Humanitarni tiket u podne: Sigurice Ratka Nikolića, Mozzart overava zagarantovanim dobitkom

Vreme čitanja: 3min | pet. 26.04.24. | 12:00

Prvi kapiten rukometne selekcije Srbije odvaja dvojke na Galatu, Liverpul i Siti, pucajući na prolazan tiket težak 221.000 dinara

Srpski rukomet definitivno ne bi bio ono što jeste da terenima u svoje vreme nije gospodario jedan Ratko Nikolić. Ostavio je ogroman trag u ovom sportu, pa je red da ga i Mozzart podrži, garantujući mu plemeniti dobitak u iznosu od 100.000 dinara, uz kompanijsku uplatu od 50.000 dinara.

Tako je to u novom formatu “Humanitarnog tiketa u podne”, koji je prošlog meseca donirao 702.500 dinara Fondaciji “Budi human”. Podvlačimo crtu, praveći aprilski presek uz informaciju da smo do današnjeg dana od početka meseca sakupili 399.500 dinara na osnovu tri odigrana listića.

Izabrane vesti

Da ne pričamo puno, idemo odmah na tipovanje, počev od današnje utakmice ADANA – GALATASARAJ, sa koje Ratko Nikolić očekuje čistu dvojku. Ume Adana često da se izvuče kroz X ishod, ali i to će biti misaona imenica protiv lidera koji ima samo jedan poraz, te ukupno tri remija od početka sezone. Galatasaraj je poslednji meč para u decembru dobio sa 3:1, i bez daljnjeg je favorit pred ovaj meč.

Sledi isti tip, dakle očekivana pobeda gosta na meču VEST HEM - LIVERPUL. Navijačima Liverpula dozlogrdio je Everton. Trebala im je pobeda, a Klopovi momci su pali, zbog čega je i brdo realnih dvojki na Liverpul oboreno pri konačnih 2:0. Zbog toga im Arsenal beži za tri boda, pa im je ultimativno potrebna pobeda nad Čekićarima koje su prošli put u Liga kupu Engelske tukli sa 5:1.

Idemo na golove, pravo na 3+ igru s meča RB LAJPCIG – DORTMUND. Razlika od samo dva boda u korist RB Lajpciga nije ništa kapitalno. Pokušaće Dortmund u gostima da je sustigne, nakon sasvim solidne utakmice i remija sa Leverkuzenom. Inače, RB Lajpcig je dobio poslednja dva meča para, a na susretu iz decembra sve je okončano sa 2:3. Dakle, toliko golova bi izuzetno odgovaralo i našem Ratku Nikoliću.

Još jednu dvojku čekamo u nedelju na meču NOT. FOREST – MAN. SITI. Dve utakmice manje od Arsenala i Liverpula čine da Siti divlje juri bodove, a s njima i pomenute klubove. Gvardiola će zasigurno navaliti na što ubedljiviju pobedu protiv Notingema, ne mareći što domaćinu gori pod nogama u želji za opstankom. Možda nije neophodno reći, ali Siti je poslednji meč para dobio sa 2:0.

Tako je igrao Ratko Nikolić, rukometna zvezda za sva vremena, igrač koji je na dva meča postavljen u idealnu selekciju sveta, a u isto toliko navrata proglašen za najboljeg pivota na planeti 2006. i 2007. godine. Rekli smo već, bio je i prvi kapiten reprezentacije Srbije, a mi kažemo postao je svetski broj jedan. S njim se zbog toga ponosi Srbija, Zvezda, Sintelon, Vesprem, Bosna, te Železničar iz Niša, odnosno svi klubovi čije boje je branio.

"Hvala Mozzartu na prilici da se i na ovaj način oprobam u tipovanju uz plemenit ishod. Vrlo je lepo to što pobeda nije upitna, ali se nadam da ću uz malo dobre energije biti uspešan i doći do kompletne dobitne sume na ovom tiketu", poručio je Ratko Nikolić, kome želimo uspeh u svim svojim poduhvatima, jer on je neko ko je predodređen da nikada ne bude van rukometa.

Navijaćemo bodro da današnji tiket prođe, uz informaciju sa smo do sada u akciji ostvarili promet donacija u visini od 32.146.009 dinara.

PLEMENITI BET INFO – BIH

Današnji listić namenjen je i za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, po izboru Mozzart tima u BiH. Naime, dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije. Ulog iznosi 100 KM, a zagarantovan dobitak 250 KM.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Ratko Nikolićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara