Mozzart vodi u Katar
Mozzart vodi u Katar

Imamo još jednog putnika za Katar – pogađao Azijate, Afrikance i Litvance

Vreme čitanja: 3min | čet. 05.05.22. | 13:43

Sjajan tiket Milana Stamenića i pogođena kvota 601, 70

Zamislite samo sledeći sled događaja, ili za brojne fudbalofile idealan provod. Zamislite samo da za jedan dan odete da gledate mundijalsku utakmicu između Srbije i Brazila, vidite Dohu i uživate na najboljem stadionu i već sutra ujutru u omiljenoj Mozzart kladionici uz kafu i tiket pričate najbližim prijateljima kako vam je bilo.

Deluje vam nemoguće, ili suviše lepo?

Izabrane vesti

Ali varate se. Sigurno ste čuli da će duel između Orlova i Brazila 24. novembra na stadionu Lusail naći i 122 putnika iz Mozzartovog aviona. Dakle, naša kompanija vam daje mogućnost da ostvarite snove. Potrebno je samo da pogodite najveću kvotu dana i potom već počnete sa pripremama za odlazak u Dohu.

Čitali ste i iskustvima naših igrača koji su briljantnim kladioničarskim znanjem rezervisali put u Dohu, a 34. karta otišla je u ruke Milana Stamenića. Naš igrač iz Šapca je sastavio tiket od sedam parova i pogodio kvotu 601,70. Dok je ceo svet čekao okršaj između Real Madrida i Mančester Sitija, naš dobitnik se fokusirao na manje atraktivne utakmice. Ali je pokazao da ima istančan osećaj i znanje kada je reč o fudbalskim mečevima. I zaslužio je da pođe u Katar, uživa u Dohi i potom odgledala duel Srbije i Brazila.

Pravu kladioničarsku čaroliju napravio je gospodin Stamenić. Primera radi pogodio je da će iranski Persopolis pobediti lako Pajkana i da će tokom ovog duela pasti najviše tri gola. Bio je uspešan u Aziji, ali i Africi. Osetio je da u prvom poluvremenu neće biti golova u duelu Čipa Junajteda i Kejp Tauna. Kladioničarske bravure zaokružio je sa još nekoliko parova. Primera radi gađao je u centar mete kada je reč o duelu u Litvaniji, odnosno da u meču između Suduve i Riterijala neće biti pobednika – 1:1. Pogodio je i par iz Azerbejdžana, kao i Mađarske pošto se odlučio da u meču između Ferencvaroša i Zalageršeka odigra 1ug2+. Taj deo meča završen je ubedljivom pobedom domaćina – 3:0.

Pogledajte tiket...

Još jednom svaka čast.

Da bi se učestvovalo u takmičenju naše kompanije potrebno je uplatiti najmanje 50 dinara na tiket. Najbolji svakog dana obezbeđuje mesto u avionu, samim tim i na stadionu Lusail u Dohi, gde će se 24. novembra igrati prvi meč Grupe G, Srbija – Brazil.

Posle dugo vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg useha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ REPREZENTACIJE SRBIJE na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

 Takmičenje se održava u dve etape u periodima od 1. 4. do 31. 5.2022. i od 1. 9. do 31. 10. 2022. Tu je još 88 prilika da bukirate svoje mesto u Mozzart avionu. SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35.

Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Već danas na talonu je još jedno mesto.

Možda bude baš tvoje!


tagovi

sp u katarupogodi najveću kvotuMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara