Komentari na vest

Igor Matić ljut posle poraza od Zvezde: Ne bih komentarisao utakmicu, tu su kamere...

a

ajjaja

pre 2 meseca

pravi taliban
l

lugnja

pre 2 meseca

lignja matic
h

hethet#

pre 2 meseca

najlosiji trener u istoriji pazara, demagog
D

Dobar je

pre 2 meseca

Ja nisam bio za Marica da dodje u fk Novi Pazar,ali treba reci da je postavio dobro ekipu na teren i to bez 4-5 graca koji su najbolji u timu pazara.imao je posed lopte(to ni jedna ekipa u nasoj ligi do sad nije imala protiv zvezde),pazar je imao sansi,Ali nije imao srece.ja mislim da on Dobar posao obavlja kao trener.podrska.
m

mariccc

pre 2 meseca

druze ti se prvo informisi ko je trener pazara pa onda ostavi komentar, pazaru ne vodi MARIC, toliko o tvom poznavanju fudbala, tako da tvoj komentar je nesto najsmesnije ovde.
k

ker koji laje

pre 2 meseca

Kako ima iritantnu facu to je strasno, covjek nema mimike na licu, sav je ko programiran da vrti jednu te istu pricu, covek kad ga slusas rekao bi u najmanju ruku Klop, a on pojma nema, uvek je bilo ne boje se kra koji laje nego koju suti.
m

matketov drugar iz klupe

pre 2 meseca

Matke,ti li si???
G

Gost13

pre 2 meseca

Svi su i videli šta se desilo. Desilo se to da si popio 3 komada, da si isprašen po toj labrnji i guzici bezobraznoj i desilo se to da je dokazano da su trener ranga kluba kao što su Mataruge, mada je i to diskutabilno. Sportski pozdrav, želim Novom Pazaru još puno sportskih neuspeha i ispadanje iz lige na način na koji su u nju i ušli. Aj ćao
D

Dilema?

pre 2 meseca

Mataruge kod Mataruske Banje ili Mataruge kod Pljevalja?
N

NC

pre 2 meseca

Stvarno nema potrebe komentarisati.NP bezopasan,non stop su seckali igru i vršili pritisak na sudiju.
a

azuuu

pre 2 meseca

ne mogu da verujem da nece niko da kaze pravo pa ono sto je danas sudija svirao to se ne svira nigde, pa nije ovo balet
G

Gile1

pre 2 meseca

Pa Terzić je rekao moraju biti sampioni
h

hedes

pre 2 meseca

kakav poltron od trenera,na konferenciji za stampu ni rec o sudjenju,kakav manipulator.
R

Ružne su neke stvari

pre 2 meseca

Znate šta najviše boli sto se na stadionu pustale ratne pesme iz 1992 koju je snimio Dino Merlin “Ratnik sreće”. I sto se samo potpiruje i pravi razor,a svi živimo u istoj zemlji i svi smo ljudi nije bitno koje vere. https://youtu.be/5qp5ZPm8-S8?si=QH3S-C1b_aTzCJKh Osvestimo se malo dok ne bude kasno, izbacimo politiku iz sporta i samo tako napred možemo. Np se fino razvio zadnjih godina i puno se izgradio i ne treba ovako da se postupa i provocira
C

Chelsea1234

pre 2 meseca

Auu kakva ratna pesma « Ja sam vojnik srece mene metak nece »
w

way-way

pre 2 meseca

Jeste ratna pesma snimljena 92god u Sarajevu, naselje Dobrinja, snimali spot Vikicevi specijalci u ratu.
N

Nenad1246

pre 2 meseca

Izveo je tim da igra hrkljuš. Na kraju če ih uvesti u zonu ispadanja.
Ч

Чика

pre 2 meseca

Није ми јасно зашто је управа сменила врло доброг Добрашиновића и довела овог тзв тренера. 1. Звезда је убедљиво добила утакмицу те евентуалне судиске грешке нису ни дошле до изражаја. 2. Задовољство је било гледати Н. Пазар за време Добрашиновића 3. Са Петрићем Чука личи на други тим Тако да SFUP!
m

milije

pre 2 meseca

Dobrasinovica su smenili jer nije dozvolio UO da mu sastavlja ekipu, zato je i imao rezultate.
D

Da ti milije znas

pre 2 meseca

Ti bas znas pravi razlog, ja sam čuo da ga je Madjija sklonio i njega i Savića zbog sigurnih bodova i sledeći je Lazetic da se skloni pa da vidimo ima li istine. Danas spomenu ga trener Zvezde verovatno da okaju grehe prema poštenom čoveku sto ga oterase.
P

Prti

pre 2 meseca

@Da ti milije znas hahha napises covrku iznad ti bas znas sta rade u UO Pazara ali zato TI znas sta rade u UO svih klubova u ligi. Ee ovakvi indijanci nas i vode u propast.
@

@Prti

pre 2 meseca

'Ajd prevedi šta si napisao, da se i mi smejemo.🤔
L

Lata

pre 2 meseca

Komedijaš i zna se za koga glumi,a nažalost nije ništa naučio.
R

Rivaldo ®

pre 2 meseca

Pocele su Partizanove igr:"Drž te lopova" sve znamo i sve je vec viđeno ovaj Matic je samo na zadatku.
I

Ivannnn

pre 2 meseca

Ajde, kad su tu kamere, budi do kraja čovek pa reci i to koliko je startova na zglobove Zvezdinih igrača bilo danas...
S

Savs

pre 2 meseca

Ovo su mu rekli pre utakmice samo to kaži i bićeš trener.
V

Vokri kapiten

pre 2 meseca

Tri komada primio a jednom šutnuo u gol?????????
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Ovaj jos trener 😉
M

Ma da bre to

pre 2 meseca

Videla je srbija jedan sut pazara ka golu zvezde. Videli smo isto tako da si teska neznalica, igrom nesrecnih okolnosti si dosao da vodis cuku u evropi, nisi bio u stanju da pariras 45 minuta nijednom protivniku iz grupe i sad si ti kao neki veliki trener kome je neko drugi doneo igranje u evropi, pa si nasao da pustas mudasca ovde i glumis neko ludilo ...druze...bolje bi ti bilo da svoju ekipu pripremis malo, da sutnes neki put na gol, da izgubis 0:1 pa onda alibi price neko vas krade imaju smisla...ali ovo puko si 0:3 i kao svi eu videli. Orkestrirana propaganda protiv zvezde se vori, ali gospodo, pasce vlada, pasce svaki politicar, ALI ZVEZDA JE BILA I OSTAJE NAJVECI KLUB U DRZAVI. I to vas sve boli...
N

Nije tako

pre 2 meseca

Pricate vi i pisite sta vam je volja🙂zvezda koja vredi 70 miliona ima 8 suteva,tj 6 u okvir gola,2-3 kornera i 45 %posed lopte.o cemu vi komentarisete?pazar imao 7 suteva i 5 u okvir gola,55% posed i bio je mnogo bolji u 2 poluvremenu,Ali nije imao srece (bez 4-5 standardnih igraca i bez publike koja bi im dala minimum jos 30%snage i želje da postignu gol).pobedila je zvezda i čestitke,ali da je bilo i nereseno nebi bilo ne zasluzeno.
Ч

Чокот

pre 2 meseca

И уместо да му одрежу казну, сад ће се недељу дана бавити овим надри- тренером. Сад ће, ако ништа, постати медијска личност...
B

Boogy

pre 2 meseca

Pazar bio bolji dok nije primio gol (9.minut)...
O

Osnovna je

pre 2 meseca

kultura ako si pravi sportista da cestitas protivniku pobedu ovi nasi treneri se vrte u krug iz kluba u klub i zavrsavaju kombinaciju svima u FSS, zato smo tu gde jesmo
P

PA STO ONDA

pre 2 meseca

KOMENTARIŠEŠ? Da je partizan u öitanju samo bi cestito na pobedi gahhahaa BEDNO!

Bojank91

pre 2 meseca

Ovo je klasicna (i vrlo neprofesionalna) izjava za one koji nisu gledali utakmicu (a realno malo nas prati domaci fudbal) i posle ce samo da prepricavaju kako Zvezda krade, bla bla bla, a svako zna da je majgeri u fudbalu zabranjen
S

SilverSurfer

pre 2 meseca

Izgleda da će postati obrazac i uobičajena fraza kvazi trenera da kad ne znaju šta da kažu onda počnu neodređeno da mrse oko suđenja. Na ovoj utakmici suđeno je ukupno 43 faula. Na svaka dva minuta je dosuđen prekršaj. Tu nema fudbala. Ispada da je sudija sudio skoro svaki kontakt. Ovakav kriterijum, pre svega, štiti sudiju i uništava fudbal. Fudbal je muška igra. Bar je to bio. Čvrsta ali ne i gruba igra se tolerisala. Da ne govorim kako je u evro utakmicama, koje su ove sezone igrali klubovi iz Srbije, bilo skoro duplo manje faulova nego na utakmicama domaćeg prvenstva. Kome je interes ovakvo suđenje? Ovakve sudije trebalo bi da budu skinute sa liste a treneri u teorijama zavere debelo da budu kažnjeni ili neka idu kod Nestorovića. Kod njega bi naišli na razumevanje a možda i na neku funkciju u stranci. Jedno je sigurno pomogli bi fudbalu i Pazaru.
P

Popsi

pre 2 meseca

Svaki neostvareni nazovi trener komentariše suđenje. Kad smo čuli od Miloja da je komentarisao iako je bilo mnogo prilika?! Čuj, on zna da li je faul ili ne. Pa pukoste 3:0, a ne 1:0.

Proficap

pre 2 meseca

Covek je u pravu, Novi Pazar je dobio samo 2 zuta kartona, a igrali su kao na ragbiju. Trebalo je bar jos 7 zutih i jedan crveni.
Č

ČIČA29298

pre 2 meseca

Ojjjj PAZARUUUU
c

cccc

pre 2 meseca

Bas tako sve smo videli i ovakva zvezda vas je dobila peške.
S

Smislov

pre 2 meseca

Svaki prekršaj u 16 metara je penal. U zlatnom dobu penal je u šesnestercu zvezdinog protivnika i kada postoji osnov sumnje. Sa ovim kamerama iz doba Čarli Čaplina, može samo da se nagađa. Zbog opasne igre, ako nije bilo kontakta, može se svirati i indirektan udarac.
Č

ČIČA2929

pre 2 meseca

Ojjjj PAZARUUUU
K

Killy

pre 2 meseca

Nikad neces veliki trener..Tacnije nisi ni T od trenera, ovo su ti limiti!
S

Scouting

pre 2 meseca

Matke, bile ste odlicni...u prvih 6 minuta i 37 sekundi!
l

lol12

pre 2 meseca

Sudija je išao na ruku Zvezdi, ali najveća krivica za poraz N. Pazara je na Matiću! On ama baš ništa nije uradio na organizaciji igre N. Pazara! Ekipa mu za 90 minuta nije stvorila ni jednu šansu. Time ne branim Zvezdu, isto se odnosi i na Zvezdu, ni ona nije stvorila niti jednu šansu iz igre! Oba trenera i Matić i Milojević su blagi užas!
J

Jaaaaa

pre 2 meseca

Ko je ovoga slagalo da je trener?
B

Bok

pre 2 meseca

VAR šibicarenje. Svugdje u Evropi na tv prenosu se vidi ono što gledaju i sudije u VAR sobi. Ovdje ne. Baš se nešto pitam zašto.
G

Gost9

pre 2 meseca

Indijanac.
M

Miksea

pre 2 meseca

Kamere su tu da vidimo koliko njegov NP nema pojma i da čujemo sve one urlike sa praznih tribina od prijatelja kluba.
M

Mile Zeleznik

pre 2 meseca

Fk Gana je ruglo zemlje ove.
B

B.C

pre 2 meseca

Ovaj nije normalan! Jel trebao da ga ubije da bi tebi bio penal! Pa to je fudbal a ne Kickbox , trenerčino! U ligi petice se svira za mnogo manje penal al treneri se znaju ponašati! Ko trenira sve igrače dobar je naš fudbal!
B

Budi realan

pre 2 meseca

Pa treneru tebi svi problem sa lozom već imaju, Adem loza, Šćepović loza, Momčilović se hvata za lozu pa ko tebe učio trenerskom poslu tom treba diplomu pocepati. Ovo sepurenje i pravljenje još vecih problema Np je po nečijim instrukcijama. Imao je Np i u prvom delu problema sa sudjenjem ali je kvalitetom dobijao. Ti si sramota za nas fudbal. Kopiraš igru Gvardiole i Savića sa bekovima a ne znas ni igru da postaviš kako treba. Sedi jedan.
g

gonpi

pre 2 meseca

Bili smo dobri prvih 6 minuta. Aahahahahahahah
R

Raša P

pre 2 meseca

Gledao se VAR i kada je igrač Partizana gurnuo svog igrača na protivničkog a sudija svira penal pri rezultatu 2:2 u zadnjem minutu. Sve se vraća. O penalu Zvezde može da se diskutuje a o Partizanovom se vidi čista krađa!
С

Срамота

pre 2 meseca

после се чудимо што се играчи понашају као стока. сад видимо од кога то уче.
H

Hanter

pre 2 meseca

Da,da,nije bio penal,samo mu otkinuo glavu nogom
К

Ксјсхслх

pre 2 meseca

Матићу, одлично сте играли до 9-ог минута, што би ти рекао. И морам да похвалим што си ставио гел на главу и подигао јежић фризурицу, иако имаш косу за још 2 прања...
L

Le

pre 2 meseca

Novi Pazar je napravio dve kardinalnu gresku, najpre sto je oterao Dobrasinovica a potom dovođenjem Matica. On jednostavno nije dorastao ozbiljnoj prici koju je Pazar zapoceo ali od koje je dovođenjem njega ocigledno odustao. Neshvatljiva iracionalnost uprave i bezobrazluk Matica da prihvati posao koji nije u stanju da odradi na valjan nacin.
s

stigli gosti

pre 2 meseca

Odlicno su parirali, prvih 9 minuta, sto je napredak u odnosu na utakmicu sa ekipom koju je danasnji protivnik dobio 5~0
К

Кг

pre 2 meseca

Пенал није био, избацио је лопту играч Пазара, али српски ВАР је смехотрес. Шта су могли да виде на снимку са оним камерама? ВАР мора 100% да буде сигуран да би позвао судију да види. Увек ће Партизану и (посебно) Звезди онаква ситуација да се части пеналом.
C

Czz

pre 2 meseca

Eno si imao istu stvar sa varom u ligi sampiona. Opasna igra, igrac isao glavom i to je to. Moglo je da se sudi a moglo i da se ne sudi. Vjerovatno veca povreda pravilnika ako se ne sudi. Ali ovakva izjava jednog trenera koji nije izgubio utakmicu u 90-om minutu zbog tog penala vec 3:0 oslikava situaciju u nasem sportu tj koliko je sve politicki i plasticno. Taj penal nije cal bio ni za 1:0 pa kao posle toga su pali psihicki…. Uzas.
J

Je li Maticu

pre 2 meseca

Gde je ovakav komentar kada si vodio Cukaricki jesenas pa pri rezultatu 1 1 nije sviran cist penal za Zvezdu.Drugi gol ste dali tako sto kontra sevnula iz cistog faula nad Bukarijem.Sto Maticu ne komentarises start Sume nad Mijailovicem u 3 min sa otvorenim djonom na nogu.
к

кг

pre 2 meseca

само ви јадни ако имате лоше суђење? како те бре није срамота? Мене би било срамота да се радујем головима који су вам свих ових деценија поклањани. А онда дође Европа и прича како нас сви мрзе...
@

@kг

pre 2 meseca

Или дођу деца из Данске…
T

Tipican grobarski

pre 2 meseca

@KG komentar dok se derete "drz te lopova" vi pljackate koga stignete.Sudije su vam do sada diretno donele deset bodova iz nepostojecih penala od 92 do 95 min.Sada ti kazi koga je to Zvezda ostetila.
L

Logaska

pre 2 meseca

Mnogo ovaj Matic nesto se busa, a dobio dve utakmice otkad je trener.
D

Dzi

pre 2 meseca

Da se vrati stand up-u Ovo mu ne ide od ruke a pride i lose utice na njega...
P

Pfc

pre 2 meseca

Terzini botovi, da li je bio penal? A gledao se var, smehotres
G

Gostgost

pre 2 meseca

Gledao se VAR i na utakmici Partizan - Radnik, pa nisu videli faul Ilica. I gledao se var na mnogim drugim utakmicama. Sta je ovde tacno sporno?
D

Dzi

pre 2 meseca

Kme kme kme
t

terzin bot

pre 2 meseca

Bio je penal eto resio sam ti to da mozes da se opustis u vikendu.
M

Matić “trener”

pre 2 meseca

Opis stanja u sportskoj Srbiji je komentar ovog kvazitrenera. Kad nema način da objasni katastrofalnu igru njegove ekipe on će da kaže kako je Zvezda pogurana od strane sudija. 90 minuta ti je ekipa inferiorna u odnosu na protivnika, budi pošten pa tako reci, a ne bedne priče koje potpaljuju narodne mase.
K

Kraj o

pre 2 meseca

One devojke je makar trebao stajati, a on ispao teški....
s

staJeOvomLikuVise

pre 2 meseca

A dal si realan covece... Ako mislis na onaj "High Kick" to ti je faul na svakom delu terena a ne u sesnaestercu. Jedina sporna situacija je drugi zuti karton Sumi koji nije pokazan. Inace ostala mi je u secanju ona njegova izjava posle utakmice sa Fijorentinom "bili smo bolji dok nismo primili gol" a primili gol u 5.minutu
q

qcIN

pre 2 meseca

Verovatno ljut na sudiju, što je propustio Sumi da pokaze bar još jedan žuti karton.
K

Koji jos

pre 2 meseca

Jedan zuti.Suma je vec u 3 minuti trebao dobiti crveni za start otvorenim djonom na Mijailovica.
N

Np1234

pre 2 meseca

Kako nadjose ovoga da mi je znat? Pored njega je Lalat normala od coveka
A

Astoria

pre 2 meseca

Kvazi trener...dokazao je to nebrojeno puta. Taktika, formacija, izmene, izjave...sve je ne amaterskom nivou. Ne znam otkud ideja Upravi Novog Pazara da ga uopste dovede. Kad god ga cujem ili vidim dozivim transfer blama.
J

Japp

pre 2 meseca

Najgori trener u univerzumu,uvjek mu neko kriv.Odlicna igra Pazaraca ali penal cist ko suz.Maticu bruko jedna
D

Deka PG

pre 2 meseca

Jedan od naših najboljih trenera. Odigrao je odličnu utakmicu protiv Fiorentine prvih 6 min. U nastavku su malo pali, ali su dobro parirali tada. Doduše primili su onda 6 komada, ali na sreću. E, taj Ferguson, danas je ostao bez komentara na suđenje. No comment
Z

Zn

pre 2 meseca

Jahahhahahah, kakav cirkus trener, da, evo Novi Pazar bi pobedio 3:0 da je sudio Kolina😂, sramota od izjave kad izgubis ovako, da je stara liga SFRJ ovakva ekipa i trener bi bili gde im je i mesto, u zonskoj ligu
D

Dieselas

pre 2 meseca

Zarazio ih Partizan kukanjem. Cuvaju poslove kuknjavom kako su svi drugi krivi a ne on i njegov tim. Ova cirkus liga sve trpi. Ja razumem da ti kukas da te neko osakati,da se nesto stvarno dogodilo. On covek kuka,jos prica kamere su tu. Kao po naredjenju. I zanimljivo,protiv Zvezde kukaju a protiv Partizana na ocigledne pljacke ni rec ne spominju.
G

Gledalac

pre 2 meseca

Kakvo seljacko ponasanje trenera kao i cele ekipe i onih seljobera sa tribina sto vredjali sve zivo!
D

Dovlis

pre 2 meseca

Bile su kamere i u evropi pa si tamo sluzio za nabijanje gol razlike. To kmecanje i ta halabuka kako su te sudije ostetile tamo ne prolazi pa ti mozes samo po ovim oranicama da izigravas nekog trenera. Dok god nam ovakvi izigravaju neku struku nema nam napretka u fudbalu.
A

Ajde pali

pre 2 meseca

Ja da sam Milojevic ovog jadnika ne bi ni pozdravio....Ajde da je Penal nesto odlucio pa ajde...
M

Mrk

pre 2 meseca

Suđenje vrhunsko a Pazar pa tipična lokalna ekipa samo im fale motke
F

Fußballspieler

pre 2 meseca

Pazar napravi ekipu sa kojom može da izbori Evropu i otpusti Dobrašinovića i dovede Matića. Ljudi pucali sebi u oba kolena. Matić pokvario Čuku koja je prošle sezone bila treća a sad će ove da izbaci iz plej ofa. Ovo što su oni danas igrali ne znam kako se zove ali fudbal očigledno nije. Krljali su gde god vide crveno na terenu!
J

Japp

pre 2 meseca

Ziva istina,pored Dobrasinovica dovesti ovoga pa to nebi lud covjek napravio.Maticu neznalico jedna
j

jaja

pre 2 meseca

oterati klovna
B

Bogdan58

pre 2 meseca

Demagog a ne trener. I to trener početnik !!!
E

Esej

pre 2 meseca

Koja selkačka ekipa hteli bi da biju i rukama i nogama . I Matić kao ljut , a na šta tačno rode samo ti i naše komšije vide onog što nema
l

lare

pre 2 meseca

joj manipulatora, pa zvezda nikad gori fudbal nije igrala i da ti tri komada, sram te bilo, igraci ti pojma nemaji, gube se na terenu, bez energije, posledice tvoji losi treniga
L

Lažna avagarda

pre 2 meseca

Odlično ti se tim držao do prvog gola....👍
G

Gostgost

pre 2 meseca

Kakav seljacki komentar. Sve se videlo, u pravu je. Ako mu je za utehu, ovog puta su bili odlicni do 9. minuta.
g

gostima

pre 2 meseca

au šta kaže čovek.. Pazar kao juri Evropu a dovede ovog čoveka za trenera, a ekipa im je odlična.
n

neshha

pre 2 meseca

Sto je najgore,pred pocetak sezone isto to uradio Cukaricki,proveli se sa njim kao bosi po trnju,i onda ga ovi uzmu i upropaste sve sto su gradili cele jesenje polusezone.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Prikaz nase lige, vec znamo ko uzima titulu, uporedite sudjenje Partizanu i Zvezdi, komedijaaa!!!!
@

@Veljko

pre 2 meseca

Nema sta da uporedjujemo, cele sezone se gura Partizan. Da nije bilo stita, borili bi se sa Pazarom za Evropu
p

prekid

pre 2 meseca

Videlo se da trener N.P. ne zna da brani prekid...a svašta se po običaju i čulo u prenosu kao da je seoska, a ne Super Liga.
K

Kjk

pre 2 meseca

Pametnom dosta
P

Placi bre...

pre 2 meseca

Tu su i kamere tu je i 0:3
b

bravo za sudiju

pre 2 meseca

zavrsi sudija posao
G

Gost76869

pre 2 meseca

I kamen bi zaplakao.