Humanitarni tiket u podne: Duško Nikolić tipuje za NORBS

Vreme čitanja: 3min | uto. 09.05.23. | 11:51

Sportski direktor OK Partizan čeka 3+ sa Santjago Bernabea

Naš današnji gost, Duško Nikolić rođen je u Lučanima, a igrao je za Partizan, Bambi, Budvansku rivijeru, Crvenu zvezdu i u Belgiji. Doneo je odluku da potencijalni dobitak na osnovu kompanijske uplate u iznosu od 10.000 dinara uputi Nacionalnoj asocijaciji za borbu protiv retkih bolesti NORBS.

Sam nam je u par reči izneo osnovne podatke vezane za trenutna dešavanja u njegovoj karijeri:”U OK Partizan sam sportski direktor. Imamo 38 takmičarskih selekcija u obe konkurencije, ženskoj i muškoj, u OK Partizan i “OK Crno- beli 011”. Politika kluba je da napravimo kovnicu budućih šampiona. I dalje je osnovni problem finansijske prirode. Muška ekipa je ove sezone uspela da osvoji sve što se moglo osvojiti u Srbiji. Sada će od finansija zavisiti kakav ćemo tim sastaviti za sledeću sezonu. Inače, selektor sam reprezentacije BiH”...

Izabrane vesti

Takva sportska ličnost kreće u tipovanje od dvojke s meča KTP – HELSINKI. Lider, Helsinki je u prošlom kolu prvi put poražen. Savladao ga je KuPS sa 2:1, tako da dosta slabijem KTP-u gotovo da nema spasa. Naime, i istorijski gledano, Helsinki lagano dobija sve mečeve para. Poslednji put u martu, u Liga kupu Finske, sve je okončano sa 1:2.

Sledi jedinica sa utakmice HAMARBI – MJELBI. Hamarbi ima četiri poraza sa poslednjih pet utakmica. Biće gusto, budući i da je Mjalbi osvojio samo jedan bod na poslednje tri utakmice. Ovaj klub dobio je poslednji meč para s minimalcem.

Idemo na najvažnije u danu, prvo na evroligaški meč OLIMPIJAKOS – FENERBAHČE, s koga očekujemo jedinicu. Sve je moglo da bude drugačije da Kostas Slukas nije ubacio trojku sa zvukom sirene u trećoj utakmici i sprečio Marka Gudurića da bude heroj Istanbula. Četvrti meč obeležilo je odlično šutersko izdanje ekipe Dimitrisa Itudisa u poslednjoj četvrtini, ali i brutalna odbrana na prvim vedetama Jorgosa Barcokasa - Saša Vezenkov i Slukas su zajedno postigli pet poena. Fener je pokazao da itekako može da naudi favorizovanom grčkom timu koji je plej-of dočekao kao lider iz ligaškog dela.

Za kraj, iz Lige šampiona s meča REAL MADRID – MAN. SITI, čekamo 3+ igru. Da nisu samo Benzema i Haland raspucani videlo se u „zagrevanju“ za međusobni duel, jer je Rodirgo sa dva pogotka doneo Špancima Kup kralja, a istu porciju isporučio Iklaj Gundogan protiv Lidsa. Siti je bez poraza tri meseca (20 utakmica), ali je Real već eliminisao dva premijerligaša ove sezone (Liverpul i Čelsi), a u seriji započetoj pre četiri i po godine dao je makar po gol svakom rivalu u Ligi šampiona na svom terenu.

I, to bi bilo sve od sportskog direktora OK Partizan, koji na osnovu svega pokazanog ima velike planove s klubom, ali i reprezentacijom BiH, koju predvodi. Želimo Dušku Nikoliću, svu sreću u nastavku karijere, kao i da tiket koji je danas popunio bude prolazan.

Trenutno, ukupna MOZZAROVA donirana suma u “Humanitarnom tiketu” u podne iznosi preko 28 miliona, precizno 28.856.509 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Duško Nikolić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženju građana “Bogdanović plac”, Bijeljina. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Duško Nikolićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara