©Reuters
©Reuters

"Igra Junajteda je za otkaz, Brentford je naspram njih delovao kao Real Madrid"

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.03.24. | 11:17

Džejmi Rednap nije štedeo kritike prilikom analize subotnjeg izdanja Crvenih đavola

Dopisao je Mančester junajted novu u nizu utakmica oe sezone u kojoj je razočarao. Osim što je umesto očekivana tri boda uzeo samo jedan na megdanu Brentfordu (1:1), tim sa Old Traforda je negativan utisak upotpunio pristupom. Bezidejna i bleda igra Crvenih đavola izazvala je brojne kritike, a jedan od onih koji su ukazali na nedostatke bio je Džejmi Rednap.

Nekadašnji vezista Liverpula i reprezentacije Engleske istakao je da Junajted u ovom trenutku deluje potpuno haotično i bez koncepta.

Izabrane vesti

"Gledao sam Mančester junajted pod vođstvom Erika ten Haga i ne znam kakav je njihov stil igre“, izjavio je Rednap u analizi utakmice za Skaj Sport i dodao:

"Mnogo se priča o treneru i da li će i sledeće sezone biti na klupi. Smatram da o tome odlučuju fudbaleri, odnosno njihova zidanja. Igra koju je Junajted prikazao protiv Brentforda je jedna od onih zbog kojih se stratezi smenjuju jer je delovalo da se ekipa ne trudi. Ukoliko se igračima dopada Ten Hag i ukoliko žele da igraju za njega - učiniće to. Video sam toliko igrača kako samo šetaju i ne deluju uopšte da im je stalo. Iako igraju za jedan od najvećih klubova na svetu".

Loše izdanje Junajteda dodatno je odaljilo tim sa Old Traforda od konkurenata u borbi za Evropu, ali je i učinilo da Brentford koji ne zna za pobedu sedam kola deluje kao moćan tim.

"Igrači Junajteda su se odrekli poseda, nedostajalo im je energije sa loptom, ali i bez nje. Učinili su da Brentford izgleda kao Real Madrid. Imao sam utisak kao da gledam Real, a nije trebalo da bude tako. Mančester Junajted je bio potpuno van utakmice, bez želje za pobedom. Delovalo je kao da Ten Hagov tim igra sa devetoricom", istakao je Rednap.


tagovi

Mančester JunajtedDžejmi RednapErik ten Hag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara