prema fudbalu i našoj ekipi inspirisala nas je da pokažemo svoj najbolji fudbal i da damo sve od sebe za vas. Danas obeležavamo početak nove ere za sve nas. Uzbuđeni smo i optimistični jer znamo da će ova nova veza između našeg kluba i vašeg grada biti posebna. Gledamo u svetlu zajedničku budućnost s nadom i verom. Neka ova nova era donese brojne trenutke radosti, uspeha i zajedništva. U pobedama ćemo se radovati zajedno, proslavljajući svaki gol, svaku pobedu zajedno. A u porazima ćemo zajedno tugovati, svesni da smo jači zajedno, da se uzajamno podržavamo i da ćemo zajedno ustati nakon padova. Naš klub je sada vaš klub. Vaša ljubav, strast i podrška ce biti motiv koji nas pokreće napred. Obećavam vam da ćemo se truditi da budemo vredni te podrške. Na terenu ćemo pokazivati hrabrost, strast i profesionalizam, a van terena ćemo biti deo vaše zajednice, doprinoseći i gradeći vezu koja će trajati. Hvala vam, dragi građani Zrenjanina, što ste nas prihvatili kao svoje. Hvala vam na toploj dobrodošlici i na vašoj strasti koju ste nam pružili. Zahvaljujući vama, osećamo se kao kod kuće, kao deo nečeg posebnog. Zajedno ćemo graditi našu budućnost, jačati našu vezu i stvarati uspomene koje će trajati generacijama. Hvala vam na divnom početku, ali ovo je samo početak. Gledam u budućnost s optimizmom i uzbuđenjem, znajući da ćemo zajedno ostvariti velike stvari. Uz vašu podršku, nema granica za ono što možemo postići.
L

Loza

pre 10 meseci

Loznica i Timok su klubovi sa 100+ godina tradicijom i glavni gradski klubovi. Loznica nema finansijske poteškoće, niko živi ne bi pristao iz grada da se fuzioniše sa bilo kim. Čukarički ako hoće fuziju može jedino traži neki klub isto bez navijača..
E

Esex

pre 10 meseci

Ti i ja izgleda jedini spomenemo proleter zr..nema od te price nista,nazalost..gradski serifi to ne bi dozvolili bez da pokupe deo kajmaka,sto im ne bi dozvolio gazda cuke jer nije lud...niko u zr ne gleda opste dobro vec samo licni interes..i to renoviranje stadiona je stalo,raskopali ga ko indijsko groblje i nestali a mladi atleticari nemaju gde da treniraju iako imaju veliki potencijal..a fudbal vise niko i ne spominje,kazem osim tebe i mene...bambi tosic je imao neke ideje al kad je video sta je kurjaka brze bolje je pobegao..
V

VladaBg

pre 10 meseci

@Esex Za mene je ovo win-win-win situacija, u kojoj svako dobija, naci ce se vec zajenicki jezik, uopste nije nerealisticna situacija. Drzava zeli da vrati fudbal u gradove, Zrenjanin ima stadion i navijace, a nema klub, a Cuka ima klub, a nema navijace. Za Vucica ovo bi bio instant uspeh da Zrenjaninu obezbedi odmah uspesnog superligasa, treci klub na tabeli, da gledaju u Zrenjaninu evrokupove LE i LK, da im dolaze Ajaks, Roma i velikani u Zrenjanin. Drzava vise ne bi morala da brine, da pravi i ulaze u klub, da bi oni nekad dogurali do superlige. Grad bi i dalje imao stadion u vlasnistvu, za atletiku i sve ostalo, a dali bi ga na koriscenje novom Proleteru, a gazda Cuke bi oziveo samo klub koji bi bio 100% njegov, i uneo u njega tradiciju prethodnika, a dobio bi i nekoliko stotina klinaca koji bi trenirali fudbal tu. Pa od jednog samo da napravi fudbalera, odmah bi mu se sve vratilo. Imao bi onda 2 svoja kluba, superligasa Proleter i srpskoligasa Cuku B, integrisao bi omladinski pogon u Zrenjaninu u novi klub, a i dalje bi uzimao talente i iz Beograda.
m

miki bg

pre 10 meseci

uvek kad je neki tekst o cukarickom mora neko se javi kaocuka ima 214 gledalaca , ja nevidim ni da ima mnogo vise ni u nisu ni krusevcu , lucanima pa ni na partizanovim utakmicama , realno jedima ima gledalaca na marakani novom pazaru i od ove godine zaista na utakmicama vojvodine gde su novosadjani prepoznali da duva neki dobar vetar tamo , prelazni rok nista posebno sobzirom da zagarantovana grupna faza pa ta dodatna 3 miliona trebalo bolje iskoristiti , kao na primer sto radi tsc , dobro je sto vecina igraca ostala za sad mada neki sigurno idu , pitanje velika pojacanja od prosle sezone ovusu i adzic dali mogu bolje jer slabo od obojice , a moglo je jace od nikcevica i vidosavljevica koji vraceni sa pozajmica , ok zasluzili su se vrate ali kao alternativa a dovesti dobre strance jer to su danas najbitnije pozicije u fudbalu , ok prelazni rok jos uvek traje a cuka ume da iznenadi ,zdrav sistem uvek dosta mladih, ove sezone prodati micovic , petkovic , rakonjac , roganovic , lukic pa na neki nacin i lucic , mislim da ako imas 6 miliona budzet mora malo vise za pojacanja nemoze ceo zivot na free ako oces nesto uradis u evropi
S

Suština

pre 10 meseci

Je l ti stvarno genije misliš da bi u Kruševcu ili Nišu bilo 214 gledalaca posle titule Napretka ili Radničkog? Na Čukaričkom bi bilo. Na umivanje i bez pravdanja besmislenog beton kluba koji postoji da bi par likova igrali fudbalskog menadžera uživo, ma šta uradili - potpuno nikoga ne zanima ni u njihovoj ulici.
N

Nexu

pre 10 meseci

Dosta skromno odradjen prelazni rok. Ocekivao sam vise ulaganja. Ocigledno je gazda odlucio da uzme zaradu od Evrope kao profit i da gotovo nista od tog garantovanog novca ne uzlozi u ekipu, nazalost. Veliki minus je sto ih je Zvezda ispalila za Popovica, Pankova i Lucica a ovo sto su doveli nit je narocito skupo niti ima neki renome. Jesu uigraniji i iskusniji u odnosu na proslu sezonu medjutim ako se Nikcevic i taj mali Vidosavljevic za koga su mnogi ovde pisali da je dobar ne pokazu kao ozbiljna pojacanja bice slabiji nego prosle sezone ili u najboljem slucaju jednako dobri. E sad da li je to dovoljno za Evropu, videcemo...Iskreno sumnjam ali se nadam da ce me demantovati.
:

:) :)

pre 10 meseci

Koji profit?! Čovek sam zida stadion od svojih para?! Možeš linda zamisliš koliko to košta???
N

Nexu

pre 10 meseci

@ :) :) Stadion kosta puno, ali znatno manje ako se niko ne ugradjuje, ne naduvava fakture, ne petlja i ne mulja. A koliko mi je poznato Stankom je gradjevinska firma pa ako sami grade kostace ih jos manje jer profitna marza nece biti ukljucena u cenu. Na kraju krajeva Cukaricki je iz Beograda i tu postoji mogucnost odredjene komercijalizacije samog objekta koji bi putem nekih dodatnih sadrzaja mogao donositi i odredjen prihod klubu i mozda polako vracati ulozena sredstva.
b

brdo

pre 10 meseci

Dakle Stankom...
B

Boxi

pre 10 meseci

Sve cestitke na uradjenom u prethodnoj sezoni, srecno u novoj, zaista ste ozbiljan klub, ljubitelji ove igre, moraju biti srecni i zadovoljni sto postoji jedna tako zdrava sredina, koja uz par iskusnih momaka, redovno afirmise mlade snage... 🤍🖤
T

Tuneii

pre 10 meseci

Koji to mladi igrac sad igra u Cukarickom
b

brdo

pre 10 meseci

@tuneii Rogan, Drezgić, Tomović, Kovačević, Spasojević, Miladinović, M. Stojanović, ...
S

Suština

pre 10 meseci

Dobro se radi, čak - šampionski odlično. Čuka osvaja Ligu šampiona 2027., i u prvoj tekmi u prvenstvu 2027/28 sezone, na tekmi Čukarički-Napredak, šampione Evrope burnim aplauzom dočekuje svih 214 prisutnih gledalaca, kapiten Napretka predaje buket cveća kapitenu Čaukaričkog uz srdačne čestitke.
R

Rubikova kocka

pre 10 meseci

Bravo 👏👏👏🤦‍♂️
Ћ

Ћелави препотенко

pre 10 meseci

Чукарички је једини клуб који је могао бити приватизован у Србији, јер је био део акционарског друштва Станком д.о.о., док закон и држава спутавају приватизацију других клубова. ФК Чукарички је све супротно од оног што данас влада српским фудбалом и зато сваки искрени љубитељ овог спорта истински подржава Чукарички.

Suština

pre 10 meseci

Ćelvai p epotenko, nijednog iskrenog ljubitelja fudbala Čuka nikada nije interesovala u najvišem rangu jer je klub za 3. rang takmičenja maksimalno. To je kao kad bi rekao da su Pećinci super priča - kad bi isto tako igrali uspešno, jer eto... Nebitan klub koji ima bitnu ulogu u našem fudbalu, samo doprinosi praznim stadionima i nepopularnosti lige i negledljivosti iste, i tom bednom utisku amaterizma i statiranja Titovim blizancima jer nemaju uopšte pritiak navijača pa će podviti rep i igrati finale kupa kao gosti - što samo govori o bedastoći, koja nije moguća ako bi klub igrao za nekoga kome je ipak stalo do pobede, do trofeja, do srasti - toga tu nema - samo pare i biznis - i takav klub za mene nije klub i ne razlikuje se od mulja, nema tu ikakve svetle tačke, takvi su.