Foto: Betis Tviter
Foto: Betis Tviter

I on se skućio: Čovek zvani pozajmica završio u Betisu ispred Đurđevića

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.08.21. | 16:57

Vilijan Hoze ponovo našao novo stanište

Od 2011. do 2016. godine Vilijan Hoze bio je član "fantomskog" kluba Deportivo Maldonada. Zato i ne čudi što je sedam sezona, jednu za drugom, išao po pozajmicama. Na kraju je stigao do Real Sosijedada 2016. godine, a posle pozajmice u Vulverhemptonu, sada ga čeka pozajmica u Betisu čiji je zvanično postao član.

Brazilac je stigao na jednogodišnju pozajmicu, što znači da će igrati za Sosijedad do 30. juna 2022. godine. Međutim, ova saradnja trebalo bi da se produži, pošto prema pojedinim inostranim saznanjima Betis ima obavezu da otkupi njegov ugovor za 8.000.000 evra.

Izabrane vesti

Hoze je u profesionalnoj karijeri odigrao 371 utakmicu, postigao je 113 golova i upisao 22 asistencije. Zbog komplikovanog ugovora nije mu bilo lako da nađe novi klub, Real Sosijedadu se nije isplaćivalo da ga proda, ali sada očigledno jeste.

Opcija za Betis ovog leta bio je Uroš Đurđević, ali je na kraju ipak Hoze stigao u zeleno-bele redove, a Đurđević je blizu dresa Rajo Valjekana.

Brazilac bi trebalo da, posle pozajmice, potpiše četvorogodišnji ugovor sa BEtisom što znači da će biti pod ugovorom do 2026. godine.

Sosijedad ga je platio 6.000.000, što znači da će zaraditi. Pod uslovom da sve pare odu timu iz Baskije. Eto, skućio se i Vilijan Hoze

Interesantno je da je u prošlosti Brazilac bio na meti velikih timova kao što su Mančester Junajted i Totenhem, čak i Barselona, ali na kraju nije došlo do dogovora baš zbog "komplikovanog" ugovora koji je imao.


 


tagovi

Vilijan Hoze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara